Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 704
  • 620
  •   1
Отговори
# 105
Както се пееше в една песен - А ДАНО АМА НАДАЛИ  Joy . хех надявам се да греша Stuck Out Tongue

# 106
Надали ще е точно днес - все пак е и празник на столицата, а от личен опит знам, че институциите не работят на пълни обороти точно днес  Rolling Eyes

# 107
А, добро утро и от мен. Simple Smile Кажете какво санувахте? Simple Smile)

# 108
  • Sofia, Bulgaria
пратих е-маил до АЗ кога възнамеряват да пуснат таблицата

# 109
Здравейте и от мен  Hug Присъединявам се към чакащите и нямащите търпение Simple Smile Някой беше ли в Столична община? Какво ви е мнението? Иии още едно въпросче: списъците ще ги оповестят в Актуално предполагам?

# 110
Вчера ходих за подпис в бюрото по труда , казаха да следя сайта и до 20-ти ще излязат класиранията . Нищо по-подробно не ми казаха но всъщност нищо не зависи от тях .

# 111
  • Sofia, Bulgaria
всичко зависи от чиновниците на Дондуков -3 за тези който не знаят адреса това е агенция по заетостта а не зависи нищо от дбт -която и да било

# 112
Дано утре е нашият ден Simple Smile

# 113
Дано..., защото вече ми идва в повече това чакане...Все едно в последния момент ще решат кого да класират на първо или второ място...Типично по български....

# 114
Добро утро на всички! С едно кафенце в ръка. smile3533 wavey newsm44 smile3525 Two Hearts smile3504 Спорен ден на всички! Simple Smile

# 115
Обаче всеки път, когато видя някакъв нов отговор тук, изтръпвам Grinning

# 116
То и аз така. Grinning

# 117
  • Sofia, Bulgaria
вчера пратих писмо в агенция по заетостта затова кога ще има списъци отговор няма

# 118
Сигурно ще ти отговорят, когато ги пуснат, че е трябвало да следиш в сайта Simple Smile Това е любимото им изречение на всички Simple Smile

# 119
И аз изтръпвам като видя отговор,че е дошъл момента и после разочарование  Grinning
Сега бях в БТ-Русе за подпис и отново казаха,че всичко зависи от София и след като пуснат в сайта резултати,тогава разбират и те  Sad Дано днес ги качат

Общи условия

Активация на акаунт