Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 28 021
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравей meDDi, аз пия само Неофолик (за фолиева киселина) и Биозин Мама - имуностимулант
И двете са изписани от АГ
Промяна в навиците нямам, понеже не пуша, а от как опитваме за бебе, и алкохол не пия. Единственот, което ми липсва като навик, е спорта Sad мързи ме и това е...но сега, като ми мина гаденето, ще си потърся нещо в нета, някои упражнения, подходящи за бременни

# 586
Здравейте! Искам да питам можете ли да препоръчате някой добър АГ по здравната каса? Става въпрос за сестра ми, защото нейната нещо й се развикала само защото й поискала болничен.... #Cussing out #2gunfire

# 587

Дразнят ме изключително много миризми, в супермаркета пазарувам като куршум  Joy

Това все едно аз съм го писала.  Laughing ooooh!
dudeslavka, съжалявам, както и за всички останали момичета, които се отписаха от темата. Дано скоро имате късмет и да се похвалите с 2 чертички.  Hug
bebka_8, надявам се, че има надежда за теб.  Hug
Ние сме казали за сега само на моите родители и на кумовете, на всички останали като мина 3 месец. Даже брат ми още не знае. Тук онлайн не броя колко народ знае.  Laughing
Аз вече минах на Неофолик мета, казаха ми, че организма по-лесно я усвоява.

# 588
Bovi, за кой град, т.е. къде живее сестра ти?
meDDi, аз със сигурност си промених начина на живот  Simple Smile Почти от раз спрях цигарите и кафето - просто ми се  Sick от тях, но и да не ми се гадеше пак щях да ги спра. Алкохол в нашето семейство никога и никакъв не се е пил, така, че не се налагаше да го спирам  Simple Smile Лежа МНОГО. С мъжът ми си правим едни голеееми салати, та сега ги правим без лук. Напоследък рядко готвя, но когато го правя е изключително без черен пипер, лук, чесън. Ползвала съм малко чубрица, но наистина малко, а не както обикновено. На олио по принцип съм пестелива. Вода пия, само от кана Брита, докато преди си позволявах и от чешмата да пия. Секс не съм правила от 1 месец и докато не говоря с докторът за това, няма да правя. Жалкото е, че дори ме е страх да бъда задоволена по друг начин от мъжа си, защото самите оргазми предизвиквали контракции, а аз снощи имах едни "трептения" отвътре, за които от близка знам, че са контракции. Но, дреме ми! Искаме живо и здраво бебе, пък после ще се любим колкото ни душа иска. Друга промяна е, че почнах да не купувам най-скъпата лютеница от магазина, взех да гледам цените на нещата и да си правя повече сметката... Това е... може да има и още неща, за които да не се сещам в момента...

# 589
За София става въпрос, ако може Младост Simple Smile
иначе аз до сега пих безкофеиново, заради кърменето, но като че ли е толкова вредно колкото и кафето, сега просто не мога без поне 1 2в1, иначе ще заспя на място някъде...
От днес много ми се ядат ябълки (купих си 3 кг от тези киселките малките) и разни солени неща Simple Smile

# 590
Ама, че съм и аз! Как можах да забравя! Днес Златна има рожден ден, и освен това е в родният си град, при родителите си. Днес ще им кажат, че през месец май, когато щъркелите си идват, един ще мине покрай тях да им остави нещо...  smile3504

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, zlatna_

Пожелавам ти да си здрава и щастлива, да те радват домашните, и през месец май да ти се роди едно здраво, сладко слънчево бебче

Заповядай от мен едно сладко клипче, носещо хубаво настроение:

# 591
Карола, и аз се ограничавам със секса, откакто съм бременна, дано не е било само напразно  Sad
Честит рожден ден на Златна - дано всичко е наред до края и много да зарадва с новината близките си   bouquet
Пия неофолик по 1 на ден, а вчера доктора ми изписа Аспирин протект, което много ме озадачи, тъй като знам, че аспирин (само) е много вреден ! Така че няма да го пия, въпреки хвалбите на доктора Crossing Arms

Настроенията ми много се менят, доста крещя, но това е - хормони. После ми става съвестно, ама какво да правя....

Благодаря ви на всички, че ме подкрепяте, наистина много ми е трудно, остава само да чакам, но се моля силно и вярвам на Бог, че чудото да ми подари дете е изцяло в неговата сила  Praynig Praynig Praynig

# 592
Аспирин протект е различен от обикновения аспирин. Много бременни го пият. До вчера и аз го приемах, но ми го смениха с фраксипарин и го спрях.  Поне според мен е полезен, но всеки си преценява.
Здравейте!
Днес съм много горда със себе си, сама си бих инжекцията. До скоро припадах от вида на игла, но нямам избор. ММ още е потресен Simple Smile
Прочетох ви, но пиша от телефона и по-късно ще пиша отново. Изпращам ви  положителни мисли!

# 593
Добър вечер дами:)
Teya и аз се боцкам с Фраксипарин:) Отначало беше страшно, но вече съм спец окото ми не мигва:)

# 594
Тай, аз като бях бременна с дъщеря ми цялата бременост пих аспирин протект, сега в началото пак бях почнала да го пия около две седмици го пих, но понеже на своя глава и го спрях, на всички много ни се иска да живеем максимално без лекарства и здравословно, но живота толкова много се е променил, станал е доста по напрегнат и замърсен от какво ли не, за съжаление сме за никъде без синтетиките Simple Smile
Тея, Юми, страхотни сте, аз лично изпитвам див ужас от инжекции последно като бях с бронхит зимата, личния искаше да ми хакне една кортикостероидна инжекция, ревнах като бебе направо, в чудо се видяха с мен, а сам да си слагаш инжекция ми се вижда мега геройство  Party

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 22:57 от cherry_spa

# 595
 Присъединявам се и аз към майските мами.Ходих на лекар и ме видяха с вагинален ехограф-малка точка GrinningЧета ви откакто имам съмнения за бременност,но сега се записвам.Дано май месец да завалят бебенца  bouquet

# 596
Добро утро и добре дошла! Първо бебче ли ще ти е?

# 597
Ама, че съм и аз! Сънена още  Simple Smile Видях, че си мама на мадама  Simple Smile Колко ти е голяма мадамата? Сигурно много се радва, че ще става кака!

# 598
ДАН, добре дошла Simple Smile

# 599
Добро утро момичета  Hug
Мен вчера цял ден почти ме боля корема,като менструални болки,чак си тръгнах по-рано от работа  Thinking Дано да се дължи на разтягане на матката и да не е нещо лошо,моя док е отпуска до неделя иначе щях да отида извънредно.Хубавото е, че нямам кървене или някакви други притеснителни симптоми, дори вечерта се обичахме с ММ  Mr. Green Не сме правили секс откакто разбрахме, само другите неща..незнам дали има някаква разлика, но досега съм нямала проблеми с това  Party
Коремчето ми се е подуло, направо имам чувството ,че си личи, защото си ходя по принцип с тениски по мен и сега всичко се вижда..на работата още незнаят, но една колежка ме подозира,била съм напълняла  ooooh! Понеделник след прегледа мисля да им кажа и да почерпя, малко е рано за почерпки, но пък като си личи.. #Crazy
Стига толкова за мен  Grinning Лек ден на всички, че аз пак ще съм работна днес..

Общи условия

Активация на акаунт