MAC & Sephora - 15 тема

• 42 732
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Аз им чакам новият есенен лак на ИСЛ Gris Underground още от юли, когато му видях снимка в нета.
Честно казано мен Лореал безумно ме дразнят с това изкупуване на брандове. Гледах снимка на някакво червило на Мейбълин, чиято опаковка толкова да ми напомня на старите червила на Ланком.
Не ми харесва това. Аз не случайно не харесвам Ланком в последно време. Много са ми постни.
Има и трябва да има разлика между марките, не случайно си има нисък клас, хай енд.
Имам чувството, че се цели уеднаквяване и от това губят точно луксозните марки.
Както и да е, на ЕЛ знае ли се кога ще пристигне колекцията? Имат мн интересни тройки сенки тази есен.

# 511
Не знаят ЕЛ все още, вчера ги питах, но те винаги идват абсолютно последни и с голямо закъснение, та ги очаквам другия месец.

# 512
Да ви попитам, знаете ли във Виена коя е най-голямата верига парфюмерии за козметика? Не знам защо съм останала с впечатлението, че нямат Сефора.

# 513
  • София
Имат Дъглас. Но не е така скромен и съмнителен като нашия. Само  Дъглас съм виждала там, но най-вероятно има и други магазини. Има Боди шоп, но на мен не ми хареса...

# 514
Да ви попитам, знаете ли във Виена коя е най-голямата верига парфюмерии за козметика? Не знам защо съм останала с впечатлението, че нямат Сефора.

Douglas
Aз харесвам Douglas - Kärntner Straße 17  Heart Eyes Wink
Marionnaud  - Kärtner Straße 19 също си заслужава да се посети. Там има МАC и имат парфюми, които ги няма в Douglas  Grinning
Sephora няма  Rolling Eyes

# 515
Какви Дъгласи има във Виена леле?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 516
Благодаря ви Simple Smile Сега им погледнах официалния сайт на Дъглас и ме учудва, че цените им са по-завишени от тези при нас. За съжаление няма аз да пътувам до Виена, но мислех да поръчам нещо на една девойка.

# 517
  • Бургас
И мен ме е яд за YSL понеже съм им голям фен, декоративната им козметика е страхотна. Взех си аз едната палитра от есенната им колекция + тъмното им червило пак от колекцията  Heart Eyes. А за Дъглас във Виена о да, знам за какво става дума  Crazy .

# 518
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не бързам да отписвам ИСЛ, особено ако трябва да се съди по нашите магазини. Ако в глобален план брандът не върви, това  е различно. Но дали има нещо вярно, не знам. Така или иначе аз си поръчвам ИСЛ от ФЮ, излиза ми много по-изгодно. Туш Екла ми стана любим фдт.

# 519
  • Бургас
Urban Decay Holiday 2013 Palettes, Sets & New Products в блога на temptalia
http://www.temptalia.com/urban-decay-holiday-2013-palettes-sets-new-products

# 520

Аз нещо не мога да й отворя сайта в момента  Rolling Eyes Сигурно много народ разглеждат новите УД  Mr. Green
Палитрата нещо не ме радва от снимката, която видях във ФБ. Много ми напомня на Вайс 1. Но пудрата ще я разгледам  Flutter Искам да си взема някакъв такъв озаряващ продукт  Grinning

# 521
Не се отваря Темпталия, гледайте при Карън. Нищо не ме вълнува мен от тази колекция. Peace

# 522
Вече се отваря сайта.  Peace Много ми хареса Вайс 2, май повече от първата. ного ми харесаха и малките палитрички, ох нямам търпение да дойдат вече.  smile3508

# 523
  • в 1001-та нощ
Момичета, колко струва тук свободната пудра на Шанел и моля, който ме е виждал - дали номер 20 ще ми е добре?

# 524
Момичета, колко струва тук свободната пудра на Шанел и моля, който ме е виждал - дали номер 20 ще ми е добре?
80-85 лв. е някъде. Мисля, че 20 ще ти е добре. Tя като цвят ми се струва точно като коледната

Общи условия

Активация на акаунт