Използвам, че малката заспа и да ви видя какви сте ги свършили

Оххх, вече стабилно се дохранваме, кърмата ми бързичко си заминава за огромно съжаление. Искаше ми се поне до 6 месец да си я кърмя, но уви... Тааа исках да кажа, че бебка ака вече по 1-2 пъти на ден, което не че не е добре, но преди като беше само на кърма си акаше след всяко ядене. Притеснява ме обаче факта, че трябва да й помагам, защото не може да й тръгне само акото, станало е по-гъсто от времето когато беше на кърма. Нали това не е запек? Някой, който има този проблем, ако мога да нарека проблем, да сподели

Ние още доста си поплакваме от колики... Какво ли не смених - еспумизан, биогая, колийф, инфакол.... Нищо не помага, явно просто трябва да изчакаме да си минат...
Това е от мен засега, лека нощ и спокойни бебчета желая на всички
.( това е ориентировъчно разбира се, като се каже 6 месеца сега да не се вглеждаме прекалено много в календара) + - дни, всяко бебе си е индивидуално.

тя е и невероятно приятна и релаксираща за пълноценно наслаждаване не контакта между мама и бебе. Щом Любов обичайно засуква спокойно в тази поза, би могла да се възползваш от това и да опиташ дали някаква лека корекция няма да помогне. Възможно е тя да «търси» по-твърда ареола, защото така повече и наподобява на силиконовото зърно, с която тя вероятно повече е свикнала. А също така е възможно и силата на струята да ѝ оказва влияние.
Та, в тази връзка – може като засуче, плавно да се наместиш в друга удобна и за двете ви поза, в която гравитацията да съдейства – т.е. гърдата ти да се пада над главата на Любов, евентуално да си помогнеш и с компресия и с лек масаж на гърдата – всичко това, за да се спомогне по-лесното потичане на «следващата порция» мляко, ако тя евентуално се сърди на по-отслабена струя. Някои майки правят и нежен масаж с бутилка от минерална вода, пълна с топла вода – като я търкалят в посока от мишницата към зърното – така има ефект «2 в 1» - като топъл компрес и масаж едновременно – ако идеята ти допада, може да пробваш дали при вас това е приложимо.
По-пристрастените ценители биха могли да си пийват и по 2 кафета на ден, докато кърмят (но това е индивидуално за всеки – с колко кофеин на ден се чувства добре, без да прекалява).
Като ги видя вече да търчат и да говорят, и да дърпат на майките си блузите, направо
)