Програма "Старт на кариерата" 2013 от Агенцията по заетостта

• 59 550
  • 620
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia, Bulgaria
имаш право на обещетение ако не си го ползвал в последните 3 /три / години ако си го ползвал/а и си го прекъснал/а заради назначението по старт в кариерата изкарваш месеците който ти остават и след това нямаш право на такова обещетение до следващите 3 години
ако трудовия стаж ти е без прекъсване и не си вземал/а обешетение се изчислява на база последните 9 месеца от последните 15 месеца

надявам се съм ти отговорил

# 601
Някой знае ли как стои въпроса с болничните

# 602
  • Sofia, Bulgaria
поне при мен няма проблем с болничните излизаш си

# 603
за колко дена мога да си взема болничен

# 604
Трябва да имаш поне 6 месеца трудов стаж към момента на болничния,  за да ти го изплати НОИ. А за колко дни-ЛЛ може да ти даде до 14 дни на месец.

# 605
Благодаря много за инфото

# 606
Уведомление

Уважаеми клиенти,

Считано от 20.06.2014 година, Корпоративна търговска банка АД временно спря банковата дейност и няма да имате достъп до сметките си за известно време. В момента банката се управлява от квестори, назначени от Българската народна банка. Целта е в максимална степен да се защити Вашият интерес и размерът на Вашите средства.

Заявен е интерес за подкрепа на КТБ АД чрез допълнително финансиране с цел максимално бързо да се възстанови дейността на банката. Призоваваме Ви да запазите спокойствие.

Когато отново е възможно да разполагате с парите си, ще Ви уведомим незабавно чрез всички средства за масово осведомяване.

# 607
А към кой трябва да се обърнем за да ни променят банката за следващите плащания? Защото картите са на КТБ? Ако някой знае моля да отговори!

# 608
здравейте, на мен ми поискаха друга сметка от някоя банка, на мое име. направих си и я дадох на 'работодателя'.
'човешки ресурси' ми дадоха да попълня заявление за платен отпуск. следващия месец ще съм почивка 3 седмици и след още 1 седмица ми изтича договора

# 609
А към кой трябва да се обърнем за да ни променят банката за следващите плащания? Защото картите са на КТБ? Ако някой знае моля да отговори!
Счетоводството или "Човешки ресурси".

# 610
Здравейте,
програмата стартира и за 2014 година, прочетох цялата тема, но не намерих отговор на въпроса поемат ли се транспортните разходи, ако настоящият адрес на кандидата е различен от мястото на работа или си остават за сметка на стажанта и още т.к. подготвям CV Europass, би ли могъл някой който вече е кандидатствал и е одобрен да ми изпрати примерно (естествено ще си премахне личните данни от съдържанието)?

# 611
Може ли да ми кажеш къде е обявена програмата за 2014г, тъй като в сайта на АЗ няма информация.

За транспортните разходи трябва да питаш работодателя, те не са включени в условията на програмата и в повечето случаи са за сметка на стажанта. А СV можеш да си изтеглиш от интернет и ако не се лъжа в сайта на АЗ също има бланка.

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 15:37 от marulkata88

# 612
Програмата е стартирана, набират се работодателите, за кандидатите няма обявени дати, но ми казаха в началото на Юли и това ще бъде факт.

# 613
Здравейте платиха ми заплатата на ръка но иначе има и опция да ти я преведат в друга банкова сметка

# 614
Здравейте! Някой от вас ще остане ли на работа след края на програмата? Кога ви казаха, че ви назначават за постоянно?

Общи условия

Активация на акаунт