Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 702
  • 620
  •   1
Отговори
# 90
Колеги,много сте мълчаливи...Тръпнете в очакване на резултатите Simple SmileСподелете някоя новина Simple Smile

# 91
Как преминава времето ви в чакане за резултатите? Simple Smile) кафета,работа,вкъщи,разходки? Simple Smile

# 92
Скучно Simple Smile дано си заслужава чакането, до сега да бях започнала в някое магазинче, не вярвам че го казвам, но ми омръзна от дългата отпуска, прави ми се нещо, направо ми се работи Simple Smile

# 93
Дано наистина си заслужава чакането, но на мен никак не ми е скучно -зубкам за изпити .. А и дано излезнат резултатите още утре, че поне да не го мисля повече  Cry

# 94
Определено тръпнем в очакване  Grinning според мен към 17-ти 19-ти ще пуснат класирането

# 95
Голямо чакане падна по тази програма...чакаме да излязат списъците с кандидати, чакаме списъци с интервюта, а сега и списъци с класирани от интервютата....Дано наистина си заслужава чакането...защото доста време се загуби Simple Smile

# 96
И аз се надявам да си заслужава чакането  Praynig

# 97
Дано ги публикуват по-рано,че нямам търпение.  Simple Smile Макар че сигурно ще е поне към сряда  Sad

# 98
А знаете ли дали ще се чакат резултатите от всички институции, за да ги качат онлайн или когато дадена институция изпрати свойто решение, ще бъде показано, независимо дали другите са готови или не?  Thinking

# 99
Нищо не се показва поотделно всичките ще са заедно под формата на един файл.Миналата година бяха така. Simple Smile

# 100
И аз кандидатствах по програмата в РИО - Велико Търново, интервюта ми беше на 4-ти септември и още не знам какви са резултатите... За вас не знам, но аз вече изтрещях от чакане Grinning

# 101
И аз се включвам в темата, не я бях видяла по-рано, щях да си спестя някои терзания Simple Smile
Накратко на 2 интервюта отидох, кандидатите бяха ужасно много и за двете места. Едното си протече като изпит (с комисия, оценки, въпроси....), другото беше една петминутка, даже и като интервю за работа не бих го определила...не ми е ясно при 3-4 минути на кандидат как ще изберат измежду 40 човека, ама явно имат 6то чувство  Laughing   

Ще следя оттук дали са качили списъците с одобрените, че верно се изнервих всеки ден с това цъкане на сайта на програмата. Какъв беше проблемът всяка институция да си публикува на сайта кого как е класирал, пък после от БТ да си правят общите списъци...

Късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 102
Аз пък бях в град Стражица,обл.Велико Търново , дирекция Регионално развитие и благоустройство за общината,гр.Павликени обл.Велико Търново пак за общината,отдел ГРАО, и гр. Попово обл. Търговище отдел Обща администрация. остана само да се надявам. Simple Smile

# 103
 atwork Всички тръпнем в очакване обаче

# 104
Дано великото чакане да приключи утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт