Отговори
# 660
  • София
luba_ani а каза ли на таткото  Crazy или още не се е прибрал  Whistling

# 661
luba_ani а каза ли на таткото  Crazy или още не се е прибрал  Whistling

Момичета, само на вас съм споделила. ММ още не се е прибрал, извън града е.

# 662
  • София
Не знам как издържаш , аз не бих и щях направо да отида при него  Laughing Laughing със теста в ръка.  Laughing
Всеки месец преди цикъл си представям момента в който съобщавам за 2-те чертички ...  Blush но явно ще ми се даде време да го дорепетирам  Whistling

# 663
Добро утро и от мен, дами Simple Smile
И аз си пийвам кафенце и си ви чета Simple Smile
От тази сутрин започнах да меря БТ, беше ми странно, но ще се свиква, няма начин!Вчера си взех обикновен термометър, а не електронен и от днес сме на старта Simple Smile
Luba_ani всичко ще е наред, ти само се успокой  Hug
Koricimu и аз си тренирам всеки месец, и после лелята не ми дава възможността да го направя и не само в мислите си, но нищо ще изгрее слънце и на нашата улица Simple Smile
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28

и аз да посъбера прашец, трупам го за идните дни Simple Smile
Желая ви хубав и прекрасен слънчев ден  Hug

# 664
Ех, ама много съм бърза  Laughing и направление си взех и теста направих. Сега съм по-спокойна! Качвам снимката, за да я погледнете.
Скрит текст:

Корициму, колко пъти съм си мислила и представяла как ще съобщя на ММ, но нещата никога не стават както са в представите ни. Не съм му звъннала, защото това е много специален момент и ми се иска да му кажа лично!

# 665
Ех, ама много съм бърза  Laughing и направление си взех и теста направих. Сега съм по-спокойна! Качвам снимката, за да я погледнете.
Скрит текст:
Много хубава чертичка, luba_ani! Grinning
Ехх, как мечтая и аз да ви покажа такава скоро ....

Спокойно сега вече, нали? Hug

# 666
Добро утро и от мен. Днес пак ми е натоварено на работа, да не повярва човек, че е август месец. Реших утре да пусна само репродуктивните хормони без щитовидната, защото се очертава още да ми е силно кървенето, а пишеше в темичката за хормоните, че трябвало да е чист ден от цикъла. Този месец ще пробвам и с тестове за овулация отново. Малко ми е притеснено за утрешните резултати, стискайте ми палци да открием проблема  Praynig

Luba, страхотна втора чертичка, красива като за красиво бебче. Успех с ендокринолога днес, съвсем навреме реши да си пуснеш щитовидните, явно.

# 667
  • Монтана
Здравейте...тази сутрин Бт беше 36.8. Едва ли има смисъл от тест

# 668
Здравейте момичета, аз цялата тема пропуснах, но ви следя и ви се радвам.

Luba_ani честито мила ,ние май по едно и също време влязохме в темата.  Grinning Аз не чакам утре, но ММ не ми дава да правя тестове..кръста ме боли няколко дни, гърдите ту са ми напрегнати , ту не..нямам други симптоми  Rolling Eyes Това ни е 5ти цикъл опити дано да е успешееен...  Crazy
Правих си експерименти днес и измерих БТ 37.2 ,което ме поуспокои..или ще дойде навреме утре или няма да дойде  Simple Smile
Чудя се утре ли да правя теста или да изчакам един ден закъснение..сигурно няма да изчакам де..то ако има нещо мисля че и днес ще ми отчете ,но да не харча пари на вятъра за тестове ще изчакам  Stop

Някой да не чака с мен тия дни?

# 669
Luba_ani Честити 2 чертички  Hug Лека и безпроблемна бременност  Hug
Ти направление за гинеколог ли си взе? Имай предвид, че толкова рано няма да се види дори точица Sad Аз ходих г/д 1 седмица след закъснението и нямаше нищо. Доки видя само уголемена лигавица на матката и каза: "Или ще ти дойде или е бебе, но толкова рано не може нищо да се види"! Каза да отида след 1 седмица  Cry Бях много разочарована, но на следващата седмица си имах точица  Heart Eyes

# 670
Люба, това е най- хубавата чертичка  Hug
Фло,  Praynig
WhiteDove, явно е заразно тази седмица при нас. Давай с теста.
Аз ще направя след два дни, на 11 ден от О.

Estlar, успех с изследването.

# 671
Нели А., направлението ми е за ендокринолог.
Фло, стискам палци да не дойде лелката! Praynig
V V, Тея, WhiteDove, от сърце ви желая да видите дълго чаканите и мечтани две чертички!  Hug Hug Hug
Естлар, стискам ти палци!  Hug

# 672
V V а дано е заразно, и ти също да си се заразила с липса на цикъл  Laughing
А да ви питам някой има ли проблеми със слънчева алергия? При мен се появи миналата година на морето и така и не изчезна, сега малко повече като остана на слънце ми се появяват ситни червени пъпчици по кожата, ужасно е..Преди морето ще взема някакви хапчета, четох че има хомеопатични и помагат,поне да хвана малко тен..преди ставах толкова черна, а сега ме е страх да изляза от под чадъра  Cry

# 673
Luba-ani много, много хубава втора чертичка! Честито!

Niana, аз също виждам, че ЛХ ти е по-високо от ФСХ, но дали това е нормално за 4-ти ден също не мога да кажа, просто само това ми прави впечатление.
Също ме изненадва, че са ти пуснали прогестерон на 4-ти от МЦ, а не на 7-ми след доказана О, не знам доколко е показателно.
Най-добре лекаря да си каже мнението.
Estlar стискам палци относно резултатите и изследванията, които ти предстоят! Дано покажат къде е проблема, ако изобщо има такъв и да е нещо съвсем безобидно.
На всички останали момичета желая приятен ден и приятни нови изненади в темата!

# 674
Здравейте и от мен!
Какво съм изпуснала .. Simple Smile
Ани - чудесни 2-чертички си имаш!
Фло - без отчаяние, мила!
WhiteDove - това със слънцето е много неприятно и гадно. Аз също имам червени ситни пъпчици по кожата, не са много, но си ги имам. Веднъж попитах личната ми, а тя ми каза, че са по-скоро червени бенки, така се водят и се появяват от слънцето и не са много безопасни. Но каза, с по голям фактор да се мажа, за да защитя кожата си по -добре и да избегна появата им.
Естлар - успех и от мен с изследванията!

При мен ... няма цикъл, няма и признаци за такъв. Нито ЦС, нито типичното главоболие, нито типичната болка в гърдите. Гърдите ме болят, но по различен начин - под мишниците и само там. А ниско долу корема си ме боли, особено като постоя повече време права. Но пък вчера теста за бременност, отрече бременност, така че и аз я отричам и ще си чакам лелката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт