Ние живеем в Кайсиева Градина. А вие?

! Значи малката опасна от сега си има любими герой , хихи . На Габи и е гъми беар , като го види и откача
. Мисля да и взема едно от джъмбо .
. Аз май за вчера не ви казвах
.
. Викам кое по напред да захвана . Трябваше и да я нахраня че в 9:00 да пие антибиотика , изобщо , голям цирк бях
. И днес пак същата работа
.
.
) , та така , малко разнообразие : ))) !
!
. Така де, трябва да има и едно дето да разваля дисциплината и да не ни е толкова пък скучно като си пишем тук. Та, наш Калоян снощи се разби
. От 3,30ч до 5ч ей така
. Това си е наш специалитет.
.
. Цялата играчка, заедно с механизма, който свири отгоре му. И нашият ме гледа с един поглед, който казва "Не бях аз! То така си беше" и вече доволен си яде играчките. Страшна работа ви казвам. Пак добре, че не се е ударил, че може да стане по-сериозно. И сега вече нямаме играчка, имаме си скучна кошара
. 
Това нормално ли е, докога ще е така?
, голям смях
. Само си го представих
. Хубаво че не се е убил нещо !!
) .
, само натискаме бутончета..
Пека чушки, беля, нареждам, режа за готвене, слагам за пълнене, че и люти чушки направих и сладко от дюли и круши и имам още 
и всичкото това с кисело бебе
голям купон!!!
два наведнъж отгоре:crazyeyes:, вече не издържам, а явно и тя
голямо циврене, лигавене и ОДРИСКВАНЕ. Такова акане не е било до сега - също като Калоянчо на Вилито
. Вчера я събличаме да я къпем, а тя толкова се осрала, че излязло от памперса, размазало се по гърба и, че чак до врата
Днес, продължаваме да дрискаме-до момента 6 пъти
Дори се поразтърсих в ebay и вижте на какво съм се спряла ако се реша да купувам http://www.ebay.com/itm/New-Wholesale-Lots-Adjustable-Washable-C … sh=item3a837fdb08
отиваме до целта и седим там и и пеем
направо Монсерат Кабайе, край нея не се седи 

Иначе на обяд и давам зеленчуково пюре, а сутринта плодово/преди 2 седмици започнахме/.
Браво за зимнината, аз си знаех, че февруарките са супермами!
Ние още не сме си 'открили' палеца и дано да го пропуснем, че май отказването е трудно..
На шум трябвало да спи, да свиква, ами освен да блъскам с тенджерите като я приспивам.. И на мен ми е трудно-само мен иска, ами гушвам я, успокоявам я, не мога да я 'дресирам', както очакват от мен.
. Спахме тримата на спалнята, след като в 1ч дребният ревна. Казах си, че тази вечер няма да го бъде и го взех при нас. Спа цяла вечер като кърлеж залепен за мен. Ту с някое коляно ме потпираше, ту някоя ръчичка ме плесваше по лицето. Та аз не можах много да спя
. Сега понаваксахме малко. Дребният спинка от 11ч, събуди се в 12ч и го приспах пак, ама като станах се събуди. Щом мръднех да стана и той се ококорваше. Затова легнах при него и съм дремнала и аз, та ето ни сега свежарки
. Сега в 14ч ще папкаме пюрето и изчезваме на вънка
.
! Да се слушкате много и да растете здравички и усмихнати!
.
! Да ви кажа една голяма простотия, която скоро чух от една моя приятелка, която нейната педи и казала. Става въпрос за бебче на 3 мес., което "Вече трябвало да започва да се учи на команди!" това са точните думи на педито. Трябвало да се започне да му се говори "Хвани дрънкалката!" и "Пусни дрънкалката!" ........ без коментар съм просто. Това да не са кучета бе! Ми дай да им сковем по една колибка пред блока и да ги вържем там, че да не се глезели и да знаят кой командва. Пълни простотии. Такива "доктори" за мен са пълни невежи и грам не трябва да се слушат. При такива трябва да се ходи само да измерят детенцето колко е пораснало и това е.
!Препоръчани теми