Отговори
# 375
Здравейте мами!
Кафе с Канела радвам се за добрите резултати.
Аз също не готвя нещо много сериозно или сме на гости при мама или тя ми наготви за вкъщи и моя мъж не е претенциозен така,че каквото си намерим хапваме и така.
ina_princess и мен от известно време ме боли като лежа по гръб после не мога да се завъртя или изправя 2 часа ooooh! ужас и след няколко минути докато се раздвижа ми минава,а понякога и като седя на стол от време на време усещам,но така ще е после като вземе още повече да ни тежи направо не знам  Grinning

# 376
  • В приказките.........Пловдив
дуденка  и аз съм с  stork-boy и налитам много на киселото.

# 377
Здравейте Бременелки аз съм Моника Бурмова...Тъй като в момента не мога да си влезна в моя профил,пиша от този ,защото съм на чужд компютър.
Снощи по спешност пак бях закарана в Майчин дом със силно кървене.Оказа се ,че имам отлепване на плацентата и хематом на предната стена на матката.Бебето беше добре правеше лупинги.Гледаха ме на вагинален на коремен ултразвук,генекологичен преглед ми направиха.Както си му е реда.
Доктора изцепи голяма простутия а именно
Ми мойто момиче няма смисъл да го спасявам този плод.Прибери се у дома ако спре кървенето добре,ако ли не до няколко дни ще започнеш да изхвърляш бременноста и ела да го махнем и да те изчистим.Прибрах се,легнах си и днес рано се обадих на друга АГ тя ми каза какви лекарства да пия за да го задържа и края на седмицата пак на преглед да видим какво ще става.След 18.00ч ще съм активна от моят профил.

# 378
Моника, дано всичо да се оправи  Praynig   Hug

# 379
Ах Моника,какви са тези думи  Shocked,естествено ,че ще търсиш мнение от друг,нищо няма да се случи всичко ще си е наред.Ходиш ли на работа? Не трябва ли да си лежиш повече след като имаш прокървявания? Хайде пий си хаповете които са ти дали  да спре  и повече да нямаш проблеми  newsm10

# 380
Моника,мила,винаги има избор,почивай си повече ,пий си лекарствата.
Искренно стискам палци всичко да е наред,милата сигурно много си се шашнала,представям си какво ти е Cry

# 381
Попринцип ходя на работа,но от днес си лежа в къщи и си почивам.
Хаповете които ми изписаха са Нош-Па,Папаверин,Бусколизин и едни анални свещички против възпаление и  контракции. За щастие кръвта спря и се чувствам по-добре,но най-важното е бебчо да ми е добре и плацентата да се затвори  Praynig

# 382
Радвам се,че е спряло и повече да не идва #2gunfire  Grinning
Но все пак мисля ,че трябва да си останеш в къщи за по-дълго ,естествено и ако Док ти каже де ,но това са само мои мисли  Grinning,както ти и Док прецените само бебо да е добре

# 383
  • В приказките.........Пловдив
Възмутена съм, какви са тези лекари  Shocked  #2gunfire вместо да правят всичко възможно да спасяват животи ....НЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!! Дано всичко да е наред, Мони!Стискаме палци!

# 384
Моника, ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТЕЗИ ЛЕКАРИ!  smile3511Аз съм попадала на такива много пъти! Естествено е да потърсиш друго лекарско  мнение. Радвам се, че си по-добре. Според мен трябва да си останеш вкъщи за по-дълго време. newsm12

# 385
Мони, мила, пожелавам ти бързо възстановяване и всичко с теб и бебо да е наред. почивай си и всичко ще е наред. как може такова отношение от докторите, вместо да направят всичко да ни помагат де се държат с нас като с говеда, не е истина това а после защо няма раждаемост и защо младите отиват в чужбина. да му се не види и здравеопазването дето имаме.... пожелавам на всички мамита да са здрави и щастливи и само хубави моменти да имаме по време на бременността и само за раждане през февруари да влизаме в болница.

# 386
  • NE
Мони Надявам се съвсем скоро да преодолееш отлепването и да се радваш на спокойна бременност. Всъщност много мами са родили след отлепване на плацента, така че почивката е най-важна. Нямам думи от некадърни лекари, които ги е мързи да отидат на работа. #Cussing out Нагледала съм се на всякакви такива идиоти. Важното е че си намерила нормален лекар и с общи усилия всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug

# 387
Мони, стискам палци да се оправиш и да си изкараш спокойна бременност  от тук нататък Hug

# 388
Моника, стискам палци всичко да е наред. Hug А за този твоя "доктор" думи нямам... Аз като влизах в болница точно заради отлепване и бях в тотална паника. Една млада докторка ме прегледа и ме успокои, че жени с такива отлепвания си изкарват до термин с повечко пазене и лекарства. Ами точно от такива доктори имат нужда пациентите, аман от фенове на естествения подбор като твоя...

# 389
  • NE
Имам една приятелка, която с отлепване роди живо и здраво момченце след термин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт