MAC & Sephora - 15 тема

• 43 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Дами,много ми хареса новият руж на Шанел revelation Party можете ли да ми кажете дали е сходен като цвят с пролетният на Диор?  Hug
Такаааа, ружчето е вече при мен, стои супер естествено, много лесно се нанесе с стиплинг четката на Саманта Чапман. Отива и на розови и на коралови червила. Много добре ми пасна, супер естествен вид, замислям се и за оранжевото или имаше и едно по-ярко, Афинитe май.
http://prikachi.com/images/678/6480678W.jpg
http://prikachi.com/images/277/6480277w.jpg
толкова мога да изкарам като снимки  Embarassed

Кой е цвета на средния ти пръст?  Mr. Green
Можеш ли да сравниш Диор и Шанел, които си показала като трайност, кой надделява като цвят и трайност?

Още един глас за базата на Смашбокс.  Heart Eyes

# 271
На средния ми пръст е пролетния Диор Coral tendre, на безименния Relevation Шанел, а на малкия пролетния розов Диор.

# 272
  • София
Разкажете малко повече за базите, моля. Видях, че моята бонбонеста е на половина и се чудя после какво да взема. Искам точно Smashbox, но имат толкова много видове, че не мога да се ориентирам.

Да кажа за face kit-а на Мак - е, няма такъв разкош. И сенките, и червилата, и ружът са страхотни (да, да, да! Свърши гримовата пауза Simple Smile ) А от червилата се получава и прекрасен трети цвят, като се смесят двете червила  Heart Eyes

И да кажа, за когото се интересува - в Сефора са заредили спиралата на Бенефит - They're real в сет с мини спиралка.

# 273
И аз искам повече инфо за базите. Не знам дали има друга подходяща тема. Имах преди 3-4 години тази на Герлен, с розовите метеоритни топчета, но нещо не ми хареса. Беше ми подарък, та затова не ме е яд много, че не я ползвах. Напоследък забелязвам, че ми е по-суха кожата. Ползвам компактен фдт на Шанел(Chanel Vitalumiere Aqua cream compact makeup) и много трудно го нанасям сега, ако кремът ми е попил вече в кожата. Та се чудех дали с една хубава база, ще се получи по-добре.

# 274
Понеже стана дума за базите и може да ми се  смеете  Blush - но да ви споделя - че имам на Катрис  тази
http://www.catrice.eu/fileadmin/catrice/packshots/48836.png

няма такова нанасяне на фон дьо тена след нея - все едно  ми е порцеланова кожата .И  - като говорим за матиране тя се справяше най - добре.
Някъде съм я забутала - но ще я намеря и ще пробвам в жегата как ще е .

# 275
  • USA, Steak State
Ползвам златната на Герлен и това е моята база. Опитах всякакви и от ниския и от високия клас, но тази ми пасва най- добре. Нещото, с което ме спечели е овлажняване, което може да се сдобие и с овлажняващ крем, но онзи филм от крема, който се получава при нея липсва. Попива за секунди и грима над нея стои някак на повърхността, но и не съвсем. Не знам как да го обясня....

Базите за грим са като спиралите, трябва да намерите вашата.  Peace

# 276
  • някъде под слънцето...
Да
 Първо трябва да си изясните какъв ефект търсите
Матира6т, озарява6т, скрива6т порите. корегира6т(за4ервявания, бледост и т н т това са цветните бази)  и т н т ... после на метода проба гре6ка се стига до най добрата за вас.

# 277
  • Пловдив
На средния ми пръст е пролетния Диор Coral tendre, на безименния Relevation Шанел, а на малкия пролетния розов Диор.
Алиена,благодаря ти за споделеното Hug В първият момент като видях снимката веднага харесах този на средният ти пръст- имам точно него- но пък това е доказателство ,че харесвам едни и същи неща. Mr. Green Ще му се почудя още малко на Шанела- много ме изкушава Crazy

# 278
# 279
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, поздрави от Париж. Не мога да пиша дълго, но искам да споделя, че посетих Сефора на Шан-з-Елизе и направо ми падна ченето. Огромна и гигантска, стотици парфюми, пълни стелажи и колекции на UD, Bareminerals, Too Faced, Nars,  Benefit, дори и МАС. Не знаех кое по-напред да гледам, като дете в Дисниленд.

До скоро, ще пусна снимки като се прибера.

# 280
  • Бургас
ЗАВИД!
Няма такова място като Сефора Париж, все едно човек е умрял и попаднал в рая! Mr. Green

NARS Fall 2013 Collection Review & Swatches
http://www.makeupgeek.com/reviews/nars-fall-2013-collection-review/

# 281
  • Belgium
В Париж най-доброто място е Галери Лафайет  Heart Eyes

Ето моя снимка:

# 282
  • София
В Париж най-доброто място е Галери Лафайет  Heart Eyes

Напълно подкрепям... Mr. Green Мнооого по-добро място от Сефора... Peace Money Money Money

# 283

Това са базите на смасш бокс. Преди бяха с помпичка, но им промениха опаковките.
Аз ползвам първата в ляво, бяла. Подходяща е за мазна кожа. Не лъсвам с нея.
Изравнява кожата ми и след това ФДТ направо залепва за нея.

# 284
  • София
Ей ма мен в Сефора в Париж миналото лято Laughing:
Скрит текст:
Ама цените са с по 10-15 евра отгоре на парфюмите в сравнение с дютитата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт