Отговори
# 675
привет ние се завърнахме и сега отново на работа.
Luba-ani честито  и от мен . newsm44
WhiteDove това е много  гадно и аз имам ,на мен ми излизат ситни пъпки и мн сърби особено на деколтето много е неприятно.мажех се с едно кремче но го затрих някъде а беше много добро ,сега гледам да съм на сянка и се пека по корем  или намазана с много голям фактор.
Естлар -дано всичко да е наред успех .
на мен не ми е дошло още но го чакам тия дни ,теста си беше много отрицателен снощи.ама каквото такова ,да идва да заминава и да се почваме пак  Joy няма отказване.
приятен да ви е диня ви пожелавам.и горе главите всичко ще стане трябва малко търпение ама откъде нали Simple Smile))

# 676
  • София
Честито на luba-ani   bouquet Дано всичко е наред.

Аз уж нещо съм в овушяция тези дни, но ми е толкова разбъркано в кратуната, че пропускаме май добра възмпжноат.Преди 4 дни май бебеправихме, не се сещам.Тези дни нещо ни мързи, а точно сега ми е висока температурата(висока, висока...като за мен-36.8 ) . И чай заради мързела ще пропуснем и този месец.
Онзи ден моят мъж беше на работа, нощна смяна.И се прибирам и виждам някакво малко кученце.Въртях се и се чудех да го взема ли, да го оставя ли...оставих го, но си ревах до нас.Горе се качих и му пиша в скайп някакви неща"Мило, тук едно лученце, малко бебенце...дрън, дрън". Той не ми прочел всички съобщения, почнал от "малко бебенце" и вика"Сърцето ми подскочи, живота ми мина като на филм....ама после размислих и викам-тя няма да ми каже по скайп". Та прочел и останалото и видял, че става въпрос за куче  hahaha  Каза ми да го прибирам, да не рева.Но като отидох, го нямаше....беше на някакъв човек от околните къщи.Чак ме хвана яд, можеше да си имам куче.

# 677
Люба-ани честитооооооо,много се радвам за теб,лека бременност мила  Hug Hug Hug
Фло аз още стискам палци  Peace

# 678
Luba_ani Бравооо, много хубава черта!
Estler стискам ти палци изследванията да са информативни и това да е вашият месец! ЗА ЩЖ - дано да нямаш никакви проблеми!
White_dove суууупер. какво вълнение, а??
Erienne, хехе каква история само с това кученце. ама то не се знае, може да ти изпадне отнякъде друго!
toito, пожелавам ти търпение и стискам палци!
V V и на теб! тези дни в 2-те седмици след овулация са направо много бавнииии
Niana не разбирам много от изследвания, но пък мисля, че е добре, че всичко си е в норма.
Буцигном, пращам ти толкова положителна енергия, че няма как този месец да не е прекрасен за бебеправене! Супер за Т. С този дигиталния се чувствам все едно дигитател кантар - в рамките на 2 минути, +/- 2 кила, хаха Simple Smile
фло Никакви лелки!
Корициму Аз на моя мъж му съобших с романтичното: чертата е много бледа, ама или съм бременна, или се разлагам отвътре и затова имам метален вкус в устата. И после му бутнах теста да се дзверим заедно има или няма линия.

Дано не изпускам някой. На мен днес отново ми е лошо. Официално час имам в четвъртък следобед, но не знам дали изобщо дори ще гледат на ехограф - мисля, че тук не го правят поне до 8-9 седмица. Имам дълъг ден пред себе си - след работа почват пак лекции (правя докторат) и така всеки вторник и сряда се прибирам чак към 9. Миналия семестър и без бременост едвам бутах, сега дано да се справям и да не спя по скамейките.

# 679
Брех, как хубаво се раздвижи темата! Simple Smile
Luba_ani, честито! Я виж каква хубава черта се вижда! Усмихни се и си мисли само хубави неща!

Дааа, elenna, много си права, тези две седмици минават ужасно бавно! Аз само проверявам кога трябва да ми дойде...всеки ден...
Не ми се вярва да сме свършили нещо този месец, но това не пречи да си се надявам тайничко! Simple Smile

Хайде дано има още положителни тестове! Много хубаво върви тази седмица!

# 680
Мина ми прегледа при ендокринолога! Мнението съвпадна изцяло с това на другия при който ходих преди няколко дни. Няма никаква опасност нито за мен, нито за бременността. Единствено иска всеки месец да следим нивата и на останалите хормони на ЩЖ.

# 681
  • Монтана
Здравейте милички. Искам да ви благодаря за стиснатите палци. Лелка още няма, а щом до сега няа...няма и да дойде днес според мен.Незнам термометара ли е смахнат или аз?! На какво др може да се дължи този спад, някои знае ли?

# 682
Здравейте милички. Искам да ви благодаря за стиснатите палци. Лелка още няма, а щом до сега няа...няма и да дойде днес според мен.Незнам термометара ли е смахнат или аз?! На какво др може да се дължи този спад, някои знае ли?

Няма как да го знаем това, мила!
Може би, пробвай ако искаш утре с друг тест. При мен също няма наченки, че ще ми идва, а трябва най-късно вдругиден, но поне при мен вчера теста показа "-", макар да не е гаранция. И този корем и аз се питам защо ме боли, но ...
По принцип знам, че спад в БТ може да означава "загнездване", но при теб, щом вече се води закъснението, не знам ...  newsm78 дали е възможно това сега да се случва

# 683

Фло, според мен е най-добре да повториш теста. И моята втора черта преди два дни беше почти невидима и доста се взирах, но днешната е с пъти по-наситена! Стискам ти палци! Praynig

# 684
  • Монтана
Мъжт ми само мрънка, никакви тестове бля бляяяяяя.Ако не ми било дошло до 10 дни направо на лекар.Мн ме ядосва.Ама аз сега ще ида и ще си взема един без да му казвам щото ми омразна това напрежение.Немога да стоя така постоянно в мисли и напрежение.Та ако ще да се скараме и те така............АААааааааааааааааааа я го виж ти. Отивам и след малко ще ви пиша к'во става.

# 685
Мъжт ми само мрънка, никакви тестове бля бляяяяяя.Ако не ми било дошло до 10 дни направо на лекар.Мн ме ядосва.Ама аз сега ще ида и ще си взема един без да му казвам щото ми омразна това напрежение.Немога да стоя така постоянно в мисли и напрежение.Та ако ще да се скараме и те така............АААааааааааааааааааа я го виж ти. Отивам и след малко ще ви пиша к'во става.
newsm10 newsm17 newsm10

# 686
Фло, много силно съм стиснала паци.
Люба, кога се връща мъжа ти?

# 687

Късно довечера! Heart Eyes

# 688

Късно довечера! Heart Eyes

family После да ни разкажеш и на нас

# 689