MAC & Sephora - 15 тема

• 42 718
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
моля за линк  Blush

# 496
  • Бургас
Бай Google ми намери само няколко резултата и всичките са на чешки Simple Smile
Да живее и преводачът му Simple Smile
Ето един, само че шарките са в лилаво http://www.hotcha.cz/cs/parada-pro-zeny/448-rasenka-212-vc.html

# 497
  • в 1001-та нощ
 Hug и аз търсих уж и не малко, но  Blush

Много благодаря  Blush

# 498
  • Бургас
нп  Hug

# 499
Вече налична новата колекция на Ланком. Ще я има и при нас, вече се рекламира по списанията. Peace
http://www.feelunique.com/brands/lancome/rouge-desir-collection
Знам че, Армирка чака и се интересува от ружа! Hug

Кофти съвпадение или голям гаф на две от най- големите и с традиции компании в козметичния бранш? Воалетки, еднакви рекламни пози и замисъл? Герлен срещу Ланком и краде ли някой идеите на някого?! Вярвате ли в съвпадения?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 00:30 от densi

# 500
Мнеее, твърдо не вярвам в съвпадения аз. Случаят с двете колекции си е абсолютен гаф за мен. На снимките в нета и нюансът на червилото е почти идентичен. Две руси жени, със светла кожа, воалетка..... на мен ми мирише на гнило(ок, на парфюм ми мирише). Недопустимо е подобно "съвпадение".
бтв, остарях и побелях, докато ги дочакам  есенните колекции. Да идват вече тези Диори и Ив Сен Лорани! Вс да идва, да е по много и да има за всички Simple Smile

# 501
  • в 1001-та нощ
не мисля, че има смисъл от "кражба" в случая, нали всеки иска да е по-интересен, защо да пунктира друг  newsm78

да не би да са се наговорили нещо  Mr. Green

# 502
Да идват вече тези Диори и Ив Сен Лорани! Вс да идва, да е по много и да има за всички Simple Smile

А не за Лоран никой не е казал, че ще дойде есенна колекция, по- скоро обратното. Съсипа ги тях Лореал! Просто затрива бавно и плавно една от най- хубавите компании в света. Дано не ги довърши тотално след години и козметиката им да бъде само спомен или колекционерска рядкост! Cry

# 503
  • Пловдив
Дени,благодаря! ще отида да видя ружа на Ланком на живо Hug Ако ми хареса- взимам,ако ли не чакам за следващото изкушение Flutter
Аз пак да си кажа ,че чакам Гарденията и ще бъда благодарна да споделите като дойде Hug

# 504
А критерият, че са "съсипани", е че колекцията им няма да идва в България ли? newsm78

ПС: И Ланком са на Лореал.

# 505
Не просто колекциите напоследък са им по- слаби, няма голям интерес към тях  и съответно продажби, стоката застоява и постоянно стига до намаления. Логистиката, и зарежданията са им затруднени. Да не говорим за рекламите и промотиранията.

# 506
L'Oréal also owns interests in various activities such as fine chemicals, health, finance, design, advertising, insurance

Professional products
L'Oréal Technique
L'Oréal Professionnel, including ARTec and Innate
Kérastase (created by L'Oreal in 1964)
Kéraskin Esthetics, created by L'Oreal in 2007 and specializing in skin care professionals.
Matrix Essentials, founded by Arnie Miller in 1980 and acquired by L'Oreal in 2000.
Mizani, founded in 1991 and bought by L'Oreal in 2001.
PureOlogy Research, founded in 2001 and acquired by L'Oreal in 2007.
Redken 5th Avenue NYC, founded by Paula Kent and Jheri Redding in 1960 and acquired by L'Oreal in 1993.
Shu Uemura Art of Hair

L'Oreal Luxe
Lancôme
Yves Saint Laurent
Giorgio Armani
Biotherm
Cacharel
Diesel
Maison Martin Margiela
Viktor & Rolf
Ralph Lauren
Kiehl's
The Body Shop
Shu Uemura
Stella McCartney
Clarisonic
Paloma Picasso
Drakkar noir
Urban Decay
Yue Sai
Helena Rubinstein
EM Michelle Phan

Consumer products
L’Oréal Paris
Ombrelle
Garnier
Maybelline
SoftSheen-Carson
Créateurs de Beauté
Essie
Active cosmetics
Vichy
La Roche Posay
Inneov
Skinceuticals
Roger&Gallet
Sanoflore
Dermablend
EM Michelle Phan

# 507
  • Бургас
densi e права, една легенда загива.
Купували ли сте неща от есенната на Clarins:
http://www.clarinsusa.com/New-Graphic-Expressions-Fall-Colour-Co … ion,en_US,sc.html
Мнения? Че на мен цветовете са ми направо зимни, нещо не ми харесва поне на картинка.

# 508
densi e права, една легенда загива.
Купували ли сте неща от есенната на Clarins:
http://www.clarinsusa.com/New-Graphic-Expressions-Fall-Colour-Co … ion,en_US,sc.html
Мнения? Че на мен цветовете са ми направо зимни, нещо не ми харесва поне на картинка.
От новата, но от старата купих на намаление от Дъглас молив - много красиво кафяво - и спирала за 25 лв. Че и ме засипаха с мостри. Хубаво нещо са намаленията... понякога Simple Smile

ПС В отлично състояние бяха, за разлика от повечето други стоки на намаление както в Дъглас, така и в Сефора, които очебийно личи, че са отваряни и ползвани и почваш да се чудиш в скъп магазин ли си или в ДМ? Но такива гледки и в чужбина се срещат...

# 509
Току що попитах и в Дъглас дали очакват Лоран и те ми казаха да, както обикновено всеки нов сезон, но въобще не са сигурни. Дано дойде, ще се радвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт