Отговори
# 600
  • Монтана
Сиииииилно се съмнявам, да има бременност. Днес е денят в който трябваше да ми дойде и мисля че този тест трябва да бде с доста изразена тора чертичка, а не тая мижава за която се чудя там ли е не е и привижда ли ми се http://prikachi.com/images.php?images/82/6486082X.jpg

# 601
Фло, сигурно си спомняш, че и аз имах такива подобни разсмисли дали се вижда чертичката или не. Наистина е влудяващо, а пък с телефон трудно може да се види и още повече те разколебава. И на мен нещо ми се мярка в това, което сложи, ама как да знам през снимка. Довери се за момента на това, че щом си я видяла, значи е там. На мен днес ми е първи ден на изпуснатия цикъл и чертичките са малко по-силни от предните дни, но със сигурност не с максимална наситеност на цвета. Може овулацията да ти е била по-късно, отколкото си мислиш. Ти прави ли тестове?

# 602
  • Монтана
По съм склонна да мисля че я няма Simple Smile и просто ми се привижда.

# 603
Най-добре избери тази интерпретация за себе си, която ти носи повече спокойствие! Така или иначе само времето ще покаже какво следва оттук нататък. Аз лично се опитвам да свикна с тази универсална истина, но ми е малко трудно, понеже обичам да контролирам нещата. А това си е изцяло извън нашия контрол.

# 604
Luba_ani честито и на теб миличка! Ех как се зарадвах за теб, ама и ти бе толкова убедителна, че видиш ли само ти се струва, хайде да валят тук още такива приятни изненади!!! Hug Hug Hug

# 605
  • Монтана
Добро утро! Тази сутрин БТ 37 градуса, но имам ПМС така че лелката ще ме навести

# 606
Стискам палци вторите чертички да се наситят.

# 607
Добро утро! Тази сутрин БТ 37 градуса, но имам ПМС така че лелката ще ме навести

При 37 едва ли ще дойде лелката. Опитай да снимаш теста на по светло и на фокус. Да не те притеснява бледата черта. Чутех тук из форума, че при чхг околко 150-200, шуър чека е дал много бледа черта.

Любааааа, чакаме новия тест.

Ах, как се вълнувам само.

# 608
Добро утро, момичета!
Мен сън не ме хвана от вълнения и леки притеснения! Laughing Ей, сега излизам да купя един, два теста. Няма да е с първа сутришна урина, защото не устисках, но ще видим какво ще стане. Стискайте палци да видя една по-наситена втора черта.

Фло, ти на какво се противиш и чудиш? А и V V, е права че при БТ от 37.00 едва ли ще ти дойде! Laughing

# 609
  • планетата Земя
Добро утро

Флорето,мари,имаш втора черта /вижда се и на снимката/ на теста,БТ 37 и чакаш да ти дойде.Да,ще ти дойде,но има да почакаш има,няма 9 месеца.За мен си бременна отвсякъде.Ужасно се радвам за теб   bouquet
Ай,един тест с първа сутрешна,за да стане чертичката по-видима

# 610
Добро утро, момичета ! Виждам, че има страхотни новини -luba_ani честити две чертички  Hug!
Flo  не мисля, че може да ти се привижда, пробвай с друг тест!
 Хайде, стискам ви палци всичко да е наред и имате лека и безпроблемна бременност!

# 611
Добро утро,момичета!
Аз пак съм ранобудна, но този път ме събуди това, че ми се догади ужасно. А гърдите така ме болят, не мога да легна на тях, и то ме болят откъм мишниците - ужасно е!
Фло - както казва, Миленка .. като чели и аз виждам нещо, ама дали и азвече не си въобразявам. Утре направи още един с първа сутришна урина, ако има нещо, трябва да е с една идея по наситена и вече да не ни се "привижда" Simple Smile
Люба-ани - нормално е, мила! Толкова време си чакала и изведнъж ......... а мъжо, той как реагира? Simple Smile
Естлар - как си, мила?
ВВ - при теб как са нещата?
Миленка, Тая, koricimu, еленка, роси и всички, които пропускам ... как сте   bouquet
Хубава нова седмица на всички!

# 612
luba_ani, ех, че хубава новина! newsm44
Усмихна ми деня!Честити 2 дълго-чакани чертички! Hug
Ето, че заваляват един по един положителните тестчета.

Усмихната и успешна седмица, момичета!
И още х 10 хубави новини! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

p.s. toito, доста съмнителна си ми!Мисля, че и при теб ще има радост! Praynig

# 613
Направих сутришния си тест, макар че не беше даже и с втора урина. Има я втората черта, но е съвсем малко по-наситена от снощната. Може би защото все още не съм даже в закъснение или и аз не знам! newsm78
Тоито, ММ го няма и не съм му съобщила все още, защото не ми се искаше да му казвам по телефона.
Освен вчерашното ми зацапване, искам да ти кажа, Тоито, че нещото което най-много ме усъмни, а именно силно болезнените ми и чувствителни гърди. Никога не са ме боляли чак толкова много, а сега както казваш до под мишниците. Така, че нищо чудно и ти скоро да ни зарадваш! Искрено ти го пожелавам!  Hug

# 614
Еми да, най-хубава реакция, е на живо! Simple Smile
Важното е, че 2та чертичка е там - бледа или наситена - това няма значение! Simple Smile Кога по принцип трябваше да ти дойде?

Общи условия

Активация на акаунт