Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 888
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
я дай линк със снимката във гугъл(ако стане де),всъщност тук незнам дали става да се постват линкове,и аз съм поствала ама дали се отварят newsm78
Hauck - Детска Количка Malibu All In One - Coffee/Kiwi е количката, не мога да дам линк, нещо не става  Embarassed
11кг е, харесва ми че коша е голям, 3в1 е, лека е, само не ми допада че е с малки колела, исках  едната двойка да е с големи, но пък я има по 580-600лв, което си е добра цена за 3в1, поне като гледам по сайтовете. другите марки такъв тип колички са над 800лв  newsm78 не знам, чудя се още. ние нищо не сме купили за сега. изчаквам още един месец може би.
супер е да,аз мисля да я купя 8мия или вече като родя newsm78

# 541
Може ли и аз при вас   bouquet

# 542
Здравейте,
Аз съм нова в това пространство и приементе моите поздрави. Термина ми е началото на април и това ще ми е първото бебче. Още нищо не съм купувала , но много неща ще ми дадат. Интересува ме по повод количките, какво ще кажете за tutis zippy sport / линка по- долу:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 503a3eaa09d4772d7

Има я в Слънчице на Владислав и много ми хареса.Удобна, висока и големи гуми за големите ни дупки Simple Smile. Материята и е много хубава, може да се върти коша и в двете посоки и гаранцията и е 2 години.

# 543
Здравейте,
Аз съм нова в това пространство и приементе моите поздрави. Термина ми е началото на април и това ще ми е първото бебче. Още нищо не съм купувала , но много неща ще ми дадат. Интересува ме по повод количките, какво ще кажете за tutis zippy sport / линка по- долу:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 503a3eaa09d4772d7

Има я в Слънчице на Владислав и много ми хареса.Удобна, висока и големи гуми за големите ни дупки Simple Smile. Материята и е много хубава, може да се върти коша и в двете посоки и гаранцията и е 2 години.
влюбих се ихихи Blush

# 544
Мамчета, някоя вече решила ли е къде и как ще ражда?
Много силно ме вълнува въпроса за епидуралната анестезия. Някоя има ли информация къде я прилагат? Добри анестезиолози, това води ли се избор на екип?
За Варна няма никаква информация и много се ядосвам. Ще се радвам на всякаква информация по въпроса  Peace

# 545
Lidkata, аз ще раждам живот и здраве в АГ. Първия път родих там и сега там съм решила. Не че съм изключително доволна от престоя си там, а защото там са най добрите бебешки доктори. Ако има проблеми с бебенцето дори и в Окръжна болница или в Майчин дом да си родила, винаги ги карат в АГ. Имат необходимата апаратура и специалисти. Питах в АГ каква е цената за избор на екип- отговориха ми 500 лева за секцио, 350 за нормално раждане /това са цени за обикновените стаи не за ВИП-а/. Дано съм ти била мъничко полезна. Ако има мами които са раждали скоро в АГ, моля да се включат. Благодаря!

# 546
  • Варна
С избор на екип нормалното раждане засега е 430 лв ., а секциото е 500 лв .
http://www.agvarna.com/price_ekip.html
отделно има списък с консумативи , който на мен ми излезе около 80 лв.,без бебешките неща
Дано съм била полезна. Има слухове  , че цените ще се вдигат ,но незнам кога точно  bouquet

# 547
Питах в АГ каква е цената за избор на екип- отговориха ми 500 лева за секцио, 350 за нормално раждане /това са цени за обикновените стаи не за ВИП-а/. Дано съм ти била мъничко полезна. Ако има мами които са раждали скоро в АГ, моля да се включат. Благодаря!
Това мисля, че са цени за избор на лекар. Ако искаш екип бяха по-високи. Имат ценоразпис в сайта:
И другите болници го имат този ценоразпис.
Въпросът ми е конкретно насочен към епидуралната упойка и дали някой има информация за нея във Варна?

# 548
Питах в АГ каква е цената за избор на екип- отговориха ми 500 лева за секцио, 350 за нормално раждане /това са цени за обикновените стаи не за ВИП-а/. Дано съм ти била мъничко полезна. Ако има мами които са раждали скоро в АГ, моля да се включат. Благодаря!
Това мисля, че са цени за избор на лекар. Ако искаш екип бяха по-високи. Имат ценоразпис в сайта:
И другите болници го имат този ценоразпис.
Въпросът ми е конкретно насочен към епидуралната упойка и дали някой има информация за нея във Варна?
Привет! аз раждах с епидурална упойка, но в Майчин дом. Само там правят такава.

# 549
  И аз съм се запътила към АГ и то заради специалистите.Мисля да посетя отворените врати,та да си задам въпросите.

# 550
  И аз съм се запътила към АГ и то заради специалистите.Мисля да посетя отворените врати,та да си задам въпросите.
кога са те,знаеш ли

# 551
Наистина ли е само там? Аз не съм сигурна дали ако нещо се обърка биха реагирали адекватно. Ти доволна ли си? Как оценяваш избора си?

# 552
Наистина ли е само там? Аз не съм сигурна дали ако нещо се обърка биха реагирали адекватно. Ти доволна ли си? Как оценяваш избора си?
Аз лично съм много доволна от болницата и екипа. На страница 18 съм описала как протече цялото раждане. Simple Smile

# 553
  • Варна
Явно не е само в Майчин дом, защото я предлагат в ценоразписа на Аг - 180 лв  Simple Smile

# 554
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте. Искам да попитам тъй като ще съм без избор на екип къде е по добре да отида да раждам в Окръжна или АГ?...и за двете места изчетох хиляди положителни и отрицателни мнения...предното си дете родих във Велико търново, тук не познавам лекарите за това реших че няма да плащам, понеже не знам на кого да се доверя.
А за протокола ще е секцио най-вероятно... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт