ДЕКЕМВРИйски бебета 2013

• 28 647
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Didinkata, благодаря ти! Като поизлезна в болничен да си почивам към края непременно ще посетя това събитие с отворените врати в София Мед, засега мисля да се пазаря да раждам там при доктора, който ми води ЖК. Другото ново при мен е, че си купих великия лелеян от мен колан за бременни. Сега коремът ми е голям, но не ми се мисли след 2 месеца колко по-голям ще е. Ще давам отзиви дали съм доволна.
Кадровачката, чудесно е, че си живнала и по цял ден си някъде  Peace. В крайна сметка 2рия триместър уж е точно за това. Да сме си бременни, ама и да можем да излизаме!

# 91
  • UK
Вилхелм ще кажеш после, как е колана Wink Аз макар да съм с две Crazy все  още нямам кой знае, какъв корем, може би, защото се е разпределила масата по места  hahaha
Кадровачката а така, на разходки, ама по хладнина
  Mr. Green

# 92
Здравейте момичета и аз мисля да раждам в Шейново Simple Smile

# 93
Да се похваля, ще купуваме розови гащи  Laughing Аз ще си раждам в Стара Загора, но като гледам няма никой от тук, така че няма да навлизам в подробности.
Малко ми е трудно да се ориентирам в fb кой, кой е, така че  трябва да по прочета малко от историята явно newsm78

# 94
Да се похваля, ще купуваме розови гащи  Laughing Аз ще си раждам в Стара Загора, но като гледам няма никой от тук, така че няма да навлизам в подробности.
Малко ми е трудно да се ориентирам в fb кой, кой е, така че  трябва да по прочета малко от историята явно newsm78
еехее още една мадама браво  Hug честити розови гащи  Hug

# 95
  • UK

Честито stork-girl
За ФБ и аз не се ориентирам, все ще, ама се надявам, скоро да го направя
 Crazy

# 96
Много сме щастливи  Simple Smile Ще си имаме момиченце  Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Честито на розовите гащи. Връщаме се от рожден ден и нямам време да ви чета, лягам след малко.
Днес някоя мама пита за разликата в ехогафите. Моят доки каза, че разликата е единствено в доплеровия ефект (движенията на бебето). Виждат се четириизмерно и много реално.
При мен прегледа на 4D включваше гледането на сърцето - оформянето на 4-те камери, гледаше очите и това риска от катаракта. Другото, което беше оформянето на гънките на мозъка и някакви неврони, във формата на звезда, което означавало, че с мозъка било всичко наред. Бъбреци гледа, гръбнак и за друго в момента не се сещам.

# 98
 Hug desi-g благодаря!

# 99
Едно записче и то мен:)

# 100
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
може ли и мен да ме включи някой във ФБ - kapulety@abv.bg
Благодаря предварително !

На мен ми казва, че вече си поканена в групата. Аз също имам спомен, че съм те канила, като че ли  Thinking  Провери си мейла дали нямаш там покана и ако нямаш дай си имената във ФБ или линк към профила, ще те добавя първо като приятел и после към групата  Peace

# 101
TDI - мерси , една мама се опитва да ме добави- нямам на пощата известие , а и в покани не го виждам Cry 

# 102
Благодаря на  Белисима - вече съм и във ФБ Simple Smile

# 103
Вилхелм тел, браво за колана, да пишеш как е  Grinning
 А за живването наистина е хубаво, само че не е всеки ден. Днес направо не се спрях излизах 3 пъти, но има дни, в които никъде не ходя, днес просто така се случи и имаше с кого да изляза  Grinning. Е не беше по хладно  Simple Smile
А за коремите като говорите, моят е огромен, днес го измерих и е пораснал от последното мерене, което не помня точно кога го правих пред седмица или две с 4 см  Grinning, а днес един съсед ме попита скоро ли ще раждам, но то не е показателно, защото е мъж и не разбира много  Laughing Laughing
Жаска, честити розови гащи   bouquet, аз те добавих във фейсбук и съм живяла в Стара Загора 2 години, мъжът ми е от там и ходим понякога  Simple Smile, така че ако искаш нещо за там и мога да помогна, ще обсъдим  Grinning, а там на файлове пише кой с какъв ник е тук, поне на тези, които пишем редовно
Рали, честити розови гащи и на теб   bouquet

# 104
  • София
Ооо, аз във Фейсбук изобщо не се ориентирам кой кой е, но то реално тук също не се ориентирам, освен по картинките и никовете  Laughing. След толкова натягане, днес не съм с колана. Реших, че няма да го нося отсега всеки ден  Wink

Общи условия

Активация на акаунт