Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 215
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • На брега на морето
През бременността ми боледувах 2 пъти. През 1-я не знаех още, че съм бременна. Не си спомням имах ли температура, но имах ужасяваща кашлица (нещо, което ми се случва изключително рядко).
Втория път вече бях накрая, току що влязла в 9-ти месец, имах температура, хрема, болки в цялото тяло ( дали от настинката или бременността не беше ясно).
Родих си съвсем здраво дете.

# 436
  • Пловдив
Момичета,рано ли е 14 г.с да се види пола на бебо?

# 437
Не, не е рано.
Първото ми дете го видяха деня преди да вляза в 13 седмица- момче.
Сега второто пак в 12 седмица ми казаха пола, да видим дали отново е познал доктора.

# 438
Не е рано, макар че моето се кри до 7-ми месец и чак тогава разбрахме, че ще е момче Laughing

# 439
  • София
На, на мен ми казаха при ФМ в 11г.с.

# 440
  • Пловдив
Благодаря ви! Hug
Да знам в мъжки род ли да му говоря или в женски Mr. Green

# 441
  • София
И аз доста късно разбрах пола, в 21-ва седмица май беше/

# 442
Аз разбрах във 22 г.с майче, но не е сигурно,защото доктора едвам видя, все е със свити крака, а сега на следващият преглед не се потвърди, пак се криеше, май ще разбера със сигурност като се роди  Laughing Laughing

# 443
  • София
Моя док по-рано изрази съмнения за момче, но на ФМ с хубавия апарат се видя. Чудя се дали да ходя на късна ФМ. Вие ходили ли сте и ще ходите ли? Какви малформации се откриват при нея?

# 444
Аз няма да ходя  Simple Smile

# 445
  • Варна
Моя док по-рано изрази съмнения за момче, но на ФМ с хубавия апарат се видя. Чудя се дали да ходя на късна ФМ. Вие ходили ли сте и ще ходите ли? Какви малформации се откриват при нея?

Разбира се че съм ходила. Препоръчвам на всички да отидат. Понякога се откриват решими проблеми, които е добре да се знаят преди раждането.
Оглеждат се предимно мозък, сърце и крайници.

# 446
  • София

Разбира се че съм ходила. Препоръчвам на всички да отидат. Понякога се откриват решими проблеми, които е добре да се знаят преди раждането.
Оглеждат се предимно мозък, сърце и крайници.
Ами аз се двоумя, макар, че повече клоня към това да отида. На предната всичко на беба беше добре, но искам пак да се уверя, за да няма изненади. Направо не знам какво е било на нашите майки и баби, като при някои дори и ехографи не е имало...

# 447
  • На брега на морето
Аз ходих на късната ФМ, и ако отново трябваше да решавам дали да ида или не, отново бих избрала да ида. За мен това е изключително важно, а и наистина, ако се открие проблем би могло да се реагира веднага.

# 448
  • София
Реших го, утре звъня на лекарката, за да не изпусна срока  Hug

# 449
Аз не съм ходила и на първата, моят лекар не споменава нищо, а от форума научих за тези неща, но после разбрах, че той в Търново прави точно ФМ и на всеки преглед гледа подробно тези неща, по което разбрах, че той ми прави мини ФМ всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт