MAC & Sephora - 15 тема

• 42 707
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Това червено на МАС много ми допада. Част от някаква колекция ли е?

# 91
  • Бургас
Води се Viva Glam самата серия и за мен е като кампания, понеже парите от всяка покупка от серията отива  за подпомагане на хора живеещи или засегнати от  ХИВ / СПИН . Имаше с Ники Минаж , Рики Мартин, Лейди Гага.

# 92
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз много си ползвам пролетните метеорити, но не ми изглежда да намаляват, може би заради големите топчета. Тези нови метеорити ми харесват, бих си ги взела, но май са като старите със спаружените фъстъчки  Laughing

# 93
  • София
Новите метеорити грам не ми харесват на снимка. Твърде много розово и неестествени за кожата цветове. Едва ли ще стават за цяло лице. А и кутийката изглежда ужасно евтина и детска  Tired

# 94
  • София
На мен точно класическите топчета ми харесват повече от XXL  bowuu

На мен надписът ми идва малко в повече  Whistling

# 95
Малко е кич надписа, ама ще го преживея Mr. Green Viva Glam 1 и то да се готви, още като го видях в един филм през 90-те го искам  smile3508

# 96
Тези метеорити и на мен не ми харесват, виждат ми се много тийн.
Темпталия са пуснали снийк пийк на нова колекция от Мак - Indulge. Не изглежда особено впечатляваща, но ще видим като дойде.

# 97
Viva Glam 1 и то да се готви, още като го видях в един филм през 90-те го искам  smile3508

Жаки, свиркай като дойде туй червилце, че с него мисля да направя сефтето на МАС-ските червила  Crazy

# 98
Сега всичко е много 80s...дрехи, аксесоари и тн. Предполагам за това е тази неонова визия от Герлен. Но определено са готин колекционерски продукт  Heart Eyes

Весе, ти нямаш нито едно тяхно? Леле има още много червени, които бих ти препоръчала преди този цвят Grinning

# 99
Жаки, нямам никакво тяхно да  Mr. Green Всъщност на мен червилата не са ми особена страст и ако не ми набутат някое да му обърна специално внимание, няма въобще да ги погледна  Crazy За това се лепнах за Хероина, но беше свършил , като отидох да проверя. И сега това също ми харесва  Grinning Иначе аз рядко слагам червено, защото много трудно си харесвам нюанс, с който да не приличам на циганче /поне в моите очи/  Mr. Green Трябва да е или по-керемидено, или по-"блудкаво" червено.

Като стана дума за Хероина, някъде имаше снимка с червила от редовните колекции на разни марки, които са му заместители - някой да я има под ръка  Mr. Green Много ми е влезнала мухата да си купя точно такова студено лилаво червило.

# 100
Пробвай примерно Violeta

сега се замислих дали не беше про Thinking Thinking

# 101
Мне, не искам такова. Като ходих в МАС да търся Хероин, имаше едно лилаво от другата колекция с бронзиращите пудри /хич не помня имена  Crazy/ На пръв поглед червилата бяха много подобни. Но онова другото имаше лека цикламена нотка, която не искам. Искам чисто студено лилаво  Crazy

# 102
Да, това от бронзовата колекция си беше с малко циклама. Пасваше на лакът от колекцията. Аз лично червило като хероина не съм виждала. Може би Mufe да имат нещо подобно Thinking
А това Violetta го тествах като продаваха Дисни колекцията, но тогава ме стресна тотално  Mr. Green Купих си гланцът към него, но той едвам загатва за нещо лилаво.

# 103
Ами онази снимка, за която си спомням /и да ме пита човек защо не запазих/, имаше червила на други марки, не бяха на МАС. Едното мисля, че беше на ИСЛ. Трябва там да погледна следващият път.

# 104
  • в 1001-та нощ
Веси, виолетата - мисля Дони го носи на терасата и го беше взела, защото беше свършил хероина, но не й беше същото, вади го, показва го - ако си обърнала внимание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт