Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 678
  • 620
  •   1
Отговори
# 75
И в днешно време колко са хората без висше? Говоря за младите хора?
Висшето вече не е като едно време. А магистратурата е такава пародия, че няма накъде повече.
Колкото до тестовете на самото интервю, за мен не е точно така. Защото едно е наученото, друго е практиката. Какво интервю за работа, като това си е чист стаж. Не може да очакват от хора които са излезнали току що от училището без абсолютно никакъв опит и стаж да очакват да знаят колкото тях.  На мен на първото интервю направо хората си ми казаха трудно е, но няма да се плашиш. Ние
много добре знаем, че едно е на това което ви учат в университета и друго е в реалността.
А като видя в някой обяви до 24 години, с висше и с минимум три години трудов стаж и падам просто.
Пълно е с абсурди в тази държава за съжаление.

# 76
w.w Няма да си чеша езика драги човече...Защото когато започваш първата си работа по образованието си  не работиш за да изкарваш пари , а да трупаш стаж и да  научиш нещо така е било преди години така е и сега до като не натрупа дадения човек малко стаж за да се качи по стълбичката.Това са неща на които им е ясно на всички.

Gabrielle87 да има такива на 24 години и със 2,3  години стаж познавам такива но са единици.

# 77
Колеги, някой знае ли кога да очакваме да качат резултатите от интервютата?

# 78
Доколкото разбрах до 20-ти. Успех на всички Laughing

# 79
И аз знам, че между 15-ти и 20-ти трябва да ги качат  Simple Smile
Успех, дано всеки е там където иска  Simple Smile

# 80
  • Русе
Здравейте на всички! И аз участвах тази година в програмата. Бях на 3 интервюта и минаха добре. На вчера което бях,казаха че на 20ти ще излязат резултатите,до 3 октомври кандидатите уведомяват бюрата по труда за избора си и възможност да започнат( ако са класирани на повече от едно място първи).
Поне така ми казаха на мен.Успех на всички!

# 81
И на мен ми казаха, че най-късно до 20-ти ще публикуват резултатите. Да се надяваме да ги публикуват по-рано защото нямам търпение

# 82
Da se nadqvame da gi publikuvat po-rano  ot 20.09.
Uspeh na vsichki! Simple Smile

# 83
# 84
Здравейте!

Току-що ходих да се разписвам в Бюрото по труда и там момичето ми каза, че резултатите ще излезнат в периода между 16 - 20.09 (като разбира се може и в последния ден). Ако съм одобрена  от 2 институции на 1во място, пък трябва да отида до Бюрото, за да си кажа предпочитанията до 27.09. Най-рано пък се започвала работа края на октомври/началото на ноември..

Това от мен, успех на всички!

# 85
Успех на всички. Simple SmileДано всеки е на мястото, което желае...И да очакваме резултатите и по-рано Simple Smile

# 86
Според мен ще има резултати чак на 19-ти или 20-ти Simple Smile тъй като досега винаги са спазвали да е последния ден от заявения срок  Laughing

# 87
  • Sofia, Bulgaria
е за интервютата бяха казали 22-ри август но ги пуснаха на 20-ти така ,че може да ни изненадат ще пратя някой да им прати е-маил да пита

# 88
Аз на 16-ти ще ходя до бюрото по труда за подпис и ще видим какво ще ми кажат . Силно се надявам да излязат няколко дена по-рано от 20ти

# 89
  • Sofia, Bulgaria
Аз на 16-ти ще ходя до бюрото по труда за подпис и ще видим какво ще ми кажат . Силно се надявам да излязат няколко дена по-рано от 20ти

не си само ти доста сме ако питащ мен вече са готови щот веднага след интервютата изпращат протоколите

Общи условия

Активация на акаунт