Отговори
# 45
Ще се туитва ли пак за него,че не мога да хвана нещо  newsm78

да джанъм,даже започнаха да туитват Hug

# 46
Мераба,къзлар!

Ренка,благодаря за новата тема,за теб джанъм
Скрит текст:
И честита ти нова дрешка. Hug

За всички в новата ни уютна къща.
Скрит текст:

Чок лош хабер виждам има.....лоша работа......  Sad  Дано не му съсипят кариерата на момчето,защото има талант и има какво още да ни покаже. Praynig

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:41 от лава

# 47
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да ви кажа това мълчание за момента е разбираемо галиба. На него му се е запалила главата сега....нормално е да гледа себе си. ако са решили, че в момента няма какво да кажат, което да е смислено, по-добре да мълчат.
Той да се измъкне, пък на феновете ще благодари после.
Действително има много хляб в това момче. Справи се феноменално като за 1-ви проект.

# 48
Да ви кажа това мълчание за момента е разбираемо галиба. На него му се е запалила главата сега....нормално е да гледа себе си. ако са решили, че в момента няма какво да кажат, което да е смислено, по-добре да мълчат.
Действително има много хляб в това момче. Справи се феноменално като за 1-ви проект.

Peace

# 49
Абе,момичета, вие ли блокирахте twitter  Thinking или грешката е в моя телевизор само...

# 50
 ВТОРИЯ ФРАГМЕНТ

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:54 от Zhana Georgieva

# 51
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ми Зизу,ако изгуби феновете ,както мълчи така ,нищо няма да стане вече от него,тъй че  в момента ходи по тънък лед,и те са хората,които могат да го прекарат до другия бряг,без да потъне,така че мисля заслужават едно благодаря,така още по ожесточено ще го подкрепят  Peace

# 52
КРАСАВЕЦ!

# 53
  hahaha Ама не БОМБА... rotfImbo  вече колко дни си го повтарям на всичко,което ме изненада  Crazy
Ох имам чувство, че нарочно избират по-грозновати актъори за второстепенните роли...Първо Корай,сега този Сет....ама няма чужда,то Чаатай все изпъква  #Crazy

# 54
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те кое им е новото в тоя фрагман,че аз нещо не видях по-различно от стария   newsm78

# 55
абе Влъх туй девойче от подписа ти се съсипа да пише тая бомба ...милото то  Joy

# 56
AMA NE BOMBA

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:51 от Zhana Georgieva

# 57
Те кое им е новото в тоя фрагман,че аз нещо не видях по-различно от стария   newsm78
Има малко там дето си оправя сакето Mr. GreenНамерете разликите Heart Eyes

# 58
  hahaha Ама не БОМБА... rotfImbo  вече колко дни си го повтарям на всичко,което ме изненада  Crazy
Ох имам чувство, че нарочно избират по-грозновати актъори за второстепенните роли...Първо Корай,сега този Сет....ама няма чужда,то Чаатай все изпъква  #Crazy

Wink Wink Wink

# 59
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ми Зизу,ако изгуби феновете ,както мълчи така ,нищо няма да стане вече от него,тъй че  в момента ходи по тънък лед,и те са хората,които могат да го прекарат до другия бряг,без да потъне,така че мисля заслужават едно благодаря,така още по ожесточено ще го подкрепят  Peace
Не знам мило...и аз съм му фенка...ще му правя рейтинг, ще страдам с него, ще рева кат магарица...ама ни ми дреме  ни от туйтър ни от фейс. За мен е важно да се оправи и много ми пука на папука дали ще ми благодари.
Феновете са важни, права си много. Ама ако трябва да им хвърлят прах в очите, по-добре да замълчат.
Мое мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт