MAC & Sephora - 15 тема

• 42 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Идвам да се оплача. По-некомпетентни, нехайни, неориентирани, неосведомени и всичко, което започва с НЕ от "консултантките" в бургаския БЗ не съм виждала никъде. Не, че искам някой да ме консултира, ама чак пък такава апатия и тотална липса на познаване на продуктите не бях виждала. Те не са и чували за съществуването на есенна колекция.
Аз гледах снимки на ружовете на Диор в нета, но на всяка снимка ми изглеждат различни цветовете. Не бих поръчала нещо, особено руж без да съм го виждала, пипнала.
И за да не е съвсем хейтърски поста, харесва ми ружчето от Коледната колекция на Шанел, дано ги получим и дано да изглежда така и на живо.
Да похваля и лака Сен Тропе. Лакирах се в четвъртък в 10 вечерта и до този момент нямам никъде обелено. Досега не ми се беше случвало никога, с никакъв лак. Много съм доволна и няма вече да отписвам формулата на Диор. То си е до лак явно. Един ми издържа 2-3 дни, друг седмица...

# 451
  • Бургас
Е те са си така в БЗ, все не знаят или не искат, гледат те тъпо , но си имат изключения от 2 момичета , които много харесвам. За нови колекции ходя в Дъглас или Мико. Коледната колекция на Шанел не знам дали ми харесва , но и предполагам че няма да я видя така че не й се точа.

# 452
Точно казано: "гледат те тъпо". Аз си имах един чуден разговор с "консултантката" им на Диор юли месец, като идвах при родителите ми. Тя упорито ми обясняваше кое е лятната им колекция. Още си спомням думите й: "Да, виждам, че сте фен на марката, но аз съм консултант от 2 МЕСЕЦА и ви казвам, че няма такава колекция Bird of Paradise. Сигурно сте гледала нещо за 2014г." ??????!!!!! Направо за 2015г съм гледала. Честно казано, добре, че беше майка ми, която ме погледна с уморен поглед от типа "не се занимавай". Малко преди да си изляза въпросната консултантка ми измрънка тихо "да не би да имам предвид онази колекция с пауновите пера". Идваше ми да я замеря с лаковете от "лятната им колекция, честно".
Иначе вчера си харесах един нюанс на ИСЛ Волюпт шайн, ама консултантките им ме отказаха да си го взема. Мисля си, че цвета ще си отива на шанелския кремообразен, който имам. Но явно от Сефора ще го взимам.

# 453
  • София
Момичета, страхотна оферта за феновете на спиралите на Ланком.
http://www.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Doll-Eyes-Mascara-65 … ource=Emailvision

Втора седмица съм без грим, във вила със собствен плаж, никак не ми се връща в София  Sick

# 454
  • София
Като каза спирала....мога тържествено да похваля двойната спирала на Мак, която си купих наскоро.
Моят приятелка каза, че от как съм с тази спирала, забелязала, че имам мигли. Laughing
Каза: има нещо различно, просто, не знам какво е -но имаш мигли! Joy hahaha

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 14:01 от kopche

# 455
Момичета, нещо коледно от Ту Фейсд дали ще има  Flutter Последният път в Сефора им загледах новата палитра. Много ми хареса, но някои цветове ми се повтарят. Та се чудя няма ли да пуснат нещо друго интересно след месец-два  Crazy Все ровичкам да си харесам нещо тяхно, не знам защо  Mr. Green

И да питам нещо малко странично - къде освен в ИКЕА, да търся органайзери за чекмеджета, разни кутии за съхранение на четки или малки органайзери с чекмедженца  Thinking

# 456
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, нещо коледно от Ту Фейсд дали ще има  Flutter Последният път в Сефора им загледах новата палитра. Много ми хареса, но някои цветове ми се повтарят. Та се чудя няма ли да пуснат нещо друго интересно след месец-два  Crazy Все ровичкам да си харесам нещо тяхно, не знам защо  Mr. Green

И да питам нещо малко странично - къде освен в ИКЕА, да търся органайзери за чекмеджета, разни кутии за съхранение на четки или малки органайзери с чекмедженца  Thinking

В Джъмбо.

# 457
# 458
Като каза спирала....мога тържествено да похваля двойната спирала на Мак, която си купих наскоро.
Моят приятелка каза, че от как съм с тази спирала, забелязала, че имам мигли. Laughing
Каза: има нещо различно, просто, не знам какво е -но имаш мигли! Joy hahaha
Аз казах ли ти че това чудо е велико? Една от най-добрите спирали за моите мигли! Heart Eyes

# 459
  • София
Момичета, идеи откъде да си взема UD Naked2? От ebay надеждно ли е?

# 460
Не, поръчай я от сайт най- добре, защото има супер много ментета и то добри. Peace

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 19:14 от densi

# 461
Момичета, идеи откъде да си взема UD Naked2? От ebay надеждно ли е?

имам и менте, и оригинал - практически неразличими са, прекрасна изработка, мога да объркам моите у дома коя коя е, ако не внимавам
при нейкид 1 имаше доста очебийни разлики

# 462
  • София
 а къде я има? Някой да знае в кой сайт?

# 463
  • в 1001-та нощ
може да проверяваш в lookfantastic, beautybay и hqhair  Peace

# 464
Момичета, ще ми препоръчате ли хубав черен молив за очи. Да е издръжлив, да не се размазва много и да е наситено черно. Това, което имам в момента ми сивее.

Общи условия

Активация на акаунт