Отговори
# 630
  • София
Аз като ходя по лекари уж все предварително си нагласям въпроси ... а накрая като си тръгна се оказва , че половината не съм ги задала . Та и за антибиотика така не попитах нищо , тя не каза да спирам с опитите , нито пък каза и обратното .... аз си реших , че не е редно докато не мине поне 1 месец.
АБ беше за бактерийки  Tired слагах паралелно и глобули - вагинално .
Не бързам за никъде , нищо няма да ми стане ако поизчакам ... ако е рекъл Господ другия или по другия месец ще е нашия . Октомври имам РД , може да се изненадам с подарък Wink.

# 631
Естлар, отказах се от днешния преглед, защото си запазих час за утре на обед при много препоръчан ендокринолог, който е в друг град. Така, че утре отивам, надявайки се да получа отговори на въпросите си!

Обадих се на моята АГ, за да и кажа резултата от теста, а тя малко ми се скара, за дето съм избързала с тестването! Но какво да направя, резултатите вече са на лице!

# 632
  • UK
Как сте сладуранки Hug

да ви поопраша малко
  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 633
Пу ,първа  newsm75 newsm79 newsm28

# 634
Пу втора Simple Smile

# 635
Защо ли ми трябваше да правя тест, след като знаех резултата
3дни преди цикъл - Шуарчек - "-" Wink Цикъл идвай, чакам те Stuck Out Tongue

# 636

Еееее, Тоито, може просто да е било рано за тест! Докато лелката не се появи, нищо не се знае! Hug

# 637

Еееее, Тоито, може просто да е било рано за тест! Докато лелката не се появи, нищо не се знае! Hug

Еми аз тези успокоения не ги приемам вече Wink Затова приемам, че и този месец няма нищо и си чакам лелката с "нетърпение"  ... Wink

# 638
  • Монтана
Ехо здравейте и от мен  Simple Smile днес бях на работа и само ви четох.нямах време да пиша.

# 639
  • Монтана
Ели, ти прави ли днес пак тест? По наситена ли е чертичката?

# 640
Фло, ти днес прави ли друг тест?

# 641
  • Монтана
Ами не, не съм. Ей сега пак снимах теста, но с телефона не стават хубави.Някой днес ме помоли да пробвам да снимам пак и да я кача. Ще я кача, но пак е лоша  Rolling Eyes http://prikachi.com/images.php?images/581/6488581x.jpg

# 642
да при мен чертичката е доста по-наситена днес. Аз ходих до магазин за един долар, накупих си 3 теста и сега ще си тествам на воля. В левчетата в България дали няма също? не ми беше хрумвало, но ето че тук се продават.
Аз имам нова супер сила - мога подуша всичко от километри. Хората миришат МНОГО - на парфюм, на сапун, на манджа, абе не съм подозирала какво долавям.
Още не мога да се отпусна и да си кажа, че това е то.
Вие как сте, мили?

# 643
  • планетата Земя
Фло,на тази не виждам втора черта.Но на първата,която пусна се вижда сянката на тестовата чертичка.Утре сутрин ще направиш втори тест,нали?Чертата трябва да е по-наситена.Вече си в закъснение

Аз реших профилактично да си направя обременяване с глюкоза и май ми излезе инсулинов синдром.Правих и хормоните на щитовидната.Уж са добре.ТСХ то ми е 2.08.В сряда съм на ендокринолог и аз  Tired

# 644
Milena_, аз имах доста проблеми с ИР и метаболитен синдром, както и с ПКЯ. Затова и много се притеснявах. От месеци преди да започнем с опитите, почнах да пия Инофолик. Не мога да твърдя дали това е, което даде резултат, но е факт че ИР симтомите изчезнаха и последните изследвания бяха добре. Говорила ли си с лекар за тази добавка?

Общи условия

Активация на акаунт