Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 29 119
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
И аз не вярвам в червените конци Simple Smile Когато се роди дъщеря ми съм слагала синьо мънисто на кошарата и на количката, ама не,че защото мн вярвам де Simple Smile ами и аз не знам защо - все пак съм чувала повече за синьо против уроки отколкото за червен конец  newsm78
За чайовете - не съм много по тях, но пийвам от  време на време (рядко) Simple Smile Знам,че чай от мента например успокоява при гадене, макар,че гадене от вирус и гадене от бременност не е едно и също де Simple Smile но пък може и да има ефект...
linab дано да е различно този път,че предния повръщах до 5-ти месец Simple Smile

# 136
И аз много не обичам чай  Crazy Сега наблягам на вода с лимон..нещо чиста не ми върви водата и това е. Сладки сокове също не ми се пият, което всъщност е добре.
missmall И аз съм се запасила с лукчета  Peace
Червен конец нося отдавна, восъчен конец, направен на гривничка със сребърна богородичка. Такава съм си, носи ми спокойствие някакво и ми напомня да съм добра към всички  Heart Eyes

# 137
Здравейте мили мамита. Вече започнах да свиквам с идеята, че съм бременна...Направо съм като една хрътка..Днес през обедната ми почивка...имах чувството че подушвам какви манджички готвят хората.Хубавото е, че нямам гадене.Преди 5 години не остана джанка на дърветата от мен.....но сега налитам на мляко...таратори.Все такова ми се яде.Относно гаденето, наистина лукчетата помагат....казват че след третия месец спира гаденето..и наистина и при мен беше така...така че мили момичета...ще издържите....Към края на месеца ще си запиша час...да видим дали всичко е наред.Моите лекари много важни...не преглеждат без да има поне 20 дневно закъснение...Моят мъж много се зарадва, изшегувах се с него....когато разбра за първата бременност млъкна и мълча близо час...макар че беше планирана желана бременност...А този път каза...просто "супер"...Попитах го...що не мълчиш сега...ахахах "Вече бил свикнал" И двамата не очаквахме обаче толкова бързо да се получи.Поздрави на всички!

# 138
Да се запиша и аз. Моята ситуация е "леко" сложна. Понеже имам малък син (почти на 5 мес). Трябваше да ми дойде на 8.09, но все още нищо плюс много тестове с леки розови черти. Още едно усложнение е, че пих противозачатъчни. Първи преглед на 18. 09, ще видим какво ще стане....

# 139
Честито на всички нови мами 2014  . Желая на всички лека бременност и здрави бебчета.....На 18 ми предстои първият преглед и много се вълнувам и се надявам всичко да е наред. Успех на всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 21:58 от siskataB

# 140
 бейли и аз мразя чай, но като се замисля, без хапчета, нещо за гърло - само това ми хрумва Simple Smile

Аз слагам червен конец, пък кой - каквото иска да мисли. Има толкова лоши хора, мисли и погледи, че ме хваща страх чак Simple Smile Ей , така за собствено успокоение....Simple Smile Знам, че се връзва на лява ръка, от най-близък човек, 7 възела Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 15:52 от bebka_8

# 141
Честити на всички нови мами. Желая на всички лека бременност и здрави бебоци.....След работа съм на първи преглед и ужасно много се вълнувам дано всичко е ок Simple Smile

# 142
Стскаме палци,  Pelteshka Simple Smile  Hug  newsm10
И да докладваш после Simple Smile))

# 143
Здравейте! Мисля, че трябва да се запиша при вас, според калкулатора термина ми е 05.05. Лека бременност на всички   bouquet

# 144
привет от мен и за днес!
добре дошли нови мамчета! Heart Eyes май майските майки (колко много "май") ще сме доста, това е супер!
аз днес реших да направя май една глупост - реших сама да спра да пия дуфастона, че нямах прецапване...ама наобед пак се появи, та набързо го глътнах хапчето след това.... някоя от вас правила ли е нещо подобно - просто много мразя лекарствата, та затова...ама май не е добра идея Thinking
за настинките: много е добре да се пият мноооого билкови чайове (шипка например е супер) с мед  Peace дори сутрин по една чаша профилактично никак няма да навреди, ще ни запази здрави срещу инфекциите. НО ВНИМАВАЙТЕ СЪС СЛЕДНИТЕ БИЛКИ: алое вера, сенна, бял равнец, - има опасност в големи количества от контракции...който се интересува да потърси в гугъл "билки забранени за бременни" Naughty
аз не нося нищо против уроки, не вярвам, че това помага, моля се Бог да е в контрол на всичко, защото и зачатието си е Божа работа, не е човешки усилия само Praynig
лекарката, при която ходя за момента (незнам дали ще остане тя докрая още) иска да отида на преглед пак след една седмица, и после за сърце след 10 дни...не ви ли се струва доста често? newsm78 при първата бременност ме извикаха чак след месец...може да е за пари, знам ли вече ooooh!

# 145
Аз пия профилактично 3х2 урогестан, колкото и да мразя хапчета-ги пия. Мислех да ги слагам вагинално, но ММ ми се скара да слушам лекаря и докато нямам гадене и т.н.ще ги пия. Но пък си спрях но шпа-то, след като го съгласувах с лекаря. И го пия само при нужда. И без това пия около 20хапчета

Имам тънка червена гривна, която нося от години. Сменям я през няколко месеца и преди да я сложа мама ми я топи в светена вода. Нося я за мое успокоение.
Честити на всички нови мами. Желая на всички лека бременност и здрави бебоци.....След работа съм на първи преглед и ужасно много се вълнувам дано всичко е ок Simple Smile
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 146
Добро утро, май-чета Simple Smile

Как сте с днешната дата ? Simple Smile
Моята болка в сърдечната област отшумява малко по малко, снощи вече си мислех днес да ида на лекар.
В главата ми се е завъртяла една параноя Sad Сега нали съм любопитна за всичко - какво трябва, какво може, какво не може и т.н. зачетох се вчера в забранените храни. По принцип от преди още знам, че френските, мухлясали сирена с плесен са забранени, меките с коричка също. Бактерията листерия и от там листериоза се съдържа в суровите мляко, колбаси и т.н и причинява тежки грипоподобни състояния, лечими със силни антибиотици, аборти и т.н. Бременните са особено податливи, защото имунната защита отслабва.
ТА, аз обожавам домашно козе сирене. И от няколко месеца си намерих домашна производителка, която ме снабдява. С ужас прочетох, че и то е забранено, след акато вече разбира се бях яла, защото се прави от непреварено, непастьоризирано мляко Sad Sad Sad И сега се чудя дали да не отида да си пусна някакви кръвни изследвания .... Някои мами с опит да кажат мнение за домашните продукти, моля ?

# 147
Добро утро!
Аз мисля,че от еднократна консумация на малко количество едва ли ще има такъв страшен ефект Simple Smile Аз снощи ядох пушени и топени сирена  Peace Ми яде ми се пък точно такова солено Simple Smile Знам и за сушените меса - филета, луканки и т.н. подобни вкусотийки  Whistling
От 2-3 дни забелязвам,че към обяд започва да ми се гади  Sick и така докато заспя... И колко съм разсеяна - чак вчера осъзнах,че се започва с дискомфорта около цялата радост Simple Smile Ама е мн гадно, цял ден като парцал, пфуу...

# 148
Абе еднократно, в малки кличества - да .
Ама сирене така ли се консумира ? Simple Smile Особено лятото със слънчеви доматки, или сладка диня ? Simple Smile

# 149
Хехе, ще трябва да се въздържаме за сега Simple Smile След това ще има да ядем на корем Wink

Общи условия

Активация на акаунт