Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
Какво е Linex и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
-
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
-
Какво е Linex и как се приема?
-
Какво означават положителните резултати за IgG и IgA при изследване за хламидия?
-
Какво означава граничният резултат на IgM за хламидия?
Искам само да кажа, че се отървах от тази гадина. Миналият месец си правих изследване и е отрицателно. Беше със секрет, тъй като тук в Норвегия така ги изследват. Питах дали трябва кръвно да ме изследват и ми казаха не. Моят гинеколог в България също ме беше изследвал със секрет два пъти и двата пъти беше положително, като вторят път беше след лечение с Доксациклин. След второто лечение се изследвах тук вече и съм много щастлива, че е отрицателен. Според вас трябва ли да си пусна в Бг като се прибирам едни кръвни или не е нужно? Лекарите казват, че нямам, но зная ли и аз... Гледам всички тук си правят кръвно изследване.

Но след един дълъг курс на лечение стойностите паднаха драстично, въпреки всичко все още са слабо положителни -само ИгГ де, другите станаха отр. И ако ги бях слушала, че кръвните не са показател и не се бях лекувала не знам!