Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 402
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
И аз не съм спирала да ползвам колан с двете си бременности.

# 31
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
-True Blue-, гадно е това с хемороидите ... absolutpartystar споменава антифлегмин ... то е за животни ... баба ми бог да я прости ... работеше в кравеферма и с него мажеха виметата на кравите ..., но на мен само това мазило ми помага ... вярно е, че никой лекар няма да ти го изпише ... не знам дали бих се мазала сега - в това си положение, но го имай предвид за по нататък Simple Smile
Гледам, че май февруарче ще имаш ... Ако искаш и ти се пише в отчетна тема ... Заповядай тук. Готини са мацките Simple Smile

# 32
  • на последния етаж
Здравейте, искам да ви попитам кога спряхте да си слагате колан в автомобил?
И аз не съм спирала.

# 33
Не слагам колан откакто ми порасна корема и то защото в долната част ми минава точно през пъпа и ме притиска.

# 34
  • София
Здравейте,
Бременна съм в 11 седмица. Вчера ми излязоха резултатите от микробиологията и засякоха e-coli, които много ме притесниха. Лекарката ми изписа полижинакс, на който пише, че не може да се използва от бременни. Имате ли опит с полижинакс по време на бременност и ако сте имали e-coli как ви лекуваха. Предполагам трябва бързо да се действа, че бактерията е много упорита и може да е опасна.

# 35
  • София
Здравейте,
Бременна съм в 11 седмица. Вчера ми излязоха резултатите от микробиологията и засякоха e-coli, които много ме притесниха. Лекарката ми изписа полижинакс, на който пише, че не може да се използва от бременни. Имате ли опит с полижинакс по време на бременност и ако сте имали e-coli как ви лекуваха. Предполагам трябва бързо да се действа, че бактерията е много упорита и може да е опасна.
На много бременни им изписват Полижинакс, така че не мисля, че трябва да се тревожиш. По-важно е да се лекуват бързо тези бактерии.

# 36
И аз съм ги ползвала. Не знам защо пише, че не може да се ползва от бременни, а масово ги изписват  newsm78

# 37
Не знам защо пише, че не може да се ползва от бременни, а масово ги изписват  newsm78

На всички лекарства пише така, защото доктор трябва да прецени съотношението между риска от заболяването и риска от приемане на медикамента.

Много сте хубави на аватара, Бюти!

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 20:13 от Фея Кръстница

# 38
аа, ясно  Blush мерси   bouquet

# 39
И аз не съм спирала да ползвам колан с двете си бременности.

Извинявам се за глупавия въпрос, но каква е ползата от тези колани? И каква би била разликата при ползването му и отсъствието му?

# 40
За колан в колата иде реч.

# 41
За колан в колата иде реч.

Ааааа! О, Боже  Laughing , добре.
А, за тези колани за корем, които гледам в някои сайтове?

# 42
  • София
Благодаря за отговорите! Поуспокоихте ме. Веднага започвам лечението, дано сме хванали бактерията в началото и по-бързо се излекувам.

# 43
  • София
Ааааа! О, Боже  Laughing , добре.
А, за тези колани за корем, които гледам в някои сайтове?
Аз носих след раждането и според мен имаше ефект.

# 44
  • София
На мен пък ми се появиха хемороиди  Twisted Evil какво се прави при такова чудо?

И аз имах преди време - мазах с масло и ми помогна. Нямам представа дали беше случайно или наистина помага, но не пречи да пробваш, поне няма да навреди.

Общи условия

Активация на акаунт