MAC & Sephora - 15 тема

• 42 692
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
3-та, 4-та... Кой ли ти ги брои  Mr. Green

# 76
  • Torino,IT
Ох, че са хубави новите метеорити на Герлен
 Heart Eyes
Моите свършиха окончателно, дано кутийката е пълна както на снимката.

# 77
  • Бургас
Не знам как е при вас , но аз с моите метеорити добре се справям  Laughing ,а ги имам от зимата. Сега не ги нося, от време на време вечер пазя си ги за зимата. Тези в черната кутийка искам да ги видя как ще седят цялостно върху кожата.
 Мишчица нали страхотно е, вече ми е в уиш листа  Grinning

# 78
  • София
Как ви завиждам, че ви намаляват Метеоритите. Моите 3 кутии са като чисто нови  ooooh!

# 79
Аз все се заричам, че толкова пари за метеорити няма да дам, но колкото повече гледам и чета - е рождения ми ден наближава  Mr. Green
Как се ползват метеоритите - на цялото лице под над фон дьо тен или като хайлайтър?

# 80
  • Пловдив
Не се заричай- че колко заречени имат по 2-3 кутии Mr. Green
Аз ги слагам последни- за блясък и озаряване Heart Eyes

# 81
  • Torino,IT
Моите ги имам от началото на март. Не знам как.така свършиха, нито.съм ги ползвала всеки.ден.
От тези обаче.бих.извадила червените топчета.

# 82
  • Бургас
Elle-même уха 3 кутии Wink. Аз имам една и понеже съм скептична към пудрите , метеорите заместват за мен пудрата и редовно ползване (освен пудрата на Кларанс  Heart Eyes , нея си я нося в чантата за освежаване през деня) . Та някои топчета просто са вече по- малки от други , но като цяло всичките са се смалили  Laughing .
anbibian аз ползвам на цялото лице и се получава едно заглаждане и изравняване на тена на лицето ми. От както ги купих(а бях скиптично настроена ) получавам комплименти за кожата ми.

# 83
Ох  Crazy ще се позавъртя из мола да огледам какво има, аз даже не съм ги и поглеждала да не би да ми харесат  Joy

# 84
  • Бургас
По завърти се и пробвай така ще разбереш дали са твоя продукт. Peace

# 85
Декември ли излиза коледната колекция на Гарлен  Crazy

# 86
  • София
Мисля ноември  Thinking Аз чакам още снимки, които да ме разубедят, че ако взема още една кутия и сама ще се закарам на 4-ти км  hahaha

# 87
Защо не си разделиш останалите кутийки с някой, със сигурност ще намериш желаещи  Wink Аз и за тези обмислям да направя същото, че ще си ги ползвам до втръсване иначе  Crazy

# 88
  • София
Сериозни мерки са това  Embarassed Трябва да видя първо колко ще ми харесат тези Шанз-Елизета  Crazy

# 89
  • Бургас
MAC Viva Glam I се завръща Wink
MAC Viva Glam I Lipstick
MAC Viva Glam I Lipglass

Общи условия

Активация на акаунт