Отговори
# 300
  • Още у мъглата ...
Ох, отивам да похапна, спокойна за Чачко, после мисля малко да се отнеса към 52-ри  newsm44 и паралелно в диспансерчето  Heart Eyes Heart Eyes

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
А някой знае ли дали в реалния живот актьорите, които играят Ферия и Емир имат ли нещо общо?
Отскоро съм фен на филма, но вече изгледах доста серии и толкова ме е яд на финала, че  smile3514 smile3514
Никой не знае,това е строго секретна пазена тайна,само може да гадаем и предполагаме  Peace

# 302
Тези измислени резултати от УЖ положителната му проба на Ча, са с някаква цел, не са реални.
Ирче, защо си с тези смърфове, някаква причина ли имаш, или просто ти харесват?

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,на тебе за мустакот съм ти запазила от ония диско въшките дето им викаха фибичките  Joy Joy Joy
ам за ко са ни  ooooh! ние ако решиме може да си завъдиме истински въшки без да са диско  Naughty  Joy
Диско ще подскачат в такт с мустакот  Joy Joy Joy

# 304
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тези измислени резултати от УЖ положителната му проба на Ча, са с някаква цел, не са реални.
Наденце,те са в резултат на снощното откачане в Диспансера ,надписани са с имена на хора в темата  Joy Joy

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето Наде в по-голям размер  Mr. Green

# 306
Наденце,те са в резултат на снощното откачане в Диспансера ,надписани са с имена на хора в темата  Joy Joy
Аха, анджек, разбрах....а аз коя смърфиетка съм, Joy или ме няма в диспансера, че нещо не се разпознавам!?!

# 307
Айде DJ да започват  Party Party Party
Eй ги Корайчик, Каптан и Емко, заедно със Сахерката започнаха  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Туй за Ренката  Hug
Скрит текст:

# 308
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това, че на Дениз Уур мъжът й е рекъл нещо в туитър не значи нищо. Евала му, че подкрепя Ча, но аз в две телевизии я видях новината за кокаина. Редно е ако няма нищо поне в една да се спомене и това. Искам да кажа, че ще се успокоя и зарадвам когато го видя в някакъв медиен източник, а не в туит на приятел.

MamaJo, това дето го питаш всички искаме да го знаем, ама ...  Mr. Green за сега сме само фенове на т.нар. Конспиративна теория. Постой малко с нас в темата и ще усетиш нещата. Peace

и 10 нови отговора  ooooh!

# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой спеше го няма,сега ще прибавяме и останалите,кой тук ще си избира,кой го няма ще си го насосаме ние  Mr. Green

# 310
Влъх,на тебе за мустакот съм ти запазила от ония диско въшките дето им викаха фибичките  Joy Joy Joy
ам за ко са ни  ooooh! ние ако решиме може да си завъдиме истински въшки без да са диско  Naughty  Joy
предпочитаме да играт блус  Joy оти ако играт диско ке ги тепаме нема ни остаa на мирот  Joy

# 311
  • У Диспансера ...♥♥♥
предпочитаме да играт блус  Joy оти ако играт диско ке ги тепаме нема ни остаa на мирот  Joy
Тъкмо ке падне мустакот  Joy Joy

# 312
аз докато ви заваря, вие пак няколко теми сте изписали...

# 313
Тъкмо ке падне мустакот  Joy Joy
е тогава пущи некоа дека игра джайв  Joy

# 314
Здравейте момичета минавам на бързо да ви се похваля, че взех листовкитеее  Hug Hug Hug и да ви почерпя   chef  chef  chef
Цитат

Общи условия

Активация на акаунт