Отговори
# 405
Kokona, знаех си че ще връзваш панделки  newsm68 Може би заради аватара ти, но предполагах че ще имаш 2 момичета  Mr. Green

Нели А., честита розова радост  Mr. Green

С удоволствие ще взема от прашеца ви, защото си мечтая първото да е момиче  newsm79 newsm79 newsm79 При мен няма нищо ново за отчитане. Утре ще изследвам Прогестерона . Уж не чакам лелката, но ако дойде ще повторя хормоналните.

Успех на всички нечакащи, дано има поне още няколко  EFP до края на месеца ! Тези дни мисля, че мярнах още един  EFP и една потвърдена бременност- пожелавам ви лек бременност и най-послушните бебета на финала й!

# 406
Браво на Нели и Кокона за момиченцата!  bouquet
Теа дано не дочакаш лелка! Praynig Hug

# 407
Честито розови stork-girl на Нели и Кокона!
 И аз да си взема от техния прашец, въпреки, че чакам МЦ всеки момент!

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 408
Бравоооо, честити розови момиченца на Нели и на Кокона20. Много, много се радвам за вас. Аз много искам момиченце също!

Не знам защо но аз още не съм се отписала. Може да е ирационално, пред вид отрицателния тест от тази сутрин, обаче наистина се чувствам по-различно. Гърдите ме болят по много особен и странен начин, а киселият-метален-гаден вкус в устана е нещо, което никога не съм изпитвала преди. Или теста беша малко ранен или подсъзнанието ми наистина ми играе номера. Спах ужасно неспокойно, сънувах кошмари, будех се на всеки час да ходя до тоалетна. Има само един начин да се разбере обаче и това е търпението ...

# 409
Бравоооо, честити розови момиченца на Нели и на Кокона20. Много, много се радвам за вас. Аз много искам момиченце също!

Не знам защо но аз още не съм се отписала. Може да е ирационално, пред вид отрицателния тест от тази сутрин, обаче наистина се чувствам по-различно. Гърдите ме болят по много особен и странен начин, а киселият-метален-гаден вкус в устана е нещо, което никога не съм изпитвала преди. Или теста беша малко ранен или подсъзнанието ми наистина ми играе номера. Спах ужасно неспокойно, сънувах кошмари, будех се на всеки час да ходя до тоалетна. Има само един начин да се разбере обаче и това е търпението ...

Дай да видим графиката  Hug Днес прави ли тест?   Praynig

# 410
Дай да видим графиката  Hug Днес прави ли тест?   Praynig

Да, правих днес и беше отрицателен напълно. Ето ми графиката: http://www.fertilityfriend.com/home/helenne32

# 411
elenna Графиката ти изглежда обнадеждаващо , но аз мисля че ти е малко рано за тест Simple Smile Изчакай поне още 2-3 дни , защото си мисля че на този етап не може да се вярва на тест. Мое мнение  Hug Успех все пак и дано да видиш скоро  EFP

# 412
Кокона, Нели А., честито ви принцеси!  Hug Hug Hug

Елена, графиката ти е добре и мисля, че си прибързала с теста!

# 413
Или полудявам напълно или втория тест който си направих днес след като забелязах огромна промяна в зърната на гърдите ми и след като не мога с нищо да премахна киселия вкус от устата си има една много бледа черта. Ама многооооо бледа. Не е изключено и да изперквам.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 21:14 от elenna

# 414
Elenna стискаме палци  Praynig
въпреки че и според мен ти е раничко за тест...ама това не пречи да покаже ако има бременност Simple Smile  Hug Praynig

# 415
Елена, снимай теста и ни го покажи!

# 416
Имам само един скапан телефон за правене на снимки в момента, понеже не знам мъжът ми къде е бутнал фотоапарата. Абе линийката е просто на границата между реалнaта и имагинерната. Освен това теста е със синя боя, а четох, че те дават проблеми. Ще гледам да се снабдя до утре с друг вид. Стискайте ми палци.

# 417
Елена, моя съвет е ако утре правиш тест, да е с първа сутришна урина! Peace
Щом си видяла втората черта значи само едно, бременна си. А дали теста е със син или червен маркер, едва ли е от голямо значение!
Стискам ти палци!

# 418
Елена и от мен имаш много стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано утре да се похвалиш с  EFP

# 419
Ниана, сега четох листовката на тестовете си за О. На нея пише: Подвеждащ резултат, може да се получи ако сте била бременна или в момента сте бременна, под влинияние на ЧХГ.
Искрено се надявам да сте успели с ТМ и това да е твоя месец.

Общи условия

Активация на акаунт