Роят се АВГУСТовски бебета безчет, на коя ли мама днес е ред?! -16

• 32 488
  • 606
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен. Връщам се от ЖК-тонове добри,никакво разкритие и рецепта за вагинални таблети. Цялата бременност изкарах без никакви гъбички и бактерии а сега ,когато съм в ужас за раждането някаква си бактериална инфекция Sad

Искам да питам дали някой от родилите мами е ползвала услугата избор на акушерка. Аз сериозно се замислям. Има вероятност ако не родя скоро да изпусна мойта доки-тя излиза в отпуска. Избрала съм си ТИНА КИРКОВА за раждане. Даже днес говорих с една мама -там е раждала преди месец и е много доволна.

# 91
Още един бебок е проплакал днес - Деан на мама daf - 3100г и дълъг цели 55см - нека да е жив и здрав!!!

По списък имаме вече 112 бебоци, до средата на месеца повечето се отчетоха Simple Smile. От пишещите тук и/или във фейсбук остават според мен около 30.

hedgehog, как си, има ли развитие при теб?

p0lina, а при теб как е положението?

yana dobriyana, чакаме хубави вести за Великанка Praynig
От Валентин@ също за Светлин Praynig

# 92
Запис и от мен. Аз няколко дена не бях влизала, а темата се е напълнила с бебета  Grinning 
На тези които още чакат да се пазят от жегите, а на новите мами - бързо възстановяване.

# 93
Момичета, честито и от мен на всички обебили се мами. Да са ви живи и здрави бебоците.

http://www.skylinecakes.com/cake/p3-259-0.html

# 94
Здравейте!
Пожелавам безпроблемно и лесно раждане на всички мами, които са в очакване на голямото събитие!

Имам въпрос към ЛЛЛ:
Моето момиченце се роди 3580 г., след 5 дни престой ни изписаха 3500 г. Педиатърката там ми каза, че за един ден малката е качила 100 г., което не било притеснително, дори било хубаво. Прибрахме се вкъщи, а малката продължава да суче дълго и лакомо. Днес тя е на 10 дни. Храни се по около час, след което спи спокойно по 3-4 часа. Повръща по малко излишна кърма и видимо се чувства добре. Днес реших да засека колко мл. изяжда на хранене...поне горе-долу. Изцедих 120 мл. кърма, която тя погълна без проблем за отрицателно време, дори и дадох още да суче от гърдата, тъй като 120 мл. не и стигнаха. Притеснявам се дали е проблем, че суче по толкова много? Само с кърма се храни още от първия ден. Няма вариант да я накарам да яде по-малко, тъй като иначе няма да има начин да я приспивам, с нищо не се лъже. Нямам против да я храня по колкото иска, стига да не е опасно за нея.
Освен това имам страшно много кърма, изпитвам голямо напрежение в гърдите, въпреки, че тя яде по толкова много и яде редовно. Три пъти вече се изцеждах по малко, за да намаля напрежението, но се чудя дали да се изцеждам преди да я нахраня или след като я нахраня? Дали изобщо да се изцеждам или просто да изтърпя напрежението, тъй като с изцеждането се стимулирала лактацията, а аз за момента наистина нямам нужда от повече кърма...

Благодаря предварително!

# 95
Честито за новите ни бебенца!  Hug Мами, да са ви здравички и много да ви радват!   bouquet
Иаз се бях засилила с апел към мами Яна и Валентина, съвсем ни забравиха, че се вълнуваме за малките им бързачета! Дано са добре Ивайла и Светлин и да са порастнали вече много!  Praynig

Аз също последната седмица чувствам голяма сънливост, само ми се спи, лежи, мързелува.., а така разкритие не се прави! От два дни си налагам сутрин и вечер разходки - повечко, с почивчици, колкото мога без да спирам и от снощи поне ми се завърнаха леките менструални болки, които бяха изчезнали с мързела. Цяла нощ ги усещах, сега през деня не, но все пак е нещо! След малко се надигам и зачезвам пак из квартала.. Simple Smile
Вече се броим на пръсти, мили мами с пълни коремчета Simple Smile Малчо много шавка и бута с краченца, отивам да го поразходя! Simple Smile

# 96
Гореща бебе-новина!
Мама hedgehog in the fog днес по обяд е родила Елисавета,3180гр и 50 см.И двете се чувстват добре и пращат поздрави на всички!

# 97
Гореща бебе-новина!
Мама hedgehog in the fog днес по обяд е родила Елисавета,3180гр и 50 см.И двете се чувстват добре и пращат поздрави на всички!

Ехаааа, най-после Hug
hedgehog in the fog, честита дъщеричка, да ти е жива и здрава, много обичана, търпение очевидно не ѝ липсва Simple Smile На теб бързо възстановяване и те чакаме да ни разказваш Hug

# 98
И бебе-градушкатапродължава!!!
marisha7 тази сутрин след секцио е станала мама на малък мъж с мерки 3650 гр и 51 см!

# 99
Честито и тук на двете новообебили се мами!!   bouquet Да са им живи и здрави бебоците!

# 100
  • София
Здравейте момичета!Термина ми е на 18 и вече наистина се притеснявам че ще остана последна.
Мисля да раждам естествено в Майчин Дом в София, (някои беше питал), само че моя док. каза че ако до 21 не се появи бебчо щял да предизвика раждане. Та съм в голяма чуденка, не искам да се насилват нещата, вие как мислите???? Колко след термин е нормално да се изчака?

# 101
Честит син на Мариша!!! Да е жив и здрав!!!

Днес си мислех, че не е писала скоро.

Лепелисима, и моята мома много се протяга  и ме побутва тия дни. Дали се чуди откъде да се измъкне Joy
А като вляза в колата и настава едно лудо подпиране на ребра. Не ѝ харесва нещо пътуването вече.

# 102
  • София
Алис аз ще раждам в Майчин дом без избор на екип. Термина ми е на 21 и като гледам май няма изгледи да раждам скоро. Знам, че по принцип до 10 дни се чака само да излезе и после се предизвиква, незнам обаче каква е процедурата в Майчин дом и при условие, че съм без избор кога трябва да отида  Rolling Eyes Понеделник се връща от отпуска ЖК и ще я питам.
Честито на Мариша и аз си мислих за нея днес да и е живо и здраво момчето!

# 103
   Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета Hug Честито на новите лъвски попълнения   bouquet
 Графиня, благодаря, че се интересуваш  Flowers Rose Ние сме добре - вчера на прегледа доки каза, че водите отново са в норма и бебка не се мъчи.. явно е било нещо моментно, временно. Ама за кога пак са в норма, не иска да излиза това момиче  Laughing Иначе плацентата е 4-та степен, 2 пръста разкритие, ама признаци за нещо да се случи скоро - никакви.. Както казва доки - може днес да е, може и да подмине термина - никой лекар не може да разбере кога ще започне раждането предварително Crazy
  ...Еми, бременелки само ни остава да чакаме,охкаме,пъшкаме и това е  Grinning
  newsm51

# 104
hedgehog in the fog, много се радвам за вас, да ти е жива и здрава малката Елисавета, много да ви слуша, да порасне умна, добра и красива девойка! Когато можеш да се включиш, ще ми е много интересно да разкажеш за раждането.

marisha7, честито! Да е живо и здраво синчето ти!

Здравейте момичета!Термина ми е на 18 и вече наистина се притеснявам че ще остана последна.
Мисля да раждам естествено в Майчин Дом в София, (някои беше питал), само че моя док. каза че ако до 21 не се появи бебчо щял да предизвика раждане. Та съм в голяма чуденка, не искам да се насилват нещата, вие как мислите???? Колко след термин е нормално да се изчака?

Точно така аз стигнах до секцио първия път, предизвикаха ми раждане 3 дни след термин, а организма ми въобще не е бил подготвен. Нормално е да се изчака 7-10 дни и след това да те приемат в болница за следене или евентуално за предизвикване, в зависимост от състоянието на шийката.

Общи условия

Активация на акаунт