Отговори
# 690

Съжалявам, мила.

# 691
Фло - поне вече си сигурно и не се терзаеш - не унивай  Praynig

# 692
Фло, знам че ти е криво и каквото и да кажем сега едва ли ще ти стане по-добре! Но имай вяра и търпение и съвсем скоро и ти ще сбъднеш мечтата си!  Hug

# 693
  • Монтана
Не се притеснявайте момичета, добре съм  Simple Smile

# 694
Честито на Люба и на Еленна лека бременност момичета! Hug
Фло, съжалявам за теста!
Успех на нечакащите!  bouquet

# 695
Момичета искам да ви питам нещо! Днес си записах час за гинеколог, но чак за 09.09., понеже лекарят се води един от най-добрите специалисти в града (дано да е така  Praynig). Въпросът е, че тогава О. трябва да е минала и ще може ли да ми каже дали въобще е имало такава?

# 696
Възможно е да види оформено жълто тяло, зависи колко дни по-рано е минала овулацията. За да се види ЖТ трябва да са минали 3-4 дни, така ми е казвала Денис. Ако се в деня на овулацията, ще може да види само по вторични белези - цервикална слуз, позиция на шийката на матката, ще види и фоликул готов за пукане. А какво се вижда в тези три-четири дни между ову и ЖТ - не знам. И пак зависи колко е добър с УЗ лекарят, самият апарат а и самите ти органи, предполагам. Мен миналия месец нещо не успяха да ме определят като хората. Затова ще те посъветвам да разчиташ и на БТ и тестове този месец, ще помогнат на теб и лекарят ти да  се ориентирате максимално точно. Въпреки че БТ се води по-ненадеждният метод, точно той ми помогна да определя ову.

# 697
Ако е имало О,мисля,че трябва да се види жълто тяло,или течност в дъгласовото пространство.Течността от спуканият фоликул.

# 698
Добро утро, момичета, как сте днес?

Честито на Люба и на Еленна лека бременност момичета! Hug
Фло, съжалявам за теста!
Успех на нечакащите!  bouquet

Дани, как си, какво става при теб?

# 699
  • планетата Земя
Честито Успения Богородично!По милоста на Божията майка всички да се сдобием с рожби!

Тръгваме за Бачковския манастир.Ще запаля свещичка за всички в темата ни

# 700
Добро утро!  Днес ми е втори ден закъснение и имам два  EFP . Втората черта почти не се вижда,  но я има Simple Smile Рано ми е за честитки и радост, защото реално уикенда трябва да се брои за закъснение,  че нали съм с кратък цикъл и кратка лф/24дни-10лф/ , а са минали едва 12 дни от предполагаемата О. Но пък чертата си я има Simple Smile
Днес видях, че е и празник, чудото също е направено на празник и ва желая от сърце и вашето чудо да стане! Мисляте позитивно,  а не като мен. До вчера си мислех,  че съм с ИЯР, а днес положиктелен тест Simple Smile

# 701
  • София
Добро утро!  Днес ми е втори ден закъснение и имам два  EFP . Втората черта почти не се вижда,  но я има Simple Smile Рано ми е за честитки и радост, защото реално уикенда трябва да се брои за закъснение,  че нали съм с кратък цикъл и кратка лф/24дни-10лф/ , а са минали едва 12 дни от предполагаемата О. Но пък чертата си я има Simple Smile
Днес видях, че е и празник, чудото също е направено на празник и ва желая от сърце и вашето чудо да стане! Мисляте позитивно,  а не като мен. До вчера си мислех,  че съм с ИЯР, а днес положиктелен тест Simple Smile
Praynig Hug

Знаех си аз че ще завалят тестовете  Hug

# 702
Браво Тeya!!!!!!  bouquet
Maй лекарят ти се оказа прав!

# 703
  • Sofia
Момичета, много се радвам за положителните ви тестчета!!! Нали знаете, че има месеци, в които жените по-лесно забременяват?Simple Smile Да са ви леки и безпроблемни бременностите:)!  bouquet
Ние пропуснахме този месец опитите, още не сме решили за следващия, но аз мисля да се уверя, че съм здрава, закото от 2 месеца само разни дребни проблеми...
През това време ще ви стискам палци и ще се радвам успоредно с вас!:)

# 704
Teya честито и от мен! Всичко ще е наред, леки 9 месеца!

Общи условия

Активация на акаунт