Алкохолът - серум на истината или на лъжата

• 11 669
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Как` Сийка, баш обратното - за мен беше само секс, а него го изби на чувства. И сега не съм сигурна да му съчувствам ли или да продължавам да се правя на разсеяна  Mr. Green

Ако ти повтори същото и на трезва глава, взимай го. Ако ти харесва, де.  Laughing

# 16
И аз така мисля ! Grinning

# 17
  Laughing колегата идва на работа -видимо не е пиян, но лекинко ухае аперитивче....
 На мен ми се отваряше работа за Германия....и аз споделям как вървят нещата..до тук...и накрая викам...Ще заминаваме newsm49 ...
Той въздъхна и каза:
"Ех...хубава пу.ка беше..."

за това и сега като се сетя ми става смешно... Laughing
Не обръщам внимание на такива пиянски откровения на колеги....а и  повод да си вадя заключения...
 Laughing

# 18
На мен сега ми е интересно колегата помни ли какво е говорил?  Laughing

# 19
  • София
Ама, то за обяснение в любов и женитба ли става въпрос? Категорично не вярвай на такива думи от пиян мъж!

# 20

Помни, помни... и ме гледа въпросително  Laughing

# 21

Помни, помни... и ме гледа въпросително  Laughing
Значи, когато ти си готова с отговорът, може да си поговорите по въпроса. Или дето се вика, май нещата са 50% готови.  Laughing Laughing

# 22
  • София
И с надежда да му кажеш, че всичко си остава за снощи.

# 23
Е , тя може да го харесва , защо за снощи ? Wink

# 24
Истина, лъжа ... глупости. Алкохола просто сваля задръжките. А това, какво ще кажете, разкажете, направите, идва от това с какво настроение (и съответните мисли в главата) сте започнали пиенето. Ако сте се фиксирали към някаква тема, ще говорите за нея. Това е една от степените на пиянство — всички говорят, но никой не слуша...  Mr. Green
И според мен е така . Сваляне на задръжките и в зависимост с какво настроение и мисли-проекции е започнало пиенето.
Ако има чувства добива смелост да си ги изкаже, ако е било само лигавене, ще продължи да се лигави за още..

# 25
На истината или на лъжата, няма значение.
Никога не приемам сериозно нещо, казано на пияна глава.

# 26
На истината или на лъжата, няма значение.
Никога не приемам сериозно нещо, казано на пияна глава.

Зависи, аз такива неща съм чувала от пияна глава, че..
Накрая избягах с мръсна газ просто..

# 27
Преди години на фирмено парти пиян колега ми се обясни в любов. Почувствах се много гнусно, .Преди това с нищо не беше показал, че ме харесва, даже се заяждаше понякога. След това се правехме,че нищо не се е случило, а вече и не работим заедно.

# 28
И с надежда да му кажеш, че всичко си остава за снощи.

"Снощи"-то изобщо не си заслужава повторение, така че колегата няма шанс.  Stop
Иначе по принцип ме изненада с дълбочината на любовното си обяснение. Не се надявам на нищо, по-скоро се зачудих до каква степен е говорел алкохолът - дали се е поувлякал и е казал неща, които не мисли или по-скоро се е поотпуснал и казал неща, които на трезва глава го е срам да ми каже.
За развръзка - ще ви разочаровам, но колегата сега е отпуска  Laughing

# 29
  • София
Щом не ги се обяснява на трезво и не дава признаци да му харесва това, което е направил на пиян акъл, значи е бил просто изблик на свалка. А ако те харесва и му трябва смелост на градус, за какво ти е такъв нерешителен мъж?

Общи условия

Активация на акаунт