Отговори
# 420
Ниана, сега четох листовката на тестовете си за О. На нея пише: Подвеждащ резултат, може дасе получи ако сте била бременна или в момента сте бременна, под влинияние на ЧХГ.
Искрено се надявам да сте успели с ТМ и това да е твоя месец.
Опасна си обаче да знаеш  Laughing Няма да е моят този месец сигурна съм ... вътрешно предчувствие Simple Smile но силно и от сърце ти пожелавам да е твоя  Hug

# 421
Ех, Ниана, мила, какво ми е опасносто? Mr. Green Какво лошо съм казала, само подплътявам с факти вчерашния ти експеримент!  Mr. Green

# 422
Интересно обаче, защо сме по-склонни да пробваме няколко О теста, вместо един за бременност!?!? Току що се зачудих дали при наличието и на такъв за бременност да не изпробвам и един за О...ах виеее какви сте хиенииии само ме подкукоросвате хм...

# 423
Ех, Ниана, мила, какво ми е опасносто? Mr. Green Какво лошо съм казала, само подплътявам с факти вчерашния ти експеримент!  Mr. Green
Добре мила съгласявам се с теб  и с написаното на листовката Simple Smile Сигурно има голяма доза истина , но просто ... хайде нищо няма да казвам то ще си проличат нещата при мен след 1-2 дни  Simple Smile
Буцигном аз просто нямах вчера тест за бременност затова направих за О  Laughing Ама честно вече хич не ни слушат главите  Laughing

# 424
Ама честно вече хич не ни слушат главите  Laughing

То изобщо може ли да се каже, че имаме глави на раменете си??

Охх, Буцигном, интересен въпрос задаваш. Аз много се колебая дали да продъжавам да се тествам или да чакам да видя какво ще стане от само себе си и каквото сабя покаже. Има един голям страх от разочарование и някакъв фатализъм може би, че ако се тестваме ще предизвикаме съдбата някакак си. Поне при мен го има това. От друга страна, любопитството е голямо. Затова някакси теста за овулация е по-сигурен откъм емоции- ако стане, интересно ама не се знае знае ли се, а ако не стане -- ами то нали и без това не мери такива неща, кво да се разочароваме. Един вид този тест подхранва доста повече надеждата от другите. Така си го обяснява аз поне пък не знам.

# 425
  • планетата Земя
Интересно обаче, защо сме по-склонни да пробваме няколко О теста, вместо един за бременност!?!?

Аз експериментално направих тест за О.Имах един останал,който само ми се моташе в шкафа и така реших да го ликвидирам.Иначе тестове за бременност имам и то два броя  Crazy

Елена,кога чакаш М

Бенито 79,как си?  Hug

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 23:21 от Milena___

# 426
М по принцип трябва да ми дойде утре или вдруги ден.

# 427
Добро утро. Аз вече ще разбия някоя стена с глава. Тъкмо ще имаме повод за ремонт. БТ продължава да не пада. Днес съм почти свободна откъм работа, чудя се дали да не прескоча до някоя лаборатория. Не ми се чака повече. От друга страна, ако бях бременна, вчерашният тест нямаше ли да отчете? Поне някаква мижава бледа чертичка? От трета страна си гледам графиката и се чудя, ами ако овулацията е била на 13-ти, 14-ти, значи ми е рано и трябва да чакам още, ама пък чак тогава да е била...? Абе най-добре кръвен, май, хм?

# 428
Добро утро, момичета!
Днес съм много, много ранобудна.
Естлар, ако О. ти е била на 13-14 е рано май още за тест.
Ниана, твоята БТ как е днес?

# 429
Добро утро. Аз вече ще разбия някоя стена с глава. Тъкмо ще имаме повод за ремонт. БТ продължава да не пада. Днес съм почти свободна откъм работа, чудя се дали да не прескоча до някоя лаборатория. Не ми се чака повече. От друга страна, ако бях бременна, вчерашният тест нямаше ли да отчете? Поне някаква мижава бледа чертичка? От трета страна си гледам графиката и се чудя, ами ако овулацията е била на 13-ти, 14-ти, значи ми е рано и трябва да чакам още, ама пък чак тогава да е била...? Абе най-добре кръвен, май, хм?

Аз не мисля, че О. ти е била на 13/14 ден. Според мен е била по-късно. Ако е била на 13/14 ден или по-рано не може темп. ти да не се е повишила толкова време. Успех ти желая ако пуснеш тестче днес!!

# 430
Ниана, сега видях графиката ти. Ееее, много съжалявам!

# 431
Добро утро на всички  Hug

Estlar стискам палци ако днес решиш да правиш тест  Hug
Аз да се отчета , че днес БТ падна и имам зацапване така че предполагам че до довечера ще ми дойде нормално  Cry Малко ми е криво , но ... нищо поне ще пусна хормоналните и в началото на септември съм на преглед при специалист  Naughty
Това е от мен за сега... криво ми е , но мисля че всички знаем какво е няма смисъл да обяснявам. Хубав и успешен ден пожелавам на всички и дано имам много  EFP до края на месеца  Hug

ПП: luba_ani Благодаря ти мила  Hug Но аз ти казах че вътрешно съм подготвена за отрицателен резултат  , дано поне ти се похвалиш  Hug

# 432
  • планетата Земя
Добро утро

Ниана,съжалявам  Hug

Моята БТ и тя падна,и си чакам роднина ни

М по принцип трябва да ми дойде утре или вдруги ден.

Изчакай още и тест отново.Или БТ ще падне

Estlar ,ако ти се ходи да те бодат за кръвен,отиди.Аз много мразя да ми взимат кръв от вената.После цял ден ме боли ръката.Или изчакай още 2-3 дни и тогава пак уринен

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 07:39 от Milena___

# 433
Аз не мисля, че О. ти е била на 13/14 ден. Според мен е била по-късно. Ако е била на 13/14 ден или по-рано не може темп. ти да не се е повишила толкова време. Успех ти желая ако пуснеш тестче днес!!

Говоря за 13-ти 14-ти като дата, а не като ден от МЦ. Още си ги мисля нещата с дати, а не с дни от цикъла, сори. Навик от стари години, когато това не беше важно.  Embarassed

# 434
Добро утро и аз днес имам спад в БТ , но само с 0,1 и гърдите все още ме болят много, би трябвало до довечера или утре най-късно да ми дойде! Confused

Общи условия

Активация на акаунт