Отговори
# 615
Тоито  Praynig Praynig Praynig Praynig дано да са най-прекрасните новини и при теб!

# 616
Еми да, най-хубава реакция, е на живо! Simple Smile
Важното е, че 2та чертичка е там - бледа или наситена - това няма значение! Simple Smile Кога по принцип трябваше да ти дойде?

МЦ е винаги 27 дни. Не чаках на 29.08. /четвъртък/ този месец. Учудих, се че теста ми отчете толкова рано, цели 4 дни преди датата на М. А и графиката ми е толкова странна. Честно да ви кажа имам едни съмнения, да не би да не е едно чудо, а две! Laughing

# 617
Люба, дано чудото е двойно. И ако си гледала темата за графики на бременни, там повечето са именно като твоята, т.е. не с перфектна и едпотипна температура през ЛФ.

Добро утро!  Аз не чакам утре, но от вчера ме болят странно яйчниците и ми е малко 50 на 50 настроението днес.
Пожелавам ви усмихната и спорна седмица и все така през ден да вадите/вадим положителни тестове!

# 618
Люба,  Hug
И аз си помислих да не са две  Mr. Green

toito, ами аз, незнам точно до къде съм. Овуто този месец ми беше доста рано. Още пия лекарства за кръвното, въпреки, че ми е нормално вече. Но ЛЛ ми каза да не ги спирам от раз, а да ги намалям постепенно. И за това се притеснявам, че по законите на Мърфи, може точно този месец да е станало, въпреки едното сърчице, но сме го улучили точно в деня на О.
Ти кога смяташ да правиш тест?  Praynig

# 619
Еми не съм сигурна, дали да правя или не. Но по-късно ще изляза и ще си купя 2, така мисля и единия може и по-късно да го направя, освен ако не си променя мнението. Все пак имам 3-4дни до М. Трябва да ми дойде ок 29ти, но признаци като за мен, за този период - НЯМА Simple Smile

# 620
Чакаме, тогава по- късно да ни зарадваш. И аз смятам да правя след два дни, ако О. наистина ми е била на 11 ден.

# 621
  • София
Добро утрооо  , усещам валежа от + тестчетаааа  Hug
flo и на мен сякаш ми се привижда нещо розово ... и не го казвам за да ти давам надежда , а просто наистина мaй има бледа розова чертичка 
Praynig
Аз вече от няколко дена не пия АБ и тъкмо сега съм в Ову май ... така не ми се изпуска този месец  но няма как  Crossing Arms

# 622

Люба Стискам палци най-шантавата ти графика до сега да ти донесе най наситените  EFP Надежда винаги има нали знаеш  Hug
Eeeee Люба Знаех си аз мила Simple Smile Нали ти казах  Hug Пожелавам ти всичко да е нормално и след някой друг ден да можеш по-спокойно да се зарадваш  Hug

# 623
luba_ani честито мила успокой се всичко ще е наред . Може да си пуснеш един кръвен да се успокоиш.
Фло имам и за теб хубаво предчувствие Simple Smile

# 624
Luba_ani просто нямам думи! Дано всичко да си бъде наред и след 9 месеца да гушкаш едно /две/ мушморочета Simple Smile
Фло...а ти пък толко да си ми съмнителна...сигурна съм, че като направиш втори тест ще видиш по-ярки две черти...
малко сбъркахме с прогнозите че тестовете ще завалят от миналата седмица то се оказа че тая седмица започва добреееее smile3508
Тоито....я метни един тест и ти, че с това сутрешно гадене... Simple Smile тамън съвсем хубаво да ни започне седмицата Simple Smile
Естлар...твоята леля появи ли се?!?

Някой беше питал от колко време правим опити...от година и два месеца някъде...

# 625
Благодаря, на всички ви!
Моля се всичко да е наред! Praynig Малко ме притеснява тази много бледа втора черта, но си го обяснявам с факта, че е много рано и нямам закъснение!
После като излизам ще си купя още два теста, за да си имам за утре и в други ден!
Много силно ви,  Hug Hug Hug

# 626
Luba, днес имаше среща с ендокринолога, нали? Директно му казвай, че си бременна и го питай какво да правиш с високия МАТ, хич и не си мисли да не казваш, защото ти се вижда бледа чертичката. Simple Smile
Буцигном, аз те бях питала от колко време. Ами май ви е време за профилактични изследвания, ако все още не сте правили никакви такива. Дано всичко се окаже наред. Сега с графиката този месец ще разбереш много неща.
Моята леля чука на вратата, сега глътнах 3 бусколизина, че това чукане е доста болезнено, до края на деня ще е в пълния си вихър. Което означава, че сряда сутрин съм на кръвни. Направо купон искам да вдигна. Стискайте палци следващият цикъл вече да е нормален, че със сегашния наистина никакви шансове нямахме. Мъжът ми и той започва с хапчетата (срам, не срам, нямахме парите да ги купим до днес), така че нещата текнаха нанякъде. Вече дишам по-спокойно и съм в едно позитивно настроение днес, направо хвърча от щастие по улиците. Да не повярва човек. Не съм и предполагала, че ще се чувствам толкова щастлива от цикъл. Вярно, гадничко, че не е станало този месец, ама е толкова готино, че можем да правим нещо различно от чакане най-накрая.

# 627
Luba_ani  Hug благодаря и да ни е на късмет новата темичка!
Дано носи само хубави новини, такива с които изчерпахме предходната тема. Честито на виделите две чертички!

Много благодаря. Момичета, след доста дълго чакане най-накрая видях 2 доста изразени черти миналата седмица в месеца, когато най-малко очаквах! Даже повторих теста, за да съм сигурна, че не ми се превижда! Радостта е невероятна, но заедно с нея има и голям страх дали всичко ще бъде наред. Още не съм ходила на лекар. Имам час за утре и дотогава не мога да си намеря място...Кажете вие как оставате спокойни в такива моменти. Успех на всички, които бебеправят!  Hug

# 628
Добро утрооо  , усещам валежа от + тестчетаааа  Hug
flo и на мен сякаш ми се привижда нещо розово ... и не го казвам за да ти давам надежда , а просто наистина мaй има бледа розова чертичка 
Praynig
Аз вече от няколко дена не пия АБ и тъкмо сега съм в Ову май ... така не ми се изпуска този месец  но няма как  Crossing Arms
Имате ли изрична забрана от лекар да не пробвате? При мен, въпреки че бях на Аб при овулация, лекарката ми каза, че преспокойно можем да правим опити, тъй като обмен между мен и евентуално бебе няма да има поне няколко седмици, а и Аб не беше противопоказен за бременни.

# 629
Добро утро на всички, виртуални приятелки. Днес на мен ми е толковааааа лоооошо. Събудих се с такива позиви за повръщане, киселини и гадния вкус в устата, който беше първия ми симптом но умножен по 200. Едвам се изкъпах, сега съм малкооо по-добре, но не знам просто как ще се замъкна на работа и какво ще правя там цял ден. Знам, че са бели кахъри, но наистина съм много зле. От друга страна, май това си е начина на природата да ми отклони вниманието от черните притеснени мисли към ... стомаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт