Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 565
  • 620
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,аз също се записах в тази програма и тази година ми е за пръв път, а разбрах че тя е за последен.На мен също от БТ ми казаха за тези писма,че трябва всеки да си го получи всеки лично,но то се явява един вид че си уведомен че знаеш за интервютата и че ще се явиш на тях,нямат друга стойност.А относно позициите по които са публикували кандидатстващите хора-да има позиции на които има по над 20 кандидата,ноо дано имам малко късмет поне и да стане нещо Simple Smile

# 16
Здравейте, а то реално в тези писма ли ще пише в колко точно да се явим на интервюто, з-то в списъците има просто дата?

# 17
  • Бургас
Да,има само дата и място,явно няма час,а когато отидеш целият ден ще са заети с интервюта.Да попитам какво освен автобиографията трябва да се носи?

# 18
Здравейте и от мен! И аз съм от кандидатстващите по тази програма...
Доколкото ми е известно освен автобиография трябва да се носи и документ, удостоверяващ завършеното образование ( копие мисля), както и документ за владеене на чужд език и/или компютърна грамотност ( където се изискват тези неща).
А някой знае ли, ако не се явиш на интервюто какво става?

# 19
  • Бургас
До колкото знам нищо не става.Вече ако си се явил и те одобрят,а ти си се отказал трябва да се обяви в БТ и тогава вторият по списък заема първо място.

# 20
Здравейте и аз участвам в програмата и днес излязоха датите и часовете за интервютата. На мен ми се съвпадат две от интервютата. Някой има ли подобен проблем?  и трябва ли да се вземат някакви писма от БТ или отиваме само със SV  и дипломи?

# 21
  • Бургас
Писма се взимат при одобрение за работа.На мен при списъците не ми излизат часове.Гледам ги от сайта.

# 22
има часове, трябва да мръднеш на ляво курсора с мишката

# 23
# 24
Rali.L и аз имам две интервюта насрочени за една и съща дата,но в различни часове.
Искам да питам някой знае ли какво точно ще е естеството на въпросите,които ще се задават на интервюто?Нещо свързано с дейността на конкретното ведомство предполагам... Thinking Ако някой знае нещо повече ще е чудесно да сподели.
Иначе за такова писмо и аз за пръв път чувам,а и не е споментао нищо такова в сайта където е описана цялата процедура.Единственото,което пише е лична карта и CV....

# 25
Аз искам да попитам понеже за някои от позициите има по 2 и 3  дати, как да разберем на коя дата сме?

# 26
Според мен което си избереш, може би е направено, ако евентуално имаш засичащи се дати и на друго място.
Първото ми където искам най-много ми е след 2 дена. Ужас..
Някой има ли идея как точно ще протекат интервютата..?

# 27
И на мен ми е след 2 дни...на 22-ри...наистина,ако някоий има информация какви въпроси задават горе-долу нека каже

# 28
Здравейте. Аз също съм кандидатствала по програмата .
Единственото което мога да ви ориентирам е сравнението ми със програмата Старт в администрацията която се проведе мисля че юни месец. Там бях на 5 място и малко не ми достигна така че не се отчайвайте има надежда. Въпросите бяха от обща култура  за самата програма кога започва и приключва към кое министерство е и подобни. Стискам палци на всички  Peace

# 29
Здравейте и от мен. И аз кандидатствам по тази програма за 3 места. Успех на всички! Пишете как вървят нещата ви. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт