Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 111
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • UK
Bibi85 верно е, че е гаранция-франция, но все пак зависи и от лекаря, нали Crazy

колкото до цените за ЖК, аз не съм от СФ, но също доплащам за нея Mr. Green 350 лева платих със самата си регистрация Crazy

# 691
  • Варна
Ами 500 лева са си 500 лева така е, но когато дълги години си се борил за тези деца, едва ли ще довериш съдбата им и своята на случаен дежурен екип!  Peace
Всеки разсъждава от неговата си камбанария! Гладна и жадна ще стоя, но няма да рискувам!
Ами аз така направих. Дежурните лекари не са някакви случайни там, хванати от гората. А гладна и жадна не мисля да стоя, защото това се отразява  и на детето, в пряк и преносен смисъл. За мен 500 лева са огромна сума. Да, всеки гледа от своята камбанария.

# 692
  • UK
Ами 500 лева са си 500 лева така е, но когато дълги години си се борил за тези деца, едва ли ще довериш съдбата им и своята на случаен дежурен екип!  Peace
Всеки разсъждава от неговата си камбанария! Гладна и жадна ще стоя, но няма да рискувам!
Ами аз така направих. Дежурните лекари не са някакви случайни там, хванати от гората. А гладна и жадна не мисля да стоя, защото това се отразява  и на детето, в пряк и преносен смисъл. За мен 500 лева са огромна сума. Да, всеки гледа от своята камбанария.

Месечинка виторога
не става въпрос, дали са случайни или не, а за това, че всеки сам си преценява, как да постъпи Peace
Спирам с темата, всеки сам си решава, аз за себе си съм решила!!!

# 693
  • Варна
Разбира се, никой не твърди противното Simple Smile Просто ти се зачуди кой е тоя, който няма да си плати за избор на екип. Ми казвам ти, че има такива хора! Не задължавам никого да се остави на случайността, къде съм твърдяла нещо подобно? Спирам и аз.

# 694
  • София !
Кокона, това са някакви цени - VIP, доколкото виждам, включват избор на екип и някакви "ВИП условия".
По закон раждането в България е безплатно дори за неосигурените жени, независимо дали е нормално или секцио, затова не го пише изрично на сайтовете на болниците.

Аз имам познати, които родиха с планово секцио при дежурен екип. Не им се даваха допълнително пари и така...

Аз постнах линка с цените, да- първата страничка касае Вип-а, но останалите не ... То по закон много неща са безплатни и се полагат, но в действителност не стоят така нещата в милата ни Родина:crazy:
Да секцио при дежурен екип, не  е за мен, благодаря  Crazy Naughty

[color]

Кокона, това са някакви цени - VIP, доколкото виждам, включват избор на екип и някакви "ВИП условия".
По закон раждането в България е безплатно дори за неосигурените жени, независимо дали е нормално или секцио, затова не го пише изрично на сайтовете на болниците.
Точно. И какво значи кой ще се съгласи да роди при случаен лекар, ами който няма излишни 500 лева за избор на такъв.

Точно , и аз съм на това мнение . Не всеки има пари да си плати екип . Имам приятелка роди секцио при случаен ( т.е. дежурен ) лекар , като нямаше момичето да плати какво да прави ....

Всеки разсъждава от неговата си камбанария! Гладна и жадна ще стоя, но няма да рискувам! Мое мнение още веднъж подчертавам Crazy

Всеки си прави преценка, аз за себе си, съм я направила   bouquet

Ясно е че когато дълги години си се борил , ще предпочетеш да платиш от колкото да с е оставиш в ръцете на всеки . Ама нека говорил реално че все пак не всички се борят с години . Има такива който от първия път забременяват .
Аз също бях с избор на екип , но можех да си го позволя . Но не всички са като мен , теб и т.н. .
Така че в крайна сметка всеки сам си преценява за себе си . Спора е излишен  Peace .

# 695
  • UK
 bunny : )- да така е, мислех, че почти няма хора, които да действат без предварителен избор на екип Hug Ама явно има  Hug

# 696
  • София !
bunny : )- да така е, мислех, че почти няма хора, които да действат без предварителен избор на екип Hug Ама явно има  Hug
Hug

# 697
И аз да се включа по темата, аз също съм с много дълго чакано бебе 5 години, но нямам възможност да платя при нас са 400 лв за секцио, няма да се оставя напълно на късмета, мисля да отида при лекар, който знам, че е съгласен и без екип и даже и пари не иска, е ще почерпим, но то винаги е така, такова решение съм намерила и знам, че е кадърен.

# 698
  • София
Абе мами, седя и се чудя... за гъбите док ми изписа Макмирор вагинални глобули, поставям ги от вчера и курса на лечение е 12 дни. Другата седмица трябва да си пусна кръв и урина и много ме притеснява тая урина, защото глобулите се разтичат цял ден. В много специфичен цвят са и при всяко бърсане остава по хартията дори сега, вечерта, а от сутринта съм се мила два пъти. Та дали ще окажат влияние на урината се питам?

# 699
  • София !
Абе мами, седя и се чудя... за гъбите док ми изписа Макмирор вагинални глобули, поставям ги от вчера и курса на лечение е 12 дни. Другата седмица трябва да си пусна кръв и урина и много ме притеснява тая урина, защото глобулите се разтичат цял ден. В много специфичен цвят са и при всяко бърсане остава по хартията дори сега, вечерта, а от сутринта съм се мила два пъти. Та дали ще окажат влияние на урината се питам?

И аз ползвах такива , много са гадни  Sick . Слагай си ежедневни превръзки , аз така правех , поне малко от малко спасение . Иначе пък си мисля че няма проблем с изследването .
Според мен няма проблем , те там си разбират хората , и може би тия неща не оказват влияние . Ама знам ли  newsm78 , нека други се включат .

# 700
  • София
Няма ежедневни, направо Always ultra си взех. Днес беше няма такава мъка с ежедневните и откачих  Laughing. А другото тъпо е, че ставам по 2-3 пъти през нощта и не знам дали им е достатъчно действието, като са постояли 2-3 часа и след това се излеят. Бляк...

# 701
absolutpartystar, аз бях така като лежах в болница, още при приемането ми ми изписаха глобули за гъбите и от сутринта ми казаха да ги слагам и на другия ден вечерта, а сутринта трябваше да давам урина, че и вагинален секрет, тогава питах няколко акушерки дали има проблем и те казаха, че няма  Rolling Eyes. А за ежедневките на мен въобще не ми стоят, веднага се отлепят и падат, сега съм с лигнин  Simple Smile

# 702
Добро утро момичета колко често мога да пия чай от липа през деня че май се разболявам?От 7 месец до края на бременността колко изследвания се правят?

# 703
  • София
Добро утро момичета колко често мога да пия чай от липа през деня че май се разболявам?От 7 месец до края на бременността колко изследвания се правят?
Изследвания на какво?
Липов чай можеш да пиеш колкото искаш без притеснение, но по-добре да си го купуваш от аптека, да не е от онзи в пликчетата.

# 704
Изследвания на кръв и урина

Общи условия

Активация на акаунт