Анимационни герои

• 6 037
  • 52
  •   1
Отговори
Оприличавали ли са ви на анимационен герой?
Мен най-редовно ме оприличават разни познати, че дори и мъжът ми, на този и онзи като характер, а и заради външни прилики.
Има ли съфорумци, които силно ви напомнят за познати анимационни образи и на кои?

# 1
Argent ми прилича на Гастон, от Красавицата и Звярът.

Как' Сийка на Мама Оди.

Само оприличавам, да не ми скочи сега някой, дето си мисли, че реално казвам как изглежда  Embarassed Да се оправдая ранше, че стават мазала.

# 2
  • волно калдъръмче
От анимационните съм твърдо Елмайра. Мацна ли си черен молив на долните клепачи се ВЪОбразявам на Ферхундето  Laughing  Косата  ми дето вече не ми е в същия цвят.

# 3
Family guy е единствената анимация, която продължавам да следя от години. И доста често се припознавам там.

Бояна и Андариел са Бийвъс и Бътхед, дори и не в тази последователност. Ако имат претенции за надписа на тениската, могат да си разменят ролите.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 15:35 от Кейси

# 4
Визуално са ме оприличавали на Мейвис от "Хотел Трансилвания" Laughing
http://cdn.superbwallpapers.com/wallpapers/cartoons/mavis-hotel- … 083-1920x1080.jpg

# 5
  • n/a
Оприличавали ли са ви на анимационен герой?

Не. То и да са - кой ли смее да ми го каже  Mr. Green

Има ли съфорумци, които силно ви напомнят за познати анимационни образи и на кои?

Има.

# 6
Да, на бабата на Гумените мечета. Flutter

# 7
Около Коледа половината форум ми прилича на Ебенизер Скрудж  Laughing

# 8
Оприличавали са ме, май...! Племенницата редовно като гледаме нещо и вика, леля т'ва мяза на теб... Laughing Laughing Laughing , по скоро като характеристични данни Wink...А, аз самата понеже съм толкова страхлива, че няма накъде повече, често се виждам като онези анимационни гадинки дето сърчицето им бие така всякаш ще изскочи от петите(ааа гръдтта, де) ...

# 9
  • Варна
Мда.. Confused
На един само. Даже на едното ми работно място направо ми казваха Мини Маус.  Crazy

# 10
Аз съм нещо между Червената шапчица, но руса и Златокоска която се промъква в къщата на трите мечета.
Иначе за детето ми съм  добрата Барби в не-знам- си- какво. Peace

# 11
Мен са ме оприличавали на Снежанка,заради млечно бялата кожа и тъмната коса.
А племенничката ми веднъж каза,че приличам на Покахонтас Grinning именно заради дългата и тъмна коса.

# 12
Аз съм нещо между Червената шапчица, но руса и Златокоска която се промъква в къщата на трите мечета.
Иначе за детето ми съм  добрата Барби в не-знам- си- какво. Peace
Може би си Рапунцел. Simple Smile

# 13
Не са ми зелени очите Simple Smile

# 14
Обелиск - като малък съм паднал в котлето с магическата отвара... Joy

Общи условия

Активация на акаунт