Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 756
  • 620
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен!
Присъединявам се към всички, чакащи резултат от програмата  Wink
На мен едно не ми е ясно - до 20.09, АЗ ще публикува списък с класираните от работодателите лица, а до 03.10 списъкът с класираните лица се публикува с сайта на АЗ, т.е. окончателен списък. Чудя се дали има вероятност работодателят да ни е одобрил и по някаква случайност, обаче да не попаднем в окончателния списък, публикуван в страницата на АЗ?

# 136
  • Sofia, Bulgaria
да не забравяме това е република ъпсурдистан няма да се учуда ако оплескат нещо

# 137
На 3.10 ще е окончателния списък, т.е. с класираните и прекласираните (тези, които са били класирани, но по-назад и хора които се отказват от 1-во място, защото имат повече от едно 1-во място Simple Smile )
А всичко това е необходимо, тъй като има и отказали се от програмата впоследствие.
99% няма такава вероятност.

"Ъпсурдистан"...? Ами, тогава защо искаш да работиш в администрацията на Ъпсурдистан? хаха Laughing

# 138
  • Sofia, Bulgaria
да казах ъпсурдистан но по друг смисъл, че може тия от АЗ да омажат нещо по таблиците иначе що да не пробвам като държавен служител в момента съм часния сектор

# 139
Още един час и приключва тормозът с чакането за днес Simple Smile

# 140
drebosy4e:Аз има wifi ако искаш съм на среща. Grinning Вече ме избива на смях и ирония. Simple Smile

# 141
М..Мечтай си 1 час кажи го още около 2 дена. Simple Smile

# 142
М..Мечтай си 1 час кажи го още около 2 дена. Simple Smile

Аз уточних, че става въпрос с чакането за днес Simple Smile

# 143
Grinning Grinning допрочетох след това. Simple Smile

# 144
drebosy4e:Аз има wifi ако искаш съм на среща. Grinning Вече ме избива на смях и ирония. Simple Smile

хаха ми сега съм си в къщи пред компютъра :Д бая му, подвявам му, галя го, но нищо и нищо :Д
То вярно ... да се чудиш да плачеш ли.. да се сме смееш ли в цялата тази ситуация Simple Smile

# 145
https://www.facebook.com/denica.yordanova26  на който му е скучно да ме намери във фейсбук да си пишем. Grinning може игрички да поиграем. Grinning Grinning вече я подкарах като малките деца. Simple Smile

# 146
ralinaterziyska, Здравейте! Simple Smile

# 147
  • Sofia, Bulgaria
В срок до 13.09.2013 г. централните ведомства (първостепенни и второстепенни разпоредители с бюджетни кредити) уведомяват дирекция “Регионална служба по заетостта” гр. София за направения подбор. ето го виновника за бавенето

# 148
Здравейте! Присъединявам се към чакането на резултати, но наистина най-вероятно ще са в последният момент.

# 149
Вече обявяваме край на чакането за днес, новата порция започва от 9 сутринта утре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт