Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 331
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Това прилича на газове. От контракции не може да ти се подуе коремът. Какво си яла днес?

# 226
Аз от папаверин повръщах, само инжекциите ми влияеха добре. По принцип мисля, че той е по-силен от но-шпа, но щом но-шпа изписва почти всеки лекар, не вярвам да има мн голяма опасност за шийката  Rolling Eyes

# 227
Мисля, че проучванията за но- шпа са нови и може още всички гинеколози да не са запознати.
Защото аз си ходя при същия лекар, но преди 5 год. ми изписваше но-шпа- 8 месеца го пих нон-стоп, а сега категорично ми го забрани.
Папаверина не е по- силен , просто се придобива по друг начин- от мак, докато но-шпа е синтетично вещество. Нещо такова четох.

# 228
Това прилича на газове. От контракции не може да ти се подуе коремът. Какво си яла днес?
Ами май ми стана след като ядох грозде.
А другото , което ядох бяха яйца със сирене, но то беше още сутринта. Май от гроздето ще да е нещо... то може ли да предизвиква газове, или да се поддува корема от него?

# 229
Точно щях да питам да не е грозде.  hahaha И на мен ми става така от него.

# 230
Не съм съгласна - точно папаверинът може да предизвика скъсяване на шийката на матката. Аз пия но шпа през цялата си бременност.

Тру блу, мисля, че е по-правилно да се обадиш на лекаря си, а ако не можеш да се свържеш с него и имаш и минимално притеснение - иди до някое АГ отделение за консултация със специалист. Не разчитай ние да ти предпишем терапията.  Peace

# 231
Точно щях да питам да не е грозде.  hahaha И на мен ми става така от него.
Успокои ме Grinning Много го обичам , но явно ще трябва да го избягвам.

# 232
Гледай да не преяждаш с грозде, причинява газове, също зелето, сливи, мноого пъпеш. Болят те червата, пий но-шпа за болките и си направи чай за успокоение Grinning Аз имам колит и това правя

# 233
Да, пих но шпа, отидох до тоалетна и ми мина Simple Smile вече ще знам какво да избягвам.  Peace

# 234
Момичета искам да ви попитам,нормално ли е да изпитвам болка ниско долу като преди цикъл?Едно прерязване и то повече вечер ме боли.Ту единия яйчник,после другия и снощи чак се събудих от една тежест в корема и се чудех как да застана.Четох,че е нормално в ранна бременност,а аз съм в 6г.с.Притеснявам да няма нещо сериозно newsm78

# 235
аЗ имах болки и пиех но-шпа, но е хубаво да се консултираш с гинеколог, за да види дали всичко е ОК с бременността Peace

# 236
Аз бях така до началото на 4ти месец, много неприятно. Пиех но шпа , но не прекалявах. Също и магнезий. Сега от време на време пак ме преболява, но за кратко. Иначе болките ми бяха почти постоянно.

# 237
  • в огледалото на живота
Момичета искам да ви попитам,нормално ли е да изпитвам болка ниско долу като преди цикъл?Едно прерязване и то повече вечер ме боли.Ту единия яйчник,после другия и снощи чак се събудих от една тежест в корема и се чудех как да застана.Четох,че е нормално в ранна бременност,а аз съм в 6г.с.Притеснявам да няма нещо сериозно newsm78
Колкото нормално,толкова и сериозно може да бъде,без да те плаша.
От кога си така?
Ако имаш постоянни болки,някакво вагинално течение или се чустваш много отпаднала е редно да се обърнеш към твоя лекар  Peace

# 238
Ами от 2-3 дни съм така.Все още нямам лекар,защото знам от 1 седмица за бебето и сега всичко е отпуска.Болката не е постоянна,но като ме пререже и после остава една тъпа болка ниско долу.Вагинално течение имам леко,но не е ли нормално? newsm78Не съм отпаднала,а по-скоро доста ми се спи и ми се приспива изведнъж.

# 239
  • в огледалото на живота
Ами от 2-3 дни съм така.Все още нямам лекар,защото знам от 1 седмица за бебето и сега всичко е отпуска.Болката не е постоянна,но като ме пререже и после остава една тъпа болка ниско долу.Вагинално течение имам леко,но не е ли нормално? newsm78Не съм отпаднала,а по-скоро доста ми се спи и ми се приспива изведнъж.

За твое успокоение посети гинеколог или някоя близка болница където има специалисти.
Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт