Отговори
# 435
Добро утро, момичета!
Много сте ранобудни! Simple Smile Днес ми стискайте палци, не за тест, за ще съм за нтервю за нова работа. Макар мъжо сао да повтаря "Ако забременееш .. ", но това "Ако...", без работа не се стои Simple Smile
Ани - и аз четох нещо такова, но все пак ... няма как да се разчита на тест за О. да отчете бременност и това да е така на всяка цена.
Съжалявам за момичетата, със спад, дано това е временно - не се отчайвайте!
Аз вчера по едно време така разсъждавах за тези тестове за О., че снощи цяла нощ сънувах положителни тестове за бременност. Wink
Лек ден на всички!
И днес няма да съм тооолкова активна ... внимавайте колко ще изпишете, че после да не ви чета много.
Хи-хи-хи - шега, разбира се! Wink

# 436
Нямам търпение да стане 10.00 часа и да си взема резултатите от вчерашните ми изследвания. Сън не ме хвана, заради тях. Та поне да разбера как стоят нещата с час от от хормоните, които пуснах.

# 437
  • планетата Земя
Тоито,успех на интервюто.Дано да си намериш работа.Пък бременността е добре дошла,въпреки работата.Аз съм в същото положение и от септември ще започвам да търся нещо сериозно.Първо че не се знае кога ще забременея,второ ми омръзна да гледам мутрата на моя мъж и през деня  Mr. Green.Сега ходя в нашия офис да поработвам
Надявам се да пуснем теми във форума от рода "Как да кажа на работодателя ми,че съм бременна като още съм изпитателен срок" или нещо от сорта  Laughing

rossti08 ,спадът ти не е голям.Може утре пак да се дигне или да падне още и леля ни да дойде и у вас .Дано да се дигне утре

# 438
Добро утро!

Нели и Коконка, честити ви розови гащи! Да си гушнете на термин принцесите!

Нианка, съжалявам, мила  Hug
Еленка, развълнувах се, да знаеш, стиснала съм се много силно.
toito, успех!
Люба, чакаме разултатите.

Снощи не можах да спя добре и не съм много адекватна. По- късно като се разсъня, ще допиша.

# 439
Toito, успех, мила, на интервюто! Стискам ти палци!  Hug

Роси, спадът на БТ наистина не е много голям!  Peace

И аз съм от не работещите  Mr. Green И уж все ще съм бременна от следващия месец! Да, ама не. Отлагам търсенето на работа, защото на есен ще си имаме първокласник и искам да имам достатъчно свободно време за него!

# 440
Да и аз мисля, че спадът ми не е точно като за цикъл, но и аз като Ниана имам усещането, че лелката пристига пак на гости Simple Smile!

Лека работа на всички и не забравяйте, днес е Петък! newsm18 newsm18 newsm18

# 441
Добро утро и от мен дами Simple Smile
Ма много неработещи тук в нашата темичка, я да се стягате Simple Smile
Аз пък чакам да забременея, че да се отърва от работа с чиста съвест...нямам търпение Simple Smile не че пак ше ме оставят на мира сигурно де, но жииииви и здрави Simple Smile
Стискам палци на Тоито за интервюто  Praynig
Рости, то хубаво е петък, ма мен ме чак и събота и неделя работа Sad
Еленна кво стана с теб, прави ли тест...айде че сме нетърпеливи сигурно овече и от теб?!?  smile3508

# 442
Аз излизам да си взема изследванията! Не мога да чакам повече! Mr. Green

А ти, мила ми, Буцигном, нямаше ли да правиш тест днес?  Mr. Green

# 443
Миии знам ли дали днес да не направя...освен да го отложа за утре...не съм сигурна кога беше О...дали са минали 12 или 13 или 14 дни след О  newsm78
охххх как не искам да се раазочароваамммм хем ми се иска да проверя и да се зарадвам от сърце...хем...ох, никога не съм била толкова колеблива, по принцип съм раз праз обаче в тоя момент все едно не съм аз...както и да е до довечера ако не ме нагости лелището може и да се тествам, че и вас измъчих с моите обяснения Simple Smile стискам палци за резултатите Люба да споделиш после като ги вземеш Simple Smile 

# 444
Добро утро!
Честити розови гащички и на Коконка! Явно аватара е заразен  Wink
Успех на интервюто за работа на Тоито
Буцигном хайде направи теста днес, че утре заминавам на море и ще си умра от любопитство.
Нианка  spoko  другия месец ще е нашия
luba_ani  чакаме резултати от изследванията
rossti08  още има надежда
Еленна чакаме днешния тест

# 445
Ето ме с резултатите:

ТАТ    26 IU/ml                 реф.с-ти: <60
T4    1.23 ng/dl                реф.с-ти: 0.89 - 1.76
ТСХ 0.97 uIU/ml              реф.с-ти: 0.55 - 4.78
МАТ > 1300,0 IU/ml         реф.с-ти: < 60
Пролактин 14.9 ng/m    l реф.с-ти: 2.80 - 29.20
Прогестерон 14 ng/ml    реф.ст-ти: лут.фаза 4.44 - 28.03

Супер притеснена съм от стойностите на МАТ!!!  Shocked
Пускам ги и в темата за хормоните и звъня на лекаря си.
Вие какво ще кажете?

# 446
  • планетата Земя
luba_ani ,нещо с щитовидната явно.Искай ендокринолог да ти види жлезата на ехограф дали има изменения

# 447
Люба попитай Денис най-добре за МАТ, наистина е доста висока стойност.  Другите са добре. Прогесретона не е много висок и той, по средата е. Успех! Hug
Тоито успех днес! Peace
Ниана, съжалявам! Hug
Успешен ден на всички. Ще отсъствам почивните дни, че заминаваме на балкана. Като се върна дано има някой + тест за бременност.

# 448
  • София
И на мен ми се виждат странни някои стойности.Обезателно отиди на ендокринолог. Гинекологът ми(при моите стойности, които са много по-нивки от твоите...но пък нали лябораториите имат различни корективи), та ме пита дали имам секрет от гърдите, болка в шията, подути места.
Аз съм ядосана на моят мъж. Пак. Снощи нищо не правихме, човекът запраши да играе DOT-а, така и не се прибра, не ми вдигаше. Надеждата ми е в тези два дни, защото според мен си овулирам, вчера и днес имам ЦС като белтък. Лекарят каза, че още не е пукнато, но всеки момент може да стане.
И точно сега моичкия реши, че трябва да се държи като тийнейджър.

Да ви питам.Да сте забелязали с какъв лубрикант мажат вагиналния ехограф.Аз забравих, а трябваше да погледна и дда питам лекаря. Или е на Дюрекс, или ползват някакъв, който е подобен на него, защото ми влияе много зле.
Аз имам непоносимост към почти всички лубриканти и презервативи, особено на Дюрекс.
При други гинеколози не ми е ставало така, миналата седмица веднага усетих дискомфорт и сърбеж и сложих една глобула през нощта за всеки случай.Оправих се и след вчерашния преглед пак. Тази нощ пак сложих глобула и се надявам да мине, пък ще му звънна да му кажа.

# 449
Отивам да си взема направление и после при ендокринолог. Аааааааа, вече съм в паника!

Общи условия

Активация на акаунт