Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 254
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Има една зависимост, която наблюдавам сред близки и познати. Всички, които по време на бременността споделяха, че бебетата много и силно ритат, после имаха изключително кротки бебета- спи, яде, не реве, не беснее.
Обратното, такива като мен, които все нищо не усещаха, след раждането ни се разказа играта- ревящи, буйни и много активни бебета.
Знам, че няма логична връзка, но личните ми наблюдения са такива.

Тц, моите наблюдения са противоположни. Laughing
Съгласна съм с Хексе Wink Докато бях бременна малкия много и често риташе, а сега е доста буйно и палаво дете, за 5 минути не се спира. До 6-7 месец беше много кротко бебе, само ядеше и спеше, сега обаче е лошотийка Mr. Green
Видя ли  Wink и аз за това говорих.

# 406
  • Варна
Моето риташе много, докато бях бременна, а след като се роди беше много ревливо и неспящо Laughing Това само да яде и да спи ми е абсолютно непознато.

# 407
  • София !
Има една зависимост, която наблюдавам сред близки и познати. Всички, които по време на бременността споделяха, че бебетата много и силно ритат, после имаха изключително кротки бебета- спи, яде, не реве, не беснее.
Обратното, такива като мен, които все нищо не усещаха, след раждането ни се разказа играта- ревящи, буйни и много активни бебета.
Знам, че няма логична връзка, но личните ми наблюдения са такива.

Моята не беше от най - активните , имаше моменти по цял ден не спираше , имаше моменти в който не съм я усещала по цял ден , а и през нощта беше доста активна . Ама като цяло май в коремчето беше кротаче ( с изключение на нощните купони  Joy ) . От както се е родила обаче не се е спряла , страшно буйна , активна и напоследък ревяща  ooooh! .
Иначе я усетих в 18г.с.

# 408
Има ли списания за бременни онлайн?

# 409
  • София
Има ли списания за бременни онлайн?
9 месеца имат онлайн вариант и много статии. За някои, обаче, ти трябва абонамент.

# 410
  • Шоколандия
Мойта също не беше от най- активните преди да се роди, като се роди не разбрах, че имаме бебе вкъщи. Обаче едно й остана от преди и това е, че е тийнейджър или поне с такова самосъзнание. Още като ми беше в корема се задействаше към 22:00 часа, а сега не мога да я приспя до 00:00 часа, но за сметка на това спи до 10-11:00 Whistling

# 411
Съгласна съм с Хексе Wink Докато бях бременна малкия много и често риташе, а сега е доста буйно и палаво дете, за 5 минути не се спира. До 6-7 месец беше много кротко бебе, само ядеше и спеше, сега обаче е лошотийка Mr. Green
Ядеше и спеше през деня обаче, иначе вечер се буди по 10 пъти и е така вече година и половина без да е спал нито веднъж за цяла вечер, първо бяха колики, после зъби Simple Smile

# 412
 Тази нощ се събудих от болки в корема и досега не съм мигнала. Явно е летен вирус - имам разстройство и ТТ между 37,2 и 37, 8. Гърба ми ме боли така, сякаш някой цяла нощ ме е ритал в него...Опитах да пия Парацетамол на няколко пъти, но повръщам почти веднага. Сложих си сега втора лепенка Куул пач , но температурата ми е 37, 8. Звънях на доктора - естествено не вдига. Направих си компрес с оцет, взех си хладен душ...
 Мъжа ми сега отиде до някоя аптека , там да пита какво да правим. Много ме  е страх да не му стане нещо на бебето...
 Нещо да ми препоръчате? Много ли е опасно?

# 413
  • Варна
Тази нощ се събудих от болки в корема и досега не съм мигнала. Явно е летен вирус - имам разстройство и ТТ между 37,2 и 37, 8. Гърба ми ме боли така, сякаш някой цяла нощ ме е ритал в него...Опитах да пия Парацетамол на няколко пъти, но повръщам почти веднага. Сложих си сега втора лепенка Куул пач , но температурата ми е 37, 8. Звънях на доктора - естествено не вдига. Направих си компрес с оцет, взех си хладен душ...
 Мъжа ми сега отиде до някоя аптека , там да пита какво да правим. Много ме  е страх да не му стане нещо на бебето...
 Нещо да ми препоръчате? Много ли е опасно?

Ако не сваляш температурата  и повръщаш купи си свещички. Можеш да пиеш Ентерол и Хидрасек за обезводняването. На кой лекар звъня на ЛЛ или гинеколога? Обикновено ЛЛ оставят координати за спешни случаи през почивните дни.

# 414
 И на двамата звънях. Сега ще се обадя на мъжа ми да купи свещички. Много ти благодаря за бързия отговор! Hug Много ли е опасна тази температура?

# 415
  • Варна
И на двамата звънях. Сега ще се обадя на мъжа ми да купи свещички. Много ти благодаря за бързия отговор! Hug Много ли е опасна тази температура?

Не , но не е добре да се поддържа дълго време.

# 416
Ядеше и спеше през деня обаче, иначе вечер се буди по 10 пъти и е така вече година и половина без да е спал нито веднъж за цяла вечер, първо бяха колики, после зъби Simple Smile
Значи теорията ми се пропука. hahaha
Скрит текст:
И моят син беше така до 2 годишен, после изведнъж започна да спи по цяла нощ.
Тъкмо като ти се очовечи № 1, продължаваш с № 2 да не губиш тренинг.  bouquet

# 417
  • London
sentido не забравяй да пиеш вода, може би стисни малко лимонче

# 418
Сентидо, дано се оправиш по-бързо, той и на мен едва вдигна като звънях преди 10 дни, но беше работен ден и вдигна след няколко часа звънене, но сега не знам, има спешен кабинет в новата болница точно до бърза помощ е вратата, ако се наложи отиди там. Дано от аптеката да дадат нещо, аз лично не знам много илачи и какво става за бременни  Hug Hug

# 419
  • София
За бременни с чревния вирус става: Ентерол,Смекта; Вомитусхил капки- за повръщането. Диета и търпение, за температурата ами...парацетамол...в общи линии ми бе казано,че мога да пия онова,което малкото ми дете ми може. С изброените аз преборих вируса.

Общи условия

Активация на акаунт