Роят се АВГУСТовски бебета безчет, на коя ли мама днес е ред?! -16

• 32 269
  • 606
  •   1
Отговори
# 465
Честито и тук на всички новообебили се мамчета, успех на все още чакащите, айде че трябва да се местим от тази тема, чакаме и последните ни мами скоро да се обебят и да ни зарадват! Simple Smile
Ние сме по-активни във фейсбук, но тук следим всичко! Simple Smile
Целувки от нас с Дани и хубав ден!

# 466
И нашите краченца са същите забелени, нормално ли е това, Confused много ми е жал да я гледам така, сигурно й е неприятно.. мажа я с пустото олио, ама никакъв резултат.. И като цяло кожата ни е доста суха, препоръчайте някой да е имал такъв проблем и да се е оправил с козметика - кажете какво да й взема ефикасно ??  ooooh!

Ние имахме такъв проблем. От преносването - казва се кожата на перачката или нещо подобно  newsm78 Като гущер се белехме, и като цяло кожата ни е адски суха. От малката, която е със същата кожа си я мазах точно 2 дена с балсама на д-р Тайс. Къпем се и с душолиото, и мажа и дупето превантивно с кремчето за подсичане пак на Тайс. Козметиката която бях накупила на Avene я дадох на каките да я ползват, явно не е била нашата  Peace защото от тази съм хипердоволна.
Пробвай го - гарантирам успех за сухата кожа, не е скъпо и е много икономично  Peace

Едит: Ето инфо и на български

Благодаря много  Hug Ще видя дали го има тук в аптеката..

# 467
здравейте мами  Simple Smile Да се похваля на 25 август в 12:45 се роди Теодора тежим 4,470 и сме високи 56 см Simple Smile всичко мина добре РОДИХ СИ Я НОРМАЛНО Simple Smile Simple Smile Simple Smile честито и на всички останали мами Simple Smile

# 468
Честито бебе Теодора,да е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати.И вашата мома голяма,измъчила си се,желая ти бързо възстановяване Hug.

# 469
Уау, Дияна, да ти е живо и здраво голямото момиче!!! То отгледано направо Simple Smile

Ние се опитваме да влизаме в ритъм, трудна работа засега, много често огладняваме, добре папа, да ми е жива и здрава. Първите дни спеше доста, сигурно от ваксините, сега вече се буди честичко.

И нейните ръчички се белят, чакам педиатърката, ще видим какво ще каже.

За 1-ва стр. ми останаха момичетата, които са писали във ФБ, тия дни и тях ще попълня.

# 470
  • София
Мили мами и бремелинки Simple Smile
Няма по-голямо чудо от това - да си имаш съкровище вккъщи. Нооо, вие вероятно също сте го разбрали Wink
Аз много се ядосвам за кърменето. Не успях - вече сме на 18 дни, от 3-4 дни имам кърма, благодарение на ампула окситоцин под езика. Защо никой лекар не ми го каза 3-4 дни след секциото? Да знаете, момичета на които предстои - питайте си, иначе никой не го е грижа за кърменето...  Сега изцеждам по 5 мл. от гърда и ми се плаче... Дано се увелчи  Tired
Иначе юнака е добре - само малко коликите ни мъчат. Ползваме колийф. Имаме си пъпчета по вратлето, както и подсичане на дупето малко  Cry Пъпчето още не ни е паднало - 18-ти ден Simple Smile Доки каза, че всичко си е ок Simple Smile
Храним се през 3 часа, цялото денонощие. Мама ходи като сомнамбул, но е щастлив сомнамбул - едно време така изглеждаха друсаните ми колежки в университета Wink

# 471
  • София
Я кажете, някой ползва ли ултразвуковите устройства против комари на Чико? Едните са за количка, другите за стая. Да каже работят ли. Днес ги гледах в аптеката.
Хех, гледам си лентичката - не мога да повярвам - кога я направих и броех дните, кога стана "Терминът на раждане е бил преди 10 дни"  Grinning

# 472
Честито  на всички новообебили се мамчета Simple Smile

# 473
Ха добър ден и от мен! Wink
Вчера ходихме в болницата на ортопед за малката,и моя милост тябваше да мине преглед...да ама не! Ортопеда в отпуск,моята АГ никаква я няма и ударихме греда  Confused Днес ще направим втори опит,дано да имаме успех Praynig Иначе при нас няма промяна: малка сладка си расте,шишкавее и плешивее  hahaha Започна да издава много смешни звуци,даже миналия ден при игра извика нещо,което с таткото оприличихме на "идва!",ама никой не дойде Wink А сега обира овациите с усмивки Heart Eyes всички изпопадваме от смях,когато започне да пръцка. Сбръчква вежди,събира поглед в точка,прави устата на "0" и почва да напъва,прилича на щангист,който дига за медал Joy А след като си "изкара лошото" пуска една широоока усмивка и с това наблюдаващия вече е нокаут от смях Laughing
Поолях се,ще пиша после пак,че ми пада батерията. Адио за сега!

# 474
Момичета ...(от София),вие къде водихте дребосъците на ортопед?  скоро ни предстои ходене и съм в чуденка  newsm78

Hug Hug Hug

# 475
Имам въпрос към ЛЛЛ: Вчера бях на контролен преглед при гинеколога ми и тъй като матката ми все още задържа кръв, той ми изписа Метергин /хапчета/. Каза да не се притеснявам за кърменето, въпреки това, което пише в листовката, а именно че не се препоръчва по време на кърмене. Затова все пак реших да попитам и тук какво да правя: да приемам Метергин-а и да кърмя или да спра за една седмица с кърменето, а изцедената кърма да я изхвърля?

Благодаря Ви предварително и Ви желая хубав ден!

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 21:19 от hrischo86

# 476
hrischo86 за да ти видят въпроса от ЛЛЛ трябва да е в друг цвят, коригирай си поста и го направи примерно червен

# 477
ioana_g, благодаря ти Simple Smile  Hug

# 478
  • Бургас
Честити бебоци на всички августински майчета! Нека са много здрави и растат щастливи под нежните ви грижи! Целувки за всички!

# 479
marisha, позната ми е историята с кърменето, и аз имам супер малко кърма, а отгорве на всичко сега една седмица няма да мога да я кърмя заради хапчета, които ми изписаха.
Кажи ми моля те за тези ампули окситоцин? По лекарско предписание ли са и как се прилагат?

Благодаря ти и пожелавам успех, дано да тръгне кърмата ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт