Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък се чувствам като парцал с този Утрогестан.Вчера цял ден лежах, виеше ми се свят,абе гадничко е, но пък определено има ефект от него. Дано утре съм по-добре, че съм на работа.С предната бременност бях с отлепване на плацентата още в самото начало.Направих си теста и на другият ден прокървих. Ходих тогава при една лекарка и тя ми каза да пия Аспирин  ooooh! Тогава на своя глава си взех Дуфастон и Утрогестан , докато отида при друга лекарка.И добре, че съм си ги самоизписала.Благодарение на тях, сега си имам лентичката долу Heart EyesТри лекарки бях сменила тогава.С третата ударих джакпота, но за съжаление сега не практикува вече като лекар. Надявам се сегашният ми избор на лекар да е правилен.
Вчера пък освирепях за сладко, а откак съм бременна, не ми се и помисляше.За секса, при мен е табу, нямам и желание.

# 616
  На мен много ми се лежи,изморено ми е и чак се чудя утре как ще се довлека до работа.В коя седмица се вижда сърцето?И за си мисля да сменя докторката,при която отидох да потвърди бременността.Тя само работеше до 6 следобед и така я избрах по работното време,а не по професионализъм.Ще ми се някой широко скроен и оптимист да е.Ако някой е от Варна и се сеща за такъв лекар да ми пише моля GrinningНе ми се ще да ходя при предната,която ме изражда,защото е много груба и не ми се занимава с нейните кривонтии точно сега.

# 617
Здравейте момичета  Hug Толкова сте изписали не мога да ви изчета

Карола и Тай благодаря , че сте се сетили за мен !!!

Аз не мога да се включа да обикалям тук да се видя с всички !! Всеки е много щастлив от новината, но им казах да не се радват прекалено, защото не сме видели още сърчице.Като казахме на майка ми щеше да хвръкне от щастие! Лошото е , че откакто съм тук не съм спяла да повръщам . Толкова съм гладна , а не мога да се наям ужасно е .

Бебка и Тай всичко ще е наред само позитивни мисли.  Hug Hug Hug Hug

# 618
Три дни не съм влизала и сте изписали света Simple Smile.

Аз най-сетне бях на преглед - бременна съм си, има си сърчице и всичко е наред. Терминът се промени с един ден - на 21 май. Иначе вече ми се стовариха всички бременни симптоми - зле ми е, повръщам, нямам сили и почти всяка храна ме отвращава. Но след 2 месеца се надявам да мине.

# 619
Здравейте, момичета! Как сте днес? Аз от вчера следобед  чувствам някакво напрежение в долната част на корема, не мога точно да го обясня, сякаш съм се стискала дълго време да не пишкам. Снощи като лежах и си мислих, прилича ми на контракции, но като че ли матката си стои само свита и аз усещам напрежението. Не мога дори да го опиша. Пих един папаверин преди малко, дано да ме отпусне. Все живея в страх да не прокървя  newsm17

# 620
Добре дошли на новите май-ки  Hug

При мен нещата са си все същите- гадене, виене на свят, радвам се само, че поне не повръщам. Апетит почти нямам, дори мисля, че съм свалила. Като цяло нямам апетит към нищо, а само като си помисля за шоколад и ми призлява  Sick
Иначе съм в болнични две седмици, казаха ми, че трябва повечеко да лежа.
За разлика от предната бременностт този път имам значително по-голям сексуален глад  Embarassed В общи линии до момента сме правили повече секс, отколкото за цялата предна бременностт. Лекарката каза, че засега не вижда причина да не практикуваме.
Zlatna, честит рожден ден на патерици   bouquet
Относно записването за раждане- аз вече се записах в една клиника, в която много исках още предния път. Обаче записването става само до 5-та сседмица!!!! След това нямаш шанс. Сега бях още в четвъртата  Laughing Надявам се всичко да мине супер там, че предната клиника беше кошмар.
Относно раждането в друг град не мисля, че е невъзможно, но трябва много бързо да се реагира. Веднага щом се усети началото трябва да се мятате на колата иначе риска е голям...
уф и аз изписах света  Laughing Лек ден и леко бременеене на всички  Hug

# 621
И аз съм си все така, ту добре - ту  Sick ... Но пък открих едно мн хубаво нещо Simple Smile Е, за тези с айфон де Simple Smile за другите с разните му смарт и не толкова телефони няма да ни е Simple Smile  Така - има приложение за айфон, с което можеш да чуваш сърцето на бебето в корема Simple Smile Ако бях с такъв веднагически да си го инсталирам и познайте по цял ден какво щях да правя хихихи....
Не знам до колко е интересно това, но да ви кажа де  Hug

# 622
Здравейте, момичета!
На вас започна ли да ви личи? На мен преди 2 дена ми отстъпи едно момиче място в градския транспорт и много настоятелно ме канеше да седна Simple Smile имам малко коремче, защото не съм от слабичките, но и в момента е като някакво по-скоро подуване...но предполагам съм имала блед вид на лицето, поради сблъсъка с куп миризми Simple Smile
След малко ще отскоча до мола да  потърся по-широки дрехи, главно заради удобството...

# 623
Аз съм с Айфон и имам приложение , което за всяка седмица ми показва как изглежда бебето на цветна картинка и на ултразвук. Пише за всяка седмица кое се развива( ръчички ,крачета и тн) и съвети за майката. Има брояч на ритничета на ден ( нали има някакъв минимум) и брояч за контракциите. И сума ти други неща, много е интересна. А това за чуването на сърчицето - гледах в Амазон такива слушалки специални за слушане, но мисля че са след 25 та седмица чак  Simple Smile

# 624
Здравейте, момичета!
На вас започна ли да ви личи?
Здравей, monicat . Самата бременност предразполага към задържане на течности и оттам усещането за подутост, но в тези ранни седмици, когато мъничето е все още с размер на грахче, едва ли би си личало. При всеки е различно, но при мен миналата бременност ми пролича към 16 седмица, тогава вече реално коремчето започва да изпъква Simple Smile

# 625
Аз съм с Айфон и имам приложение , което за всяка седмица ми показва как изглежда бебето на цветна картинка и на ултразвук. Пише за всяка седмица кое се развива( ръчички ,крачета и тн) и съвети за майката. Има брояч на ритничета на ден ( нали има някакъв минимум) и брояч за контракциите. И сума ти други неща, много е интересна. А това за чуването на сърчицето - гледах в Амазон такива слушалки специални за слушане, но мисля че са след 25 та седмица чак  Simple Smile
Снощи гледах едно предаване по TLC за едни ромки Simple Smile та едната ромка беше бременна в 3-ти месец и така си слушаше тупкането Simple Smile с обикновени слушалки...Има и наистина по-специални слушалки, но тя си караше така Simple Smile Та мн ме заинтригува и веднага поисках и аз такова, ама пустия ми смарт явно не е достатъчно смарт за такива екстри Simple Smile
А за корема, какво да ви кажа....Моя си е в 6-ти постоянен, но ниско долу вече се усеща съвсем друг - по твърд някак и като го пипам все едно нещо се "премества" Simple Smile в смисъл като си дръпна ръката усещането е едно такова особено, не мога да го обясня Simple Smile И...днес ми е особено зле Sad Хайде, вече съм в 3-ти месец, трябва да понамаляват тези неразположения, аааа Simple Smile

# 626
Здравейте милички!
Freed,много се радвам за твоето сърчице  Two Hearts Честито
 zlatna_  благодаря   smile3525
DeepSea моят съвет е да не мислиш най-лошото при всяка болка, че така няма да изкараш щастлива бременност  Peace Нормално е даже да те боли корема, пий Но шпа ако трябва, и всичко ще е наред, ще видиш  Hug
monicat стана ми смешно как те канили настоятелно да седнеш  Joy явно си изглеждала много бременна  Grinning
Daylight88 завидях ти за баба ти newsm10

# 627
Все още не ми личи бременно коремче, даже както вече писах съм с 1 кг минус от настинката. Иначе малко коремче съм си имала винаги.  Mr. Green
С гаденето е много зле положението, вече не е само като надуша нещо, започва да ми се гади и без причина, или като си представя определена храна. Не отварям хладилника, почти не пазарувам. Днес примерно ми се яде нещо, а на следващия ден ми се гади само като се сетя за него. Установих, че само от сладко не ми се гади, но ям по-малко от преди. А и като количество не ям много. Нямам търпение да отмине този период. Добре, че поне не повръщам.

# 628
здравейте, момичета  Hug как сте? виждам, че за два дни сте писали доста!
Добре дошли на новите мами, лека бременност и здраво бебче на финал  Grinning
Относно секса.. ние го правим, но доста по-рядко от преди, аз нямам желание и все пак питах лекарката на прегледа и ми каза, че няма проблем да го правим.. но за сега все ме е страх за бебо
Аз от два дни се чувствам повече от ужасно, почти не ставам от леглото, вие ми се свят, ям само пълнозърнест хляб и малко кисело мляко, става ми лошо от всякаква храна.. за съжаление намалих и водата..пия малко, защото и от нея ми става лошо.. за сега не повръщам, но защото не се и насилвам и ям много малко... дано това не наврежда на бебчо, все за него мисля, вече си го обичам, нищо че е много малко още. Като видях на екрана на ехографа червените пулсации от сърчице, усетих, че това малко нещо,  става най- важното нещо за мен   

# 629
Хора, така се натъпках с мекици, че ще гръмна всеки момент!  eat  food002

Общи условия

Активация на акаунт