MAC & Sephora - 15 тема

• 42 697
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
на YSL водоустойчивия, възхитена съм, за египетската визия - ползвах него за водната линия на долния клепач и стана доста наситено с минимално докосване  Peace споерд мен дори не се различава, че е ползван различен продукт - от черната очна линия  Peace

# 466
  • София
може да проверяваш в lookfantastic, beautybay и hqhair  Peace

Навсякъде е изкупена!  Cry

# 467
# 468
Момичета, идеи откъде да си взема UD Naked2? От ebay надеждно ли е?
Тук още я има, но не знам приемат ли картите ни, че няма Пейпал разплащане. Може да се наложи посредник да ползваш:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_123932010699_-1

# 469
  • София
Момичета, идеи откъде да си взема UD Naked2? От ebay надеждно ли е?
Тук още я има, но не знам приемат ли картите ни, че няма Пейпал разплащане. Може да се наложи посредник да ползваш:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_123932010699_-1

Благодаря! Ще пробвам!   bouquet

# 470
Момичета, ще ми препоръчате ли хубав черен молив за очи. Да е издръжлив, да не се размазва много и да е наситено черно. Това, което имам в момента ми сивее.
Моливите на Шанел са много добри, можеш да видиш при тях. Peace

# 471
# 472
  • Бургас
+1 глас за този молив на YSL имам го и много ми харесва, траен и наситено черно.

# 473
Благодаря ви  bouquet Ще го погледна този на ИСЛ, както и на Шанел Simple Smile

# 474
А всъщност забравих моливите на Ести Лаудер. Сега ползвам този от коледния куфар и е супер наситено черен. Много съм доволна, ползвам го за пореден път. Повече ми харесва от моливите на UD.

# 475
Някой да знае кога ще има намаление на продуктите на Шанел в ПШ?  Flutter Или много ми се ще само  Laughing

# 476
Една консултантка ми каза, че Диор и Шанел никога нямат намаления. И в действителност никога не съм виждала техни продукти на разпродажба. Най много да ми направят отстъпка 10% с картата на магазина. Незнам дали е така в Бг.

# 477
Това в ПШ ли?  Rolling Eyes Една позната си купи лакове на Шанел оттам в края на пролетта-началото на лятото  newsm78 Става дума за този на Гладстоун в София.

# 478
  • Бургас
Една консултантка ми каза, че Диор и Шанел никога нямат намаления. И в действителност никога не съм виждала техни продукти на разпродажба. Най много да ми направят отстъпка 10% с картата на магазина. Незнам дали е така в Бг.
Не слушайте консултантките сякаш от устите им се излива божието слово.
В Дългас примерно, 2 пъти съм улучвала разпродажба на Диор на продукти от предни колекции. Да, нямат масирани намаления като EL примено, но "никога" - не е вярно.
Виж на Sisley разпродажба никога не съм попадала  Mr. Green

# 479
Някой да знае кога ще има намаление на продуктите на Шанел в ПШ?  Flutter Или много ми се ще само  Laughing
Имаше преди години, но от миналата година вече не и няма и да има.
Пролетта пуснаха с намалението стелажа на Шанел, прибраха на същия ден и съобщиха, че вече приключи. Добре ни беше с лакове по 19 лв. Whistling
В Прити шоп има налично почти всичко вк. и палитрата със сенките и единичните сенки от новата колекция на Шанел. Другата седмица чакат Диор, после и Герлен.
Аз пък чакам Кларинс за нова триточкова очна линия. Моята изкара при почти всекидневно ползване точно една година. Едни от най-добре похарчените ми пари за козметика миналата година.

Диор имат намаление вк. 50% в Прити шоп два пъти годишо. Шанел обаче приключиха тази промоция за клиентите си.
Звездни продукти на Диор със сигурност няма да има вече в България. Дано има коледна колекция, защото се говори, че ще внасят само пролет и есен.
Шанел Коледен ще има най-вероятно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт