Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 821
  • 743
  •   2
Отговори
# 600
Добро утро, момичета!
Добре дошла си ни ДАН - и сладко бебче на финала!
Тея,  cherry_spa благодаря ви за мненията за аспирин протекта - аз не знаех нищо за него, но щом чух аспирин се наежих. Може би ще си го купя и аз, но досега не бях чувала някоя мама да е пила такова нещо  Crazy
Каролке, ти си ни дневна и нощна стража тук - посрещаш ни първа, обикновено вечер ни изпращаш  Hug Да не си в отпуска?
WhiteDove, извинявай за въпроса, ако искаш не отговаряй де, ама ми стана интересно: какви са тия "други неща" вместо секса? Че аз за нищо не се сещам.... EmbarassedА за коремчето - от моята първа бременност знам, че е нормално да те поприболява, от разстягането на матката е, но Но шпа върши работа  Peace

Момичета, как са ви симптомите - увеличават ли се, намаляват ли или все същите? Мен виененто на свят ми отминава, гаденето - не че го имах особено, но вече престана. Вие как сте?

# 601
tai ами исках по -културно да го кажа с другите неща, но хайде ще поясня - орален секс,тоест всичко останало без истинския акт.Бях чела ,че самия оргазъм е опасен, но при мен явно не е, а едно момиче ми каза че при секса матката прави някакви контракции отвън навътре и било по-опасно.Затова преди да сме питали доктора не го практикуваме  Laughing

# 602
При мен гаденето се увеличи, болки вече нямам, слава Богу Simple Smile иначе по принцип съм с ниско кръвно и като стана рязко ми се вие свят, но просто така без нищо - не.
Относно секса - през първата бременност, макар и не често, но е имало, до сега откакто разбрахме, че чакаме още едно постъпление 3-4 пъти да е станало. Иначе има нещо вярно за контракциите, поне със сигурност към края на бременността - на 21.04 беше последният ни път преди да се роди Боби, на 22 се роди..... (точно на термин)...така че ако някой иска по-бързо да идва да прави към края на бременността повече секс, макар че май не е правило, но се случва...

# 603
 Каката ни е на 6 и половина и отдавна мрънка за сестра,но пък таткото мечтае за момченце...Аз искам само всичко да е наред Praynigпола не ми е от значение.На работа ходя всеки ден по 8 часа,пътувам  по 35 км в едната посока до работа общо в двете 70км,малко ми идва в повече,но следващата седмица си мисля да си пусна някой и друг ден отпуска.Много ми се спи.И при мен имаше кафеникаво зацапване няколко дена преди очакваната дата на цикъла,но докторката ме увери,че не е патология и ми изписа" утрогестан",ако се получи кървене пак.С първото имах по същия начин зацапване около датата на цикъла няколко дена само първи месец.

# 604
ДАН, и ние сме така - детенцето мрънка за братче или сестричка, а мъжо иска момченце  Laughing естествено! На мен ми е все едно, стига да е живо и здраво  Heart Eyes
WhiteDove сега разбрах  Wink обаче аз мисля, че контракциите на матката са тези, които предизвикват проблем, а не начина на секса, затова е важно да няма оргазъм, ако има проблем, разбира се - ако няма проблем, всичко е ОК.

# 605
Днес ужасно ми се  яде  гъбена крем супа, просто не е за издържане и помолих таткото да ми вземе 2 и ги хапнах (изпих) наведнъж  Flutter

# 606
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но ви чета, в последно време много бързо взеха да се изписват страниците, което ме радва страшно много. Да се отчета и аз от прегледа , който беше на 18.09. Възхитена съм от начинът, по който се отнесоха с мен, такова внимание, толкова много въпроси, веднага взеха вагинален секрет, урина и 4 спринцовки кръв (малки) . Пускат дори изследване за спин. Не можах да разбера много другите изследвания за какво са, тъй като докторката не говореше много добре английски, а аз с немския съм пълна нула. Малкото човече беше тогава 13мм и се виждаше как пулсира сърчицето. Снощи пак сънувах, че ще имам момиченце, денят преди да си направя тест също, дори и името сънувах  Heart Eyes Дано да е момиченце, но и още едно момченце да си имаме, пак ще се радвам много, само всичко да е наред. На мен тези дни сякаш гаденето ми поотмина и гледам да си наваксам загубените калории и се тъпча сякаш ми е за последно, което ме вбесява  newsm61 Предишната бременност качих 22кг, ужас! И все още си стоят едни 4-5кг, който не мърдат, не че много правя нещо по въпроса де! Странното е, че като ям нещо и после същата храна ме отвращава, нем и се кусва пак и как ми се яде сирене, а месо не съм яла сигурно от месец, при положение,че в къщи всеки ден се готви месо. Мъжо не може да се наяде без месо. Момичета, как сте с течението, при мен нещо е по обилно, все съм с усещането,че ми е влажно и ходя постоянно до тоалетната да проверявам да не би да се е случило нещо, постоянно съм в страх да не прокървя като при предната ми бременност. Иначе нямам никакви симптоми свързани с възпаление и инфекции. Извинявайте за дългия пост!  newsm17 newsm17

# 607
Здравейте мами!
bebka_8 не се притеснявай всичко ще е наред ще видиш бибо другата седмица Hug
Добре дошли на новите мами  smile3525 лека и безпроблемна бременност!
Колкото до навиците при нас нищо не се промени почти всичко е ОК. Проблема със секса обаче е много голям моето мъжле не иска (имал чувството че наранява бебето), а пък аз ще полудея вече  Embarassed С каката нямаше такива скруполи, а сега какво ми става незнаммммммммм.  #Cussing out Само ме гуши и толкова нищо друго. Извинявам се за директния изказ  Embarassed

# 608
Момичета да ви питам вие мислили ли сте къде ще раждате? Частно или по здравна каса? newsm78
Знам че е рано, но все пак времето ще отлети  Mr. Green

# 609
Аз смятам частно да разждам, насочила съм се към Токуда, само малко ме притеснява разстоянието (но пък чувам,че доста мами разждат в други градове) и ще го мисля по-натам това. Смятам последните месеци да ходя там на прегледи и така Peace Иначе има една болница в Дупница, която доста я хвалят и ми е по-близко, но нещо не ми вдъхва доверие и ще видим Simple Smile Вие какво ще кажете за това да родиш в друг град ? (пътя е около 100км )

# 610
Аз за сега не съм успяла да се ориентирам при кого да ходя да се прегледам дори, когато бях бременна с дъщеря ми ходих в Тутракан, по принцип тогава още нямахме жилище във Варна и живеех при свекърва ми, аз съм от Силистра по принцип, та предпочетох да си отида при майка ми и да раждам в Тутракан, на около 70 км от Силистра е, през бременността се наложи да лежа месец в болницата, беше кофти за мама да пътува и за мен, че нямаше кой да идва на свиждане всеки ден, хем ме беше страх, хем нямах и много подкрепа, изключвам телефонните разговори, после като дойде време за раждане си стигнахме нормално до болницата, но пак бях една седмица,  в чужд град, тогава обаче мъжа ми идваше всеки ден с колата, Дай Боже всичко да е наред с тази бременност ми се иска да съм си по близо до дома.

# 611
А, пропуснах да добавя, че после имах куп бюрократични неразбории, понеже по адресна регистрация бях Варна, трябваше тук да подам документи за еднократната помощ за раждане, оказа се, че удостоверенията за раждане на Тутракан са различни и само дето не ме обвиниха, че съм го фалшифицирала, но още под влияние на хормоните вдигнах скандал, та така

# 612
Да се надяваме, че няма да има проблеми, защото хич не ми се иска да раждам в Благоевград . Не ми се е случвало да лежа в каквато и да е болница, но чувам доста лоши отзиви спрямо условията, а понякога и докторите тук.

# 613
Привет, момичета! Връщам се от лекар, оказа се, че съм с отлепване на две места, като едното е доста голямо. Наложително е да лежа, което ще стане от вторник. Утрогестан, но шпа, дуфастон и за настинката - мога да пия всичко, но няма да го направя.
Относно навиците - секс ни е абсолютно забранен от самото начало, месо не ми се яде, от сладко и кафе ми се повдига, цигарите ги спрях седмица след положителния тест.

# 614
sunshine_state значи ще лежим заедно. Аз съм на преглед във вторник и се надявам на добри новини относно моето доста голямо отлепване. 3ти ден лежа и чета книжка. А баба ми готви вкусотии Grinning

Откакто пия Утрогестана съм доста доволна. Преди не бях сигурна дали е достатъчно хм ... навътре.
И не ми се доспива от него за сега.

smile3506 относно емоционалността и постоянната смяна на настроенията - да има ги. Но аз съм зодия Близнаци и преди си бях така.

Много се разприказвах. Спирам да досаждам и отивам да си довърша буркана с киселите краставички.  Прегръдкиииииииииииииии Hug

Общи условия

Активация на акаунт