MAC & Sephora - 15 тема

• 43 351
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Веси, и тези са със златни гилзи:

anbibian, приемат бг карти  Peace

# 166
Elle-même   Hug
Сега остава някой да каже, че палитрата си струва парите  Mr. Green
Да ви питам пак за тези грим-уроци - на мен ми е трудно да си слагам бронзант и най-вече руж, също тази техника с блендирането на сенки, още не съм я постигнала, но е възможно това да е, защото нямам подходяща четка за целта. На тези грим уроци в Мас ще ми обеснят ли как да поставям бронзант под скулите, руж и как да си бленидирам сенките?

# 167
Elle-même, каква е разликата между № 8 и № 9(имаш и двата цвята, нали) от тези на YSL?
Сдобих се с № 9 от FeelUnique, но преди време, когато ги бях тествала, и № 8 ми хареса много, но май са доста близки като цветове или спомените ме лъжат...

# 168
  • София
{Тони}, още не съм носила 9 (подкарвам 3-та седмица без абсолютно никакъв грим  Crazy ) Ще се постарая тези дни да ги снимам едно до друго с 8 и ще пусна снимки.

# 169
{Тони}, още не съм носила 9 (подкарвам 3-та седмица без абсолютно никакъв грим  Crazy ) Ще се постарая тези дни да ги снимам едно до друго с 8 и ще пусна снимки.

Благодаря предварително Hug

# 170
  • гр.Добрич
Момичета, трайни ли са тези червила или по-скоро идеята е в пазаруването Mr. Green Снощи разглеждах ревюта, но много различно стоят при всеки. Скоро не съм имала път към Варна, но при първа възможност ще ги погледна на живо. На снимки ми харесват 8, 13, 15. не съм по силните червила.

# 171
spinki, като че ли не е идеята само в пазаруването Laughing

Аз лично не обичам да трупам продукти заради самата идея и общо-взето обмислям покупките си.

Но тези червила наистина са добри - луксозна опаковка, фино и леко усещане на устните, приятен, ненатрапчив аромат, блясък и добра трайност. Е, не са стейнове, няма как да издържат часове наред на устните, но издържат достатъчно за моите стандарти(между другото № 12 оставя лек филм върху устните, дори и след като на пръв поглед се е изтрило и са минали часове - както писах - от това, което имам и което съм тествала, забелязах, че по-ярките цветове имат по-добра трайност или поне оставят у мен такова усещане).

# 172
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, да се сещате за някакъв вариант за ето такъв руж - http://www.temptalia.com/product/burberry-light-glow-natural-blush/earthy?

Във ФЮ има намаление и червилата на ИСЛ излизат по 50-тина лева.

# 173
  • Бургас
Момичета в момента има намаление в feelunique даже и на YSL червилата на много продукти като цяло, но не всички са с еднакъв процент намалени.
Иначе и аз ги обожавам тези червила на YSL шайн имам  19 и 14 номер и за лятото са едни от най- носените ми червила.

# 174
Момичета, да се сещате за някакъв вариант за ето такъв руж - http://www.temptalia.com/product/burberry-light-glow-natural-blush/earthy?

MAC harmony е нещо подобно  

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, малко по-тъмен идва като че ли. Хрумна ми, че с 30-ката на Les Beiges също може да се получи такъв ефект, ако се ползва само за скули.

# 176
Да, може. Тях нали ги дават хем като пудри, хем контур, руж, а даже и бронзант  Simple Smile

# 177
  • София
Тези червила на YSL за мен си струват всяка стотинка. Нещо, което не мога да кажа за тези на Шанел или на Ланком, например, които също са много хубави, но в тях не успях така да се влюбя.
 Ако трябва да избирам един единствен продукт от високия клас, който да притежавам, независимо какъв, определено ще е такова червило  Heart Eyes

# 178
  • Пловдив
Изпускам вииии   Hug , вместо запис да покажа на каква смешка се натъкнах вчера докато пътувах и скучаех реших да прелистя  старо списание  Crazy Сега го слагам в чантата  и започвам да прикривам малки несъвършенства Simple SmileSimple SmileSimple Smile (понеже беше в графата какво непременно трябвало да имаме в дамската си чанта)

# 179
 Joy
Утре ще пробвам как ги прикрива  tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт