Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 578
  • 620
  •   1
Отговори
# 60
Имате ли нещо против да си разменим всички фейсбуци примерно? Simple Smile Скуката ражда много неща за това питам? Simple Smile)

# 61
Здравейте, има ли някой, който ще се явява на интервю утре по квота 1 за работни места в централните ведомства?

# 62
Аз..в НАП

# 63
Здравейте,
Днес мина и моето интервю.
Беше много кратко и приятно с доста усмивки. Почти нищо не ме питаха, разгледаха ми автобиографията и дипломата. Обясниха ми за какво става въпрос горе-долу по работата и така...
По списък бяхме 6 кандидата за това работно място, но в крайна сметка се явих само аз, може би и затова беше толкова леко.
Пожелавам успешни интервюта, на който му предстои и 9 месеца лека и приятна работа ( а дано и повече след това) Simple Smile
Вече чакаме списъка с класиранията за окончателно потвърждение на резултатите Simple Smile 

# 64
Здравейте и от мен.И моите интервюта приключиха.За последното ми интервю бяхме 2 кандидати.И при мен разгледаха ми автобиографията няколко приказки от рода къде си..разбираш ли на компютрите и до колко.Един информативен въпрос. И толкова.Очаквах нещо по-сложно. Simple Smile Успех на всички и ще чакаме резултати.

# 65
При мен остана само чакането до излизането на класиранията , нямам търпение вече . Да се надяваме да излязат няколко дена преди 20-ти

# 66
И моите интервюта минаха. За 3 места в НОИ се явихме само 3 човека, ако някой не е допъл след нас имам големи надежди. За жалост следващите ми две интервюта бяха вчера в един и същ час, еното беше в ДАИ, а другото в Агенцията по заетостта, избрах да отида на интервюто в ДАИ, бяхме около 15 човека, за 3 позиции, но поне при мен интервюто мина много леко, много съм доволна, отговорих адекватно и добре на висчките въпроси. Затова сега при мен вариантите са или НОИ или ДАИ.

Резултатите трябва да излязат между 11-ти и 20-ти септември, нали?

# 67
до 20.09.2013 г. Агенцията по заетостта публикува на интернет-страницата си, а дирекциите “Бюро по труда” - на информационните си табла, списък с класираните от работодателите лица.

# 68
Нa никое от 3-те интервютa не ни кaзaхa зa колко местa се конкурирaме.
Знaм, че aко рaботодстеля не хaресa никого, то не  е длъжен дa нaзнaчaвa някого от кaндидaтите.
Интересно ми е, aко имa повече от 1 място зa определенa позиция, то одобрените зa местaтa ще сa клaсирaни нa първо място, предполaгaм? A остaнaлите нa второ и т.н.

# 69
# 70
На мен ми казаха на едното интервю, че резултатите от него ще излезнат до 15.09 и да проверявам (имаше 2 дати като на едната бяхме 5 човека, а местото е само 1) . Второто- все още ми предстои. Confused
Доколкото разбрах от колеги кандидати, ако се яви някой магистър, избират него.

Успех на всички  Simple Smile

# 71
Здравейте!
Преди два дни се явих на интервю в Министерството на културата. Интервюто ми беше доста леко. Само ме попитаха защо кандидатствам за там и след това ми обясниха някой неща относно дейностите,които извършва това министерство. Това ми беше първото леко интервю за разлика от предишните. Аз лично останах доста доволен от отношението на комисията. Интервюто ми продължи само около седем-осем минути. По-скоро това беше събеседване,а не интервю.... Само дето толкова се готвих. Бяхме двама кандидати,завършили и двамата един и същ университет и с една и съща магистратура. Интересно кого ще изберат! Днес ходих до Бюрото по труда да питам за резултатите,но ми казаха,че ще излязат чак на двадесети септември.
Да се надяваме,че ще изберат мен,защото изключително много ми се иска работата да стане за това министерство Simple Smile,макар че ми предстои още едно интервю.
Успех на всички,на които им предстоят още интервюта!

# 72
Не искам да се заяждам, а само да коментирам.

1-во - От интервютата трябва да се очаква всичко - тестове, преводи, специфични въпроси, общи приказки... все пак това е интервю за работа, а не пейка-парти.
Проверяват те кой си, какъв си, какво целиш и колко си компетентен най-вече.

2-ро - Когато притежаваш документ за някаква компетентност, напр. владеене на чужд език, то би трябвало да очакваш, че ще те накарат да направиш превод... БЕЗ! помощни средства Simple Smile

3-то - Какви общежития?! Ако започнете работа, но не по програмата трябва ли работодателя да ви гарантира и квартира? хм...  newsm78 Simple Smile
Това, че не сте от града, но искате да работите тук си е на ваша преценка и отговорност.
А относно заплатата... тя се знае от години. Видяли сте, преценили сте, кандидатствали сте...
Заплатата няма как да стане повече, нито пък да ви осигурят и жилище.
Има хора, които идват в София и работят за 250 лв. и си плащат квартира от същата тази заплата.
И да не кажете, че сте се подвели по обявените 400 лв. Знае се, че това е брутна заплата, а нетната е това, което остава след удръжките.
Това е реалния живот!
Вече няма стипендии, общежития, столове, кредити, и банката "мама и тати",
а има работа... и каквато и заплата да взимаш всичко се плаща от нея.

Без лоши чувства. Просто това ми е мнението.

Поздрави!

# 73
Ами аз да ти поясня ,че никой в София не работи за 250 лв. само да си плаща квартирата,токата,водата,телефона,интернета,храната,дрехите и т.н. И в случая си допуснал да кажеш нещо нереално. Не се заяждам и аз само коментирам. Simple Smile

# 74
 Laughing имaш прaво, въпреки, че имa и тaкивa... знaм тaкивa  Confused
Е, сегa и луксове кaто интернет, тел. и особено дрехи...   Laughing
Друг е въпросa тук, че говорим зa невисоко обрaзовaни хорa... в нaшия случaй имaш бaкaлaвърскa, дори мaгистърскa степен и трябвa дa свикнеш с мисълтa зa зaплaтa, която е колкото тaзи нa хигиенист.

Общи условия

Активация на акаунт