Алкохолът - серум на истината или на лъжата

• 11 674
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Еиднтвеното нещо което ме отлъсква до безумие е алкохола!

Сигурно има нещо в някой минал живот  Mr. Green

майтапа настрана, изпитвам погнуса от пияни хора!

Или си някоя свръх-страхотна мацка, от която мъжете ги е страх, че ще бъдат отблъснати или човека е страхлив! Второто не ми харесва.

Алкохол  + страх в един мъж - категорично бягам с двеста! не обичам страхливи хора!

Тя отпуската ще свърши  Mr. Green

# 31
Думи казани на пиано изобщо не си ги слагай. Ама изобщо.
 ....
    Само на акордеон ако са казани, са за умуване.

# 32
  • До морето
Мен пък ме избива на любов, т.е. на обяснения в любов. Като пия две чаши вино и веднага започвам да обяснявам на любимия или на приятелките си колко много ги обичам и колко са ми ценни! То това си е самата истина де, просто в нормално състояние трудно ми излизат от устата подобни думи  Blush

# 33
На мен алкохола ми действа подтискащо и по тази причина го избягвам .

# 34
*SamiMummy*, но се обясняваш в любов само на хора, които наистина обичаш, нали  Laughing

happy mama, мен след някоя чашка ме налитат екзистенциални въпроси и ми става депресивно  Mr. Green

# 35
Толкова ми е неприятно някой да ми говори като е пиян, независимо дали са хубави или лоши неща, че се старая да избягвам подобни възможности или ако не просто не го слушам. А какво остава да запомня, че и да искам да си обяснявам истина ли е или лъжа. Още по малко пък ако става дума за чувства ще взема предвид брътвежите на някой прекалил с алкохола.

# 36

*SamiMummy*, но се обясняваш в любов само на хора, които наистина обичаш, нали  Laughing

Аз познавам един, дето като се напие почва да пише стихове ида се обяснява любовно на когото му е подръка.
 Всяка му се вижда неземно същество.

# 37
Склонна съм да повярвам на думи казани под влиянието на алкохол от хора, които:

1. По принцип не говорят много и алкохолът леко ги отпуска.
2. Хора, които не се напиват често.
3. Хора, които познавам достатъчно добре, за да знам, че алкохолът не им влияе негативно.

Аз лично от алкохол ставам по-откровена, но не ми се иска това състояние да е мерило за истинските ми мисли, тъй като на градус имам известен афинитет да преекспонирам емоциите си, и когато това са негативни емоции, наистина мога да кажа неща, за които после да съжалявам.

# 38
  • София
Един познат казва...когато се напия и ми се прииска дадена колежка, бързо си давам сметка, че меракът ми е плод на алкохола, щом в нормалното ежедневие не съм я пожелал, и се спирам  hahaha

# 39
Аз на трезвени не вярвам вече,а на пияни съвсем.

# 40
Който пие, зло не мисли.  Laughing

Алкохола е мехлема за душата, който не го умее този занаят, хич и да не го подхваща.
Без алкохол, руснаците едва ли биха спечелили Втората световна.
Да, лъжем, казваме истини, обещаваме и ставаме какви ли не.... а бе седнем ли на маса, няма работа и дела дето не можем да свършим... проблемите идват от това, че някои не знаят просто кога да спрат.

http://www.youtube.com/watch?v=NgCRPriksBk

# 41
Пфу, най-големите групости, демек истини - съм казвала на пияна глава  Whistling

# 42
Алкохолът е серум единствено на глупостта, според мен.

# 43
  • София
Може да му е харесало много.... Wink Нормално е да те "заобича" след това, защото те свързва с нещо приятно. А на пияна глава, всичко се преувеличава-и приятното изглежда още по-приятно и желанието да имаш някого е още по-голямо!
При всички положения, ако успееш да докараш нещата до "Сексът си е секс, ама за чувства не ща и да чувам", ще бъде най-добре. Така, хем ще се възползваш, хем винаги можеш да прекъснеш нещата.

# 44
  • в моя гьол
Алкохолът сваля задръжки, така че нормално е след употребата му да изпълзяват скрити истини, които на трезва глава бихме премълчали.

Общи условия

Активация на акаунт