MAC & Sephora - 15 тема

• 42 687
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Защо така ги орязват тези колекции  Tired Та това винаги е най-интересното от една марка...Писна ми все да ни третират, като второкласен пазар и да ни залъгват с трохите  Crossing Arms

# 481

Диор имат намаление вк. 50% в Прити шоп два пъти годишо.

Идея дали ще бъде скоро?  Rolling Eyes

# 482
Защо така ги орязват тези колекции  Tired Та това винаги е най-интересното от една марка...Писна ми все да ни третират, като второкласен пазар и да ни залъгват с трохите  Crossing Arms
Има сериозна според бранд мениджърите причина, но не бих желала да я коментирам тук.

Диор имат намаление вк. 50% в Прити шоп два пъти годишо.
Идея дали ще бъде скоро?  Rolling Eyes
Когато започне винаги се споменава тук, възможно най-бързо. Peace За съжаление всичко хубаво се свършва още преди да се разбере за това намаление, защото много хора знаят вече.Ппоследния път се нагледахме на циркове в първите два часа от официалното намаление. Имаше буквално бой и дърпания от възрастни дами за бяла козметика на Диор и Живанши. Има клиенти които пазаруват с кашони и хвърлят хиляди левове.

Днес взех за проба новия СС крем на Шанел, който за голяма изненада пристига в България само в един цвят. Голямо промотиране, да видим какво ще покаже за за мен много високата цена от 117 лв. за 30 мл. Тубичката е толкова малка, че ми се струва че няма да има много фенове този крем, но пък може да ме изненада с нещо убийствено. А дано, ама надали. Whistling Цвета също ми се струва доста светъл.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 18:10 от densi

# 483
Разглеждайки темата за придобивките, видях, че Денси си е взела новия нощен крем/серум на Шанел. Ще споделиш ли мнение?
Аз бях забравила, че имам мостра на трите и снощи се намазах с нощния. Направиха ми впечатление 2 неща: консистенцията му е като на крем, бяла, доста плътна и си трябваше известно време, за да попие. Според мен няма нужда след него да се слага нещо друго на кожата. Но това, с което го запомних е аромата. Много силен ми идва. Не знам дали е само от мострата. Дано... Много обичам шанелските парфюми, имам си няколко, които си ги ползвам от години, но имам чувството, че са изляли половин опаковка в малката ми мостра. Не, че мирише лошо. Напротив. Много е приятно, но ми беше твърде силно. Иначе за качеството на продукта-омекоти ми кожата, приятна е на допир, но аз съм постигала същия ефект и с Chanel Hydramax +Active Nutrition.
Днес пробвах дневния. Той вече има по-гелообразна, леко прозрачна консистенция, тип серум. Но август месец имах няколко мостри на Estee Lauder Idealist Pore minimazer и ми правеше кожата божествена и го предпочитам пред дневния на Шанел. В мострата имам за още по един път, че дори и два. Ще ги пробвам, но не мисля, че ще си ги взема.
Ако някой друг ги е пробвал, нека сподели.

# 484
  • в 1001-та нощ
аз ги имам, но не съм ги отворила все още, мога да споделя, когато го направя  Peace

# 485
Точно щях да пиша, ползвах трите крема 7 дни непрекъснато, точно както е указано с други продукти върху тях. Те си бяха моите редовни. Дневния серум не е за мен на този етап, не защото не ми влияе добре на кожата, а защото никак не ми допада консистенцията. Супер воднист, рядък и неприятен /безцветен/, че и засъхва още преди да съм размазала количеството на лицето си. Много е икономичен и няма миризма, което лично на мен не ми харесва. Толкова ми е неприятна тази гелеобразна и рядка консистенция на серума, че ми напомня на телесни течности, но пък стяга кожата добре.
Нощния е като крем /бял/ и определено нямам нужда от друг отгоре, но аз задължително ползвам преди лягане сериозно количество хидратация и ще си го ползвам по този начин с кеф. Изключително силно парфюмиран и на мен това ми харесва страшно, но на повечето хора не. Мирише на рози с леки примеси на други цветя и на типична миризма на Шанел. Мен ме успокоява, но с другите хора точно обратното.
Уикенда е с гликолова киселина и леко щипе. Той е много специфичен продукт и ме предупредиха, че с него трябва да се подхожда много внимателно и да се носи винаги само с много висок фактор отгоре, какъвто аз не понасям и не нося никога. Т.е. отпада със сигурност само още поради тази причина. Серума щипе в първите минути сериозно, прави ексфолиация на кожата и тя светва чудесно след него. Аз обаче съм твърде предпазлива към продукти с киселини и затова не го купих. ще продължа обаче да използвам тестери и на двата серума още дълго време и ако променя мнението си или се престраша може да взема и Уикенда, но със сигурност няма да го ползвам всеки такъв. Много ме е страх от пигментации и евентуални реакции на напоследък супер чувствителната ми кожа.
Шишета са много красиви и са с отлична попмпа, от кото е необходимо само едно изпомпване за цялото лице и съответно серумите са наистина икономични. Аз не пестя бяла козметика и измазвам за доста кратко време кремовете си, но с тези няма как това да се случи, защото са редки.
Ползвала съм всичките и върху околоочен контур без друг последващ и кожата ми се повлия без никакви реакции и добре.

# 486
Относно това стягане, за което говориш при дневния крем. На мен ми опъва цял ден кожата. Една такава суха я усещам, имам нужда от мазен крем отгоре. Не ми е комфортно с този дневния нещо. А явно ароматът при нощния си е налице, а не само на мострата. На мен ми идва в повече. При условие, че имам атопична кожа, силно чувствителна, ме е страх от реакция. За  уикенд продукта силно ме разколеба дали да му пробвам дори мострата. Евентуално ще го дам на мама да го пробва.
Май май тази серия не е моята.

# 487

Уикенда е с гликолова киселина и леко щипе. Той е много специфичен продукт и ме предупредиха, че с него трябва да се подхожда много внимателно и да се носи винаги само с много висок фактор отгоре, какъвто аз не понасям и не нося никога.

Денси за кой продукт говориш? Може ли снимка  bouquet

# 488
Не съм Денси, но става въпрос за новата серия на Шанел, грижа за кожата.
http://krissy00417.files.wordpress.com/2013/07/ultranova_1_enhancedpdp.jpg

# 489
Благодаря много  bouquet

# 490
  • в 1001-та нощ
Момичета, срещали ли сте такава марка?

212 ясно, но после  newsm78

# 491

Днес ги имаше на сайта, обаче сега не мога да открия нищо повече от снимката.
Исках да питам какви са другите два цвята - по-малките - пак ли са ружове  newsm78 и кое е по-подходящо за светла кожа. Този лилавия цвят ако е руж ми е много странен.

# 492
  • Бургас
Момичета, срещали ли сте такава марка?

212 ясно, но после  newsm78

Това е някаква чешка марка "212vc®"
http://www.hotcha.cz/cs/parada-pro-zeny/448-rasenka-212-vc.html

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 23:14 от rajnaa

# 493
  • в 1001-та нощ
какво те ориентира в тази посока  Rolling Eyes Embarassed

Благодаря, че сподели   bouquet

# 494