Отговори
# 645
  • планетата Земя
Елена,какви проблеми си имала?Аз нямам никакви оплаквания и неразположения.Какво неприятно трябва да усещам?
Нямам никаква идея за този Инофолик.Тепърва започвам да се интересувам.Прочетох,че го изписват при поликистозни яйчници.Със сигурност нямам такъв проблем засега.Ще коментирам тази добавка с ендокринолога в сряда.Благодаря за идеята

# 646
Скъпи мои,
изпуснах цяла тема, чудейки се кога и с какво да се включа...
Искам първо да ви кажа, че много липсвате;
второ - да се извиня, че изпуснах толкова много и
трето - да обещая, че ще наваксам!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Днес съм изпълнена с огромни надежди! Бях при доки, който установи че след приема на Клостилбегит (моля ви, не ни "съдете" за медикаментите) сме успели да отключим О, която липсваше при мен. Имам си фуликулчета, което ме прави невероятно щастлива!  Mr. Green Утре съм в клиниката да ми поставят една инжекция (за да сме сигурни,че фуликулите ще се спукат), а на 10.09 съм на кръвен тест за бременност...
Най-накрая нещо се случва с мен и дори да не се получи този месец, поне ще знам че има напредък...

Гушкам ви  Hug Hug Hug
Желая ви лека и бебеносна!
и се връщам да ви чета  Mr. Green[/color]

# 647
На моменти се чувствах все едно ми пада кръвната захар и затова като бях на профилатичен преглед преди 2 години споменах на лекарката. А в миналото, като момиче, имах хормонолни проблеми - не съм имала кисти на яйчниците, но имах висок тестостерон. След това започнах да пия противозачатъчни и те регулираха нещата. Но винаги като ги спра ме е било страх да не се върнат. затова като спрех хапчетата януари почти веднага почнах тази добавка.

# 648
  • планетата Земя
Афродита,много се радвам за раздвижването при теб.Дано да ви е на успех.Надявам се,че имаш направена проходимост на тръбите и СГ на половинката.Че иначе напразно може да си фоликуотделяш  Hug
Ако пък не сте ги правили и този месец не стане,ги направете.Дано да не стигане до тях  Grinning

Елена,аз съм с наднормено тегло и на баща ми му откриха диабет.Това ме накара да се изследвам.Нямам други оплаквания,освен че ми расте дупето,но и това не е малко.Разбира се според личния лекар нищо ми няма.Утре със задоволство ще му натрия резултатите в носа

# 649
Добър вечер и от мен  Hug Аз да вляза малко да дам отчет за свършената от мен работа  Naughty Днес най накрая за 1ви път пуснах хормони на 4-ти ден от МЦ. Лаборантката която ми върна резултатите каза че всичко изглежда много  добре , но ще помоля и вас за мнение  Hug Давам ви референтните стойности които са за фоликулярната фаза в която в момента се намирам . Ето и резултатите :

ТСХ   1.12    ( 0.27 - 4.2 )
Прогестерон   1.20   (0.2 -1.5 )
ЛХ  7.11   (1.5 - 8.0 )
ФСХ  5.32   (2.9 - 12 )
Пролактин  317.7  (102 - 496 )
Естрадиол  45.15  (18 - 147 )
Тестостерон 0.89  (0.29 - 1.67 )
Какво ще кажете ?

# 650
Добър вечер и от мен  Hug Аз да вляза малко да дам отчет за свършената от мен работа  Naughty Днес най накрая за 1ви път пуснах хормони на 4-ти ден от МЦ. Лаборантката която ми върна резултатите каза че всичко изглежда много  добре , но ще помоля и вас за мнение  Hug Давам ви референтните стойности които са за фоликулярната фаза в която в момента се намирам . Ето и резултатите :

ТСХ   1.12    ( 0.27 - 4.2 )
Прогестерон   1.20   (0.2 -1.5 )
ЛХ  7.11   (1.5 - 8.0 )
ФСХ  5.32   (2.9 - 12 )
Пролактин  317.7  (102 - 496 )
Естрадиол  45.15  (18 - 147 )
Тестостерон 0.89  (0.29 - 1.67 )
Какво ще кажете ?
Ще коментирам тсх добре е, пиеш ли нещо или не?
Прогетерона изглежда да е в норми, но нищо не ми говори това на мен.
Пролактина е добре, стига да не пречи на овулацията ти.
Тестостерона ти е добре, това според мен може да те радва.
Друго не мога да коментирам. Peace И най-вече ти трябва консултация с ендокринолог за тези хормони. А може би и гинеколог. На първо четене изглеждат добре, ако нямаш проблеми с цикъл и овулация значи всичко е наред. Но се консултирай, все пак казвам мение от личен опит и това което съм чела.  bouquet

# 651
Аз съм чувала само за съотношението ЛХ - ФСХ, че трябва да са почти равни, но не знам при четвърти ден, а не трети дали не е нормално ЛХ да е малко по-високо. Евентуално овулацията да настъпва по-рано? Не знам... Иначе всичко изглежда в норми. Изследван ли е и мъжът ти? Обикновено с него се започва.

# 652
Добро утро Simple Smile За мен седмицата започва от днес понеже вчера почивах Simple Smile

Съншайн Благодаря за мнението  Hug Не съм пила до сега никакви лекарства. Сега в началото на септември ми предстои консултация с доктор Табакова  и ако тя прецени ще започна да пия нещо. Ти как си?
Estlar Нямах възможност да ги пусна на 3-ти ден понеже се падна Неделя ,но ми казаха че не е проблем. А на мъжа ми му правихме спермограма към средата на месеца , като при него излезе лоша морфолофията , но казаха че не е толкова страшно положението 25 % е.
Сега като мина прегледа се надявам да ни насочат вече от тук нататък какво да правим.
Хубав , усмихнат и бебеносен ден пожелавам на всички  Hug
Фло , Тоито Стискам ви палци момичета  Praynig Praynig Дано скоро да ни зарадвате с  EFP

# 653
Добро утро! Моята БТ днес уж трябваше да спадне, но тя е 37.3 и явно лелката няма да ме посети днес.  Ще я изчакам до петък да минат поне 13-14 дни от О и  ще направя един тест. Хем се надявам да не дойде,  хем ди мисля че ще ме навести.
Усмихнат ден ви пожелавам!

# 654
Добро утро!

Пия кафенце и ви чета.
Тeɣa, къде мериш? Аз никога не съм имала такава висока Т.
Нианка, не разбирам от изследвания, но следя какво ви отговарят. Така като гледам, нещата пир вас са си наред, явно е въпрос на време да стане чудото.

Люба, прави ли пак тест? Четох, че си купила още 2, да си имаш  Simple Smile

# 655
  • планетата Земя
Добро утро

Тея,БТ ти е доста височка.Дано така да се задържи  Laughing
Фло,тества ли се?
Ниана,резултатите са ти хубави.Няма нещо фрапантно,но трябва и специалист да си каже думата

Днес планувам да намина личния лекар.Ако и с тези резултати от обременяването с глюкоза,не ми даде направление за ендокринолог,моят мъж ще го бие  Mr. Green

# 656
БТ я меря ректално и в момента в които падне под 37 напук на теорията- лелката идва още същия ден. Ще я проследя и останалите дни. Поне цикъла леко се увеличава, с него и ЛФ Simple Smile
Милена,  успех при ендокринолога. На мен ми откриха леко форма на ИР и трябва да огранича някои храни Sad

# 657
Добро утро, сладурки  Hug
Честито на виделите 2-те чертички  Heart Eyes  
Фло, Тойто , надявам се днеска да се похвалите с + тестче smile3504

Много ви гушкам Миленка, Нианка, Пандичка, Коконка, Тея, Estlar , Съншайн, Афродитка, Елена и всички останали, които изпускам   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Я да си ви понаръся  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Успешен бебиправещ ден  luvbed fertilization

# 658
Добро утро на всички!
Първо, да си събера прашец, че имам огромна нужда  newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 от него за следващия месец!
А сега ви пожелавам страхотен ден с много прекрасни новини! Sunglasses

# 659
Добро утро, момичета!

Влизам на бързо , защото трябва да отида при личната да си взема направление, че после ще пътувам. На обед съм на преглед при ендокринолог.
Малко съм притеснена, едно от много бледата втора черта /все още не мога да повярвам/ и второ от самия преглед.

V V, не съм правила тест днес. После като се върна от ЛЛ. Ще пиша какво показва и дали има по-наситена черта.

Общи условия

Активация на акаунт