Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 731
  • 620
  •   1
Отговори
# 120
100% ще ги пуснат на 20-ти следобед Grinning Както беше със списъка с кандидатите и графиците. Всичко е в последния момент. По-рано изобщо да не се надяваме...
И аз ги чакам с нетърпение... Мен ми казаха на интервюто "Да", ама все пак живеем в България и друго си е човек да се увери с очите си Grinning
А случайно има ли някой по Квота 1 който да е приет в някой друг град от този в който се е записал в бюрото по труда??

# 121
  • Sofia, Bulgaria
само се чудя колко народ ще хване от 3-те избора най ,, дебелия ,, е все пак списъка с интервютата излезе 2 дни по рано а този списък е не окончателен следва и негово изменение до 27-ми и нов списък на 3-ти октомври -окончателен

# 122
Ох,  Rolling Eyes Чакането продължава...  Rolling Eyes

# 123
Списъка с интервютата излезе 2 дена по-рано. Може и тук да ни зарадват... Надеждата умира последна Simple Smile

# 124
  • Sofia, Bulgaria
Списъка с интервютата излезе 2 дена по-рано. Може и тук да ни зарадват... Надеждата умира последна Simple Smile
на мен ми мирише за утре нещо имам такова чувство пък да видиме

# 125
надявах се на днес... по-късния следобед, а ти чак пък утре :П Simple Smile

# 126
И аз имам някакви усещания за днес Simple Smile  newsm78

# 127
Хм, то добре, че графиците с интервютата излязоха на 20.08, защото имаше интервюта на 22.08. Щеше да е доста неприятна ситуация да излязат на 22-ри и да имаш интервю в същия ден.  Laughing
Смятам, че и днес няма да има класиране.
 Може би ще има утре след обед Simple Smile
Дано си заслужава чакането и търпението.
Някои от нас отказаха други възможности за работа.
Ако сега не сме сред клаираните ще трябва отново да търсим и да ходим по интервюта.

# 128
  • Sofia, Bulgaria
И аз имам някакви усещания за днес Simple Smile  newsm78
дано

# 129
...
А случайно има ли някой по Квота 1 който да е приет в някой друг град от този в който се е записал в бюрото по труда??

На мен пък ми се вижда малко глупаво да се ходи на стаж в друг град - все пак парите от стажа едва ще стигат за пребиваването там, а от друга страна намаляваш шанса на хората, които си живеят там и кандидатстват по програмата  Rolling Eyes

# 130
  • Sofia, Bulgaria
...

На мен пък ми се вижда малко глупаво да се ходи на стаж в друг град - все пак парите от стажа едва ще стигат за пребиваването там, а от друга страна намаляваш шанса на хората, които си живеят там и кандидатстват по програмата  Rolling Eyes

и аз съм на твойто мнение

# 131
Смешно ми стана. Simple Smile Всеки разчита на топлите вълни , които го спохождат и усещания като някои медиуми, врачки както искате така го наречете. Simple Smile И аз съм в това положение. Simple Smile

# 132
Ами няма да излязат по-бързо резултатите като седим и им баем пред компютрите  Wink Светът не започва и свършва с тази програма. Предлагам ви да излезете и да се насладите на приятното време, вижте се с приятели или просто се разходете. Изобщо relax Sunglasses

# 133
Аз питам, защото по принцип съм от Стара Загора, но след като завърших се записах в бюрото по труда във София и едно от местата бях писала в Стара Загора, бях и само аз за него де, че точно за там имам Да. И за това питам. На едното във София дори не отидох въпреки, че бяхме 2 човека.
А и всички знаем, че по принцип във София има по-голям шанс за развитие. И си останах там именно заради това.
И може да има подобна ситуация. Някой който е учил в друг град и после е останал там, но едно от желанията му да е било в неговия град. Надявам се да ме разбрахте Simple Smile
И доколкото разбрах там нещата седели по малко по-различен начин за това питам.

# 134
Ами няма да излязат по-бързо резултатите като седим и им баем пред компютрите  Wink Светът не започва и свършва с тази програма. Предлагам ви да излезете и да се насладите на приятното време, вижте се с приятели или просто се разходете. Изобщо relax Sunglasses

вчера направих така и през 5 мин се чудех дали са излезли списъците :Д Ако имах и телефон с wifi сигурно щях да бая над него за списъци  Wink)

Общи условия

Активация на акаунт