MAC & Sephora - 15 тема

• 42 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за бързите отговори,не ми хрумва да експериментирам в къщи,а винаги,когато съм гримирана и ще излизам и не ми се рискува BlushПрибягвам основно до мат ружове,но ми харесва ефектът с тях.П.с-Аленка-честито preggo  bouquet

# 151
Здравейте на всички. От доста време следя с интерес отделните теми, но днес за първи път си позволявам да пиша. Днес си взех от Мак един скинфиниш-Лъст. Утре съм на сватба и притеснението ми е дали ще седи добре на снимките. Със светла кожа и тъмна коса съм и се притеснявам да не би да съм много "лъснала и блеснала", защото ще има светкавици, снимки, чудеса. Ще го нанеса на скулите само и може би леко като сенки, но ще съм благодарна, ако някой сподели дали е подходящо за събитието, на което отивам. Благодаря ви  Simple Smile

# 152
Biancaneve85, и аз имам Lust.Най-много ми харесва средната част с цикламените блестящи частички, от тях съм нанасяла и върху червило Simple Smile Продукта нанесох върху руж, защото само той не даде добра трайност при мен.Мисля, че ще излежда добре на снимки Simple Smile

# 153
Здравейте, записвам се в темата! Следя ви от време на време, но за първи път пиша, тъй като четейки колко сте запознати се чувствам като в небрано лозе  Grinning

Скоро си поръчах Нейкед 1 в комплект със спрея за издържане на грим на УД от hqhair.com и това са най-страхотните сенки, които съм имала. Всичките цветове са уникални, особено за лятото. Исках да питам случайно в нашата Сефора да предлагат Бенефит? Почти съм убедена, че няма, последно като бях преди 2 седмици ми се мерна май само някакъв парфюм техен.. Sad

И дали някой може да препоръча хубав продукт за тъмни кръгове?

# 154
Няма Бенефит в Сефора, освен някакви единични продукти. Peace

За мен Лъст е подходящ за снимки. Сега на морето го нося непрекъснато и снимките ми са добри.

# 155
Благодаря ви, Loshka, Densi Simple Smile Покупката на скинфиниша беше много импулсивна, защото бях тръгнала за едно червило на ИСЛ от Волюпт Шайн серията, но в последния момент реших, че ми трябва молив за очи, който да ми отива на чантата и колието. Взех един много интересен на Мак, казва се Индъстриъл-металическо синьо, което като се разнесе с четката става сиво-синьо-точно, каквото ми трябва. Със скинфиниша се харесах, но когато излязох от мола беше тъмно и не можах да преценя как ще ми седи на слънчева светлина. Ще мажа сега, дано се получи добре Simple Smile

# 156
 Simple Smile Блести красиво!Хубав празник Simple Smile

# 157
В нашия Мас има ли я тази палитра със сенки и на каква цена?

# 158
  • София
Блестящите ружовет и аз нанасям като класически руж, с малко по-лека ръка. При Супер О особено няма никакъв проблем, защото големите частички не полепват по лицето и падат.

В нашия Мас има ли я тази палитра със сенки и на каква цена?

Тази колекция я няма в Мак.

Да знаете, че вече са заредили всички червила от Шайн версията на ИСЛ в Сефора. Преди имаше цветове (например номер 13), които не внесоха при пускането на серията. Не издържах и взех една 9-ка. При тези червила е валидно правилото - Без едно можеш, с едно не можеш!  ooooh!

# 159
  • София
При тези червила е валидно правилото - Без едно можеш, с едно не можеш!  ooooh![/color]

Подкрепям... някакъв ужас е това  ooooh! Искам всичкиии  Crazy

Сега разбрах защо Гарденията на Герлен е толкова хитов продукт. Няма такава красота просто  Heart Eyes Дано стане редовен продукт, защото се очертава бързо да ѝ видя сметката  Twisted Evil

# 160
Страхотна е, много красива! Heart Eyes

# 161
+1 за YSL Rouge Volupte Shine. Страхотни са! Аз имам 12 Corail Incandescent-приказен коралов цвят и това лято го съсипах от носене. Иначе от много време съм хвърлила око на номер 19. Изглежда на гилзата много тъмно лилаво, но нанесен на устните е прекрасна циклама. За съжаление все отлагам покупката и нещо друго взимам.
Исках да споделя мнение и за скинфиниша на Мак- Лъст. Доволна съм днес. Много добре ми седя. И на снимките ми седи красиво. Моите приятели имаха много емоционален сватбен ден, а аз даже хванах букета на булката. Сега чета мнения дали да го връщам след 40 дни, дали да го хвърлям във вода или да го хербаризирам.

# 162

При тези червила е валидно правилото - Без едно можеш, с едно не можеш!  ooooh!

Абсолютно. Никога досега не съм си купувала повторно червило от една съща марка и серия, а от тези вече имам три.
И съм си набелязала цвят за следващата покупка ooooh!

Макар че имам усещането, че по-леките, нюд цветове са доста по-нетрайни от ярките, плътни цветове.

# 163
До сега не съм купувала червило на ИСЛ  Crazy Ще ги погледна тези Шайн, как изглеждат гилзите  Rolling Eyes Аз познавам само една тяхна опаковка със златиста гилза, които явно са им най-разпространените.

# 164
Жалко за розовата палитра на Мас, много ми хареса. Мога да я поръчам от Англия, но предпочитам да я видя на живо  Tired
А праймер за лице с фактор 50 тук продават ли?
http://www.maccosmetics.co.uk/product/160/1544/Products/Face/Pri … SPF-50/index.tmpl
Знаете ли дали английския Мас приема БГ карти?

Общи условия

Активация на акаунт